Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstraňovanie vrások mezoniťami

4,7 / 5 Salón ESTHES Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Magdaléna Suchaničová

Pri jednom zákroku sa robia viaceré oblasti tváre, alebo iba jedna? Napr. sánka + nosovoústne vrásky. Úprimne povedané,ja sama neviem posúdiť, či zakúpiť mezonite na nosovoústne vrásky, alebo líca.
Dá sa objednať k vám na vyššie uvedené t.č. a zakúpiť si mezonite priamo u Vás za ponúkanú cenu? To by bolo najlepšie.

MUDr. Peter Sopko

Dobrý deň. V jednom sedení možno ošetriť viacero častí tváre. Ak si nie ste istá, telefonicky sa objednajte na bezplatnú konzultáciu, kde dohodneme vhodný postup.

iva

Dobry den je moznost,ze sa mezonit povoli alebo praskne uz ked je aplikovany ? Pocula som o takom niecom,preto ma aplikacia odradza. Prosim o info ci sa to moze stat a ak ano ako sa to riesi. Dakujem

MUDr. Peter Sopko

Dobrý deň. Mezoniť nepovolí, ani nepraskne. Pravdepodobne si to mýlite s niťovým liftingom.

ursula

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je zákrok ako jednodňová operácia. Som z Bratislavy. Mohla by som hneď po zákroku cestovať späť vlakom alebo je potrebné zostať cez noc na klinike? Najviac ma trápi ochabnuté svalstvo v oblasti sánky, ale dám si poradiť :)
ďakujem

MUDr. Peter Sopko

Dobrý deň, výkon je samozrejme ambulantný a po výkone odchádzate domov. Ak ide o výraznejšie ochabnutie, možno je na zváženie lifting – niťový, operačný… Skúste ma kontaktovať, prípadne poslať fotku..

EkoVera

Dobrý večer, prosím odpoveď – po aplikácii nití do oboch líc sú na vzhľad prirodzené, neobmedzujú v mimike apod.? Ďakujem

MUDr. Peter Sopko

Dobrý deň, mezonite neovplyvňujú mimiku a po aplikácii ich nevidieť.

Varšaníková ľudmila

Dobrý večer,pán doktor,mohol by ste stručne popísať priebeh aplikácie mezonití,trva­nie,následné bezprostredné obmedzenia,po­rovnanie bolestivosti s aplikáciou botoxu či kys.hyaluronovej lokálne.Dakujem

MUDr. Peter Sopko

Dobrý večer. Aplikácia spočíva v zavedení tenkých vláken, ktoré sú upevnené na ihle. Pre Vás to znamená jedno pichnutie na každú mezoniť, čiže bolestivosť je podobná, ako pri podaní botulotoxínu. 3 týždne po výkone sa neodporúča masáž tváre a iné kozmetické ošetrenia v danej lokalite.

Michaela

Dobry den,
Su vhodne mezonite, ak mam ochabnutú pokožku na sánke? Mam 37 rokov. Kolko kusov si ich mam kupit? Je efekt okamžitý? Som z BA, docestovala by sIm do KE. Ako to vyzera po aPlikacii? Viem hned ist medzi ľudí – naspät do BA vlakom.
Dakujem

MUDr. Peter Sopko

Dobrý deň. Pre množstvo otázok a obmedzený priestor na odpoveď, ma radšej kontaktujte telefonicky na čísle 0907 913568

RNDr.Tatiana Pavlíková

Na aplikáciu mezonití na nosovoústne vrásky je potrebných 12 mezonití, alebo 12 krát 2, keďže sú párové?
Ďakujem

MUDr. Peter Sopko

Na každú stranu sa používa 6 nití,teda spolu 12

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore