Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Patrik Konečný

No práve kvoli tomu som si u vas objednal himalajsku sol, aby som sa nekonzumoval ten chlorid sodní ktorý tak škodí organizmu, ale keď som otvoril krabicu a prečital si zloženie himalajskej soli že 98,4% chloridu a iba 1,6% tvoria dake ine minerali. Tak ako sa mam vyhýbať tomu chloridu, čo doporučujete na tej vašej stranke ked vaša sol ho obsahuje vyše 98%.

Michal Leštinský

p. Konečný rozdiel medzi chloridom sodným a prírodnou soľou:
Prírodná soľ je jemnejšia, alkalickejšia a obsahuje desiatky minerálov.

Chlorid sodný je zdraviu škodlivá látka s obsahom len dvoch prvkov – už viete ktorých.

Každá kvalitná prírodná neupravovaná – soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych prvkov, (u Himalájskej soli je to cez 80 druhov, pričom hlavný podiel (90 až 98%) tvorí chlór a sodík.

Na pohľad sa môže javiť, že prírodná soľ so svojim malým podielom ostatných prvkov sa takmer neodlišuje od chloridu sodného.

Ak sa však naruší štruktúra prírodnej soli, a takáto soľ sa rozštiepi, teda rozloží na jednotlivé prvky a z tých prvkov sa potom vyberú len dva, chlór a sodík, a keď sa následne tieto dva prvky chemicky opäť zlepia dokopy, tak vznikne zdraviu škodlivý chlorid sodný.

Do tela prichádza známy chlór a sodík, ale v neznámej štruktúre, v akej sa do tela v minulosti nikdy dostať nemohol.

Ak naopak prijmeme bežnú prírodnú neupravovanú soľ, tak ju organizmus rozpoznáva ako nevyhnutnú zložku stravy, na ktorú bol v tejto podobe nastavený celé milióny rokov.

Takúto látku potrebuje dokonca nevyhnutne telo samo. Ale len v tejto optimálnej konštrukcii, teda v sprievode ďalších prvkov ako vápnik, horčík, draslík … atď. až po viac ako 80 ďalších minerálnych prvkov, ktoré sa v prírodnej Himalájskej soli nachádzajú a v bežnej kuchynskej soli chýbajú.

Patrik Konečný

Dobrý den, ako môže himalájska sol obsahovať 98% NaCl ( chlorid sodný), však predávate prifarbenu kuchynskú soľ.

Michal Leštinský

Dobrý deň,

p. Konečný, to čo píšete (predávate prifarbenú kuchynskú soľ) je nezmysel.
Prečítajte si prosím napríklad toto: http://racio.prijemnydomov.sk/home/210-himalajska-sol-ruzova-jemne-mleta.html – všetko je v najlepšom poriadku.

Lenka Tapusova

Dobrý den, da sa na jedno poštovné kúpiť aj viac kuponov? Napríklad v zasielkovni je poštovné 2,20, je možné za jedno poštovné vyzdvihnúť dva balicky?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, Zásielkovňa účtuje jedno poštovné na balík do 5 kg. Závisí teda od celkovej hmotnosti Vašej objednávky.

Michal Leštinský

Dobrý deň,

poštovné cez zásielkovňu je do 4.5kg tovaru (kombinácia príslušných kupónov) alebo viac kg s možnosťou dodania cez slovenskú poštu, prípadne kuriéra DPD podľa možností doručenia, ktoré nájdete v bežiacej akcii

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore