Himalájska soľ
Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke
Dobrý den, ako môže himalájska sol obsahovať 98% NaCl ( chlorid sodný), však predávate prifarbenu kuchynskú soľ.
Dobrý deň,
p. Konečný, to čo píšete (predávate prifarbenú kuchynskú soľ) je
nezmysel.
Prečítajte si prosím napríklad toto: http://racio.prijemnydomov.sk/home/210-himalajska-sol-ruzova-jemne-mleta.html –
všetko je v najlepšom poriadku.
Dobrý den, da sa na jedno poštovné kúpiť aj viac kuponov? Napríklad v zasielkovni je poštovné 2,20, je možné za jedno poštovné vyzdvihnúť dva balicky?
Dobrý deň, Zásielkovňa účtuje jedno poštovné na balík do 5 kg. Závisí teda od celkovej hmotnosti Vašej objednávky.
Dobrý deň,
poštovné cez zásielkovňu je do 4.5kg tovaru (kombinácia príslušných
kupónov) alebo viac kg s možnosťou dodania cez slovenskú poštu, prípadne
kuriéra DPD podľa možností doručenia, ktoré nájdete
v bežiacej akcii
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
No práve kvoli tomu som si u vas objednal himalajsku sol, aby som sa nekonzumoval ten chlorid sodní ktorý tak škodí organizmu, ale keď som otvoril krabicu a prečital si zloženie himalajskej soli že 98,4% chloridu a iba 1,6% tvoria dake ine minerali. Tak ako sa mam vyhýbať tomu chloridu, čo doporučujete na tej vašej stranke ked vaša sol ho obsahuje vyše 98%.
p. Konečný rozdiel medzi chloridom sodným a prírodnou soľou:
Prírodná soľ je jemnejšia, alkalickejšia a obsahuje desiatky minerálov.
Chlorid sodný je zdraviu škodlivá látka s obsahom len dvoch prvkov – už viete ktorých.
Každá kvalitná prírodná neupravovaná – soľ obsahuje veľké množstvo minerálnych prvkov, (u Himalájskej soli je to cez 80 druhov, pričom hlavný podiel (90 až 98%) tvorí chlór a sodík.
Na pohľad sa môže javiť, že prírodná soľ so svojim malým podielom ostatných prvkov sa takmer neodlišuje od chloridu sodného.
Ak sa však naruší štruktúra prírodnej soli, a takáto soľ sa rozštiepi, teda rozloží na jednotlivé prvky a z tých prvkov sa potom vyberú len dva, chlór a sodík, a keď sa následne tieto dva prvky chemicky opäť zlepia dokopy, tak vznikne zdraviu škodlivý chlorid sodný.
Do tela prichádza známy chlór a sodík, ale v neznámej štruktúre, v akej sa do tela v minulosti nikdy dostať nemohol.
Ak naopak prijmeme bežnú prírodnú neupravovanú soľ, tak ju organizmus rozpoznáva ako nevyhnutnú zložku stravy, na ktorú bol v tejto podobe nastavený celé milióny rokov.
Takúto látku potrebuje dokonca nevyhnutne telo samo. Ale len v tejto optimálnej konštrukcii, teda v sprievode ďalších prvkov ako vápnik, horčík, draslík … atď. až po viac ako 80 ďalších minerálnych prvkov, ktoré sa v prírodnej Himalájskej soli nachádzajú a v bežnej kuchynskej soli chýbajú.