Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusný pobyt v súkromných apartmánoch v hotelovo-apartmánovom resorte PANORAMA Štrbské Pleso + dieťa do 15 rokov ZADARMO!

4,5 / 5 Súkromné apartmány v Hotelovo-apartmánovom resorte PANORAMA Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Irena

Ako a kde si môžem kúpiť kupón?ďakujem

Milan Florek - PANORAMA

Dobrý deň,
kupón si môžete zakúpiť na tejto stránke. Stačí ak kliknete na konkrétny variant o ktorý máte záujem a ďalej Vás to bude navigovať akým spôsobom kupón zaplatíte.

Sergej Ďurica

Dobrý deň.
15.10 som si u vas objednal woučer na vymenu kolies.Došlo k chybe z mojej strany,namiesto 9.99 som prevodom odoslal iba 9.90.To znamená že chýba 9 centov .poraďte mi ako to napraviť?

Milan Florek - PANORAMA

Dobrý deň,

obrátili ste sa omylom na niekoho iného ako ste chceli. My neponúkame prezutie áut ale pobyt na Štrbskom Plese.

Ivana

Dobry den,
boli sme vo vasom ubytovani tento rok na jar a velmi sa nam pacilo. Radi by sme u vas stravili par dni teraz cez jesenne prazdniny termin 29.-31.10. , pripadne 30.10.-1.11. na 2 noci. chceli by sme tentokrat zobrat aj deti 6 a 8 rokov. Prosim kolko by nas to presne vyslo aj s polpenziou. Viem ze na jar ste mali taku akciu, ze obe deti do 15 rokov boli zadarmo…dakujem.

Milan Florek - PANORAMA

Dobrý deň,
v 2-lôžkovej izbe je možnosť len jednej prístelky a rodinný apartmán pre 4 osoby je v termíne 30.10.-2.11.2015 už obsadený. Môžeme Vás ubytovať v dvoch 2-lôžkových izbách alebo v rodinnom apartmáne o týždeň neskôr v termíne 6.11.-8.11.2015.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore