Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Mäkkučké vankúše s vlastnou fotografiou

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Denisa Jankurová Biskupová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či sa nachádza vaša predajna aj v Poprade…chcela by som objednat vankúš a neviem či by ste to stihli do Vianoc ..Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, posledný termín pre dodanie do Vianoc pre zľavomatové objednávky na tento produkt bol 13.12.2015. Prosím, navštívte priamo našu predajňu, tam vám vieme vyhovieť. V Poprade nás nájdete na dvoch miestach:
http://www.faxcopy.sk/predajna-poprad2/
 http://www.faxcopy.sk/predajna-poprad/

Marcel

Dobry den,

chcel by som sa spytat, je mozna, za priplatok, obojstranna potlac?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno saténový štvorcový vankúš a vankúš soft je možné za príplatok potlačiť po dohode aj obojstranne.

nika

Dobry den viem na ten vakus srdieckovy dat fotku a daco napisat ? Ci zato sa priplaca nieco? Dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, na vankúši môžete mať aj fotografiu aj nápis, pokiaľ tvoria jeden obrázok pre potlač v danom rozmere. Pri objednávke nahráte hotový obrázok, prípadne môžete využiť služby nášho grafika, ktorý vám k vašej fotografii doplí požadovaný text a následne vytvorí finálny súbor pre vytvorenie objednávky. Grafika nie je zahrnutá v cene voucheru a je spoplatnená podľa cenníka 0,45€/každá začatá minúta.

Anežka

prosím vás je ten saténový tvrdý? A soft je aký materiál? vopred Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, informácie o vankúšoch v našej ponuke nájdete na našej stránke:
http://moduly.faxcopy.sk/data/storage/2015_11_vankuse_info_ceny.pdf

michaela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa u vás dá vytvoriť posteľná bielizeň s fotografiami, myslím tým návliečku na paplóny a podušky, ďakujem za odpoveď, Miška

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, poskytujeme aj službu potlače na vlastný (vami prinesený) textil, avšak je potrebné rátať s určitými obmedzeniami – potlačiť je možné textil najlepšie zo 100% bavlny, rovnako veľkosť potlače je obmedzená dostupnými technológiami. pre viac informácií o detailoch vášho dopytu sa prosím obráťte na eshop@faxcopy.sk.

Gabriela Danková

Zdravím Vás.
Je možné vytlačiť v danom rozmere tri fotky? Urobila by sa taká akoby ,,koláž,, z troch fotiek.
Vďaka za odpoveď. Gabika

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, na vankúš je možné potlačiť akúkoľvek fotografiu, prípadne obrázok, aj koláž. Pri objednávke nahráte hotový súbor s kolážou, prípadne môžete využiť služby nášho grafika, ktorý vám z fotografií koláž vyhotoví. Grafika nie je zahrnutá v cene voucheru a je spoplatnená podľa cenníka 0,45€/každá začatá minúta.

Jana

Dobry den,
prosim Vas je mozne tie vankuse oprat?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno potlačené obliečky je možné prať podľa uvedených pravidiel: Prať najskôr 24 hod. po nažehlení. Opatrná a šetrná manipulácia. Prať a žehliť prevrátené potlačou dovnútra. Je zakázané priame žehlenie potlačenej plochy. Prať ručne, alebo v práčke pri teplote max. 30°C. Tričko/textil vybrať z práčky hneď po ukončení prania. Nepoužívať agresívne pracie prášky a bielidlá. Nečistiť chemicky. Žehliť pri nízkej teplote, max. 110 °C. Používať pracie prostriedky bez obsahu chlóru a bieliacich prostriedkov. Nesušiť v sušičke.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore