Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jazykové kurzy pre každého

3,3 / 5 L-school - Jazyková škola Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Daniela

Dobrý deň, chcela som sa spýtať, kde presne budú prebiehať kurzy, podľa adresy je to niekde pri Vinohradoch? A ešte by som chcela vedieť, či budem môcť chodiť len na poobedňajšie hodiny, alebo sama podľa toho kedy môžem,kedže ráno mám školu. Mám záujem o klasický 5 týždňový kurz angličtiny. Ďakujem

František Smažák

Dobrý deň, kurzy prebiehajú v našich učebniach na Račianskej 96, oproti ŽST Vinohrady v areály Optimum Parku. Termín klasických hodín nájdete v rozvrhu na našej stránke, orientujte sa podľa Vašej úrovne. Termíny, ktoré Vám vyhovujú si následne Vyberáte aj v registrácii.

Eva

Dobrý deň, chcem sa informovať, je možnosť aby jazykový kurz navštevovala moja 13,5 ročná dcéra? A ak áno v rozvrhu jazykovej školy som nenašla Franzsky jazyk-začiatočníci, hoci v zľavovej ponuke je FrJ napísaný.

František Smažák

Dobry den, francuzstinu planujeme spustit od 15.10. pravedo­podobne v piatky ako dvojhodinovku od 16tej hodiny. Vacsina nasich studentov je starsich ako 18 rokov.Ale nevidim v tom problem. Pripadne nas kontaktujte mailom, poskytujeme aj individualne hodiny.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore