Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Výcvik a samostatný zoskok s padákom – TIP na darček!

4,0 / 5 Bratislavský parašutistický klub Parašutistický klub (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Alexandra

Dobrý deň,
v recenziách som sa dočítala, že niektorým ľuďom, ktorí si zoskok kúpili, z nejakých dôvodov nebol umožnený. Je tu nejaká garancia vrátenia peňazí, resp. je možné, aby sa takáto situácia zopakovala?
Ďakujem za odpoveď.

Silvo

Pekny den. Zoskok mohol byt neuskutocneni z poveternostnych podmienok. To znamena ak skacete prvy krat musia byt dodrzane urcite limity. Ak niekto nebol odskoceny a chcel vratit peniaze vzdy to prebehlo hladko a to tak, ze celu ciastku mu vratil zlavomat. Je to garantovane aj zmluvou, ktoru mamme medzi sebou. Len upozornim, ze dvovod na vratenie penazi nie je ak poveternostne podmienky nie su dobre. Stava sa, ze zaujemci su niekedy odskoceny az na druhy termin.

Mária

Dobrý večer,
ponúkate aj možnosť tandemového zoskoku?

Silvo

Ano, sme len 28 km od Bratislavy. Cena za tandem je 140€.

Peter

Samostatný zoskok padákom znamená, že aj ako úplný začiatočník by som skočil sám tj. nie tandemový zoskok?

Silvo

Ano budete skakat sam ako je na videu ukazane.

Alena

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, či je už úplne všetko zahrnuté v cene, čo bude potreba a ako dlho trvá, kým sa už skáče sólo.
Ďakujem veľmi pekne za odpoveď-

Silvo

Ano v cene je padakova technika, okuliare, vyskomer, kombineza… Vy si prinesiete dobru naladu, priatelov a lekarske potvrdenie ako je na vodicak ( my Vam posleme mailom tlacivo ). Vycvik trva jeden den a vtedy aj skacete. Dalsie kurzy parasutizmu samozrejme ponukame, ale to je na dlhsie vysvetlovanie. prosim volajte ma na cisle 0944 917 912 a vysvetlim.

Pavlína

Ďakujem za odpoveď, ale zaujímalo by ma ako by ten poukaz s venovaním vyzeral.. Máte nejaké internetové stránky, kde je zobrazený alebo niečo podobné ?

Silvo

Pekny den, poslite mi mail na veselsky@adrenalinovenebo.sk a v pondelok Vam zasleme vzor.

Pavlína

Dobrý deň, poukaz platí od 10.11.2015 do 30.9.2016 ? Keď si ho objednám, príde mi kupón alebo ako by to bolo ? Chcela by som to darovať na Vianoce, ale nechcela by som, aby tam bolo niekde vypísané „zlavomat“ alebo kolko to stálo a podobne ..

Silvo

Pavlina pekny den. Platnost poukazov je od aprila do konca oktobra. V tomto obdobi mame sezonu a skaceme. Zaplatit poukaz musite do zlavomatu, my Vam vieme spravit poukaz s venovanim a zaslat postou, alebo ak ste s Ba tak dorucit aj osobne. Tento darcek bude ako vysity pre obdarovaneho. Blue sky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore