Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Permanentný make up obočia, liniek a pier

4,4 / 5 SkinForm - Inštitút krásy a rovnováhy Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Marcela Hasinova

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať,ak si teraz zakúpim kupon musím ho využiť do 18.12. ,alebo stačí ak si ho dovtedy iba kúpim a uplatním si ho neskôr?
Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň Marcela,

do tohto termínu je potrebné voucher aj uplatniť.

Jana

Dobry den, mela bych zajem o konturu rtu, muzete mi prosim napsat, jakou znacku materialu (barev) pouzivate a jestli barvy take michate? Moc dekuji za odpoved.

skinform

Dobry den, na permanentny makke pouziva pigmenty znacky custom cosmetic colors,taktiez sa pigmenty daju medzi sebou miesat.

Lucka Krivošová

Dobry den. Ja by som sa chcela spytat ake tetovanie obocia je lepsie, ci plne alebo ciarkovane…resp. Aky je rozdiel vo vysledku a tak…neviem si vybrat :) a bojim sa aj toho ze som videla baby co im to po pol roku az roku sfialovelo…dakujem za info

Skinform

Dobry den. V dnesnej dobe si vacsina zakaznicok voli permanentny make-up ciarkovanou metodou, pretoze to posobi prirodzenejsie. Rozdiel je v technike. Pri klasickej metode sa vytetuje jednoliate obocie, akoby nakreslene a vyfarbene ceruzkou. Pri ciarkovanej metode sa tetuju jemne ciarky (dalsie chlpky) medzi chlpky Vasho obocia a tym je obocie hustejsie a prirodzenejsie. Co sa jedna zmeny farby, velmi zalezi od pouziteho pigmentu a ako ho Vasa pokozka prijme. Moze sa stat ze casom v pleti pigment zoxiduje, ale je to nepredvidatelne a naozaj velku ulohu v tom zohrava kvalita pigmentu. Pre viac info nas prosim kontaktujte na t.c. 0915643399. Skin­form

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore