Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lyžovanie v rakúskom Kitzbüheli pre DVOCH. Až dve deti do 12 rokov zdarma vrátane polpenzie.

Alpine Tours Budapešť - Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Peter Kraus

Zdravim,


termin od 1.12 do 22.12 ktory ponukate si mozem vybrat ja?napr. ked chcem ist na 6noci od 16.12 do 22.12 nebude to problem?a da sa potom este dodatocne dokupit pobyt pre 17rocneho dodatocne a za akych podmienok? 


dakujem
Alpine Tours

Dobrý deň,
Neni problem, Váš termín je voľný, Napište nám na e-mail, Vašé kontaktne udaje pošlite nám čím skôr na info@alpinetours.sk. sa da dokúpit pre 17 rocneho, ale preneho sa platí 65 eur / noc.
Ďakujeme, Alpine Tours

Frico

…asi sme sa nechápeme. Keď nebudem spokojný s výberom hotela, ktorý mi Vy navrhnete – vrátite mi peniaze???
Čiže, keď nebudem chcieť ísť do toho hotela!!! Vrátite mi peniaze???

Alpine Tours

Ďakujeme Vám za Váš záujem.
Nemáte možnosť si vybrať hotel, podmienky ponuky sú že názov hotela len po vydaní voucheru vieme udať. Ak počas výletu panuje nespokojnosť, samozrejme po návrate domov (alebo na mieste) máte možnosť uplatniť reklamáciu. Hotel a aj naša kancelária skontroluje problém. Ak reklamácia je opravnená vraciame peniaze späť.
Naša kancelária sa zaoberá s vysokokvalitnými cestami od roku 1998, preto naší zahranicný prenajímateľské partneri spoľahlivo poskytnú očakávanú kvalitu.
Ak chcete, prosíme kúpte si Naš voucher čo najskôr.
S pozdravom: Alpine Tours!

Frico

Dobrý deň,


…vaše google preklady nerobia na mňa dobrý dojem! 

1. Keď nebudem s hotelom spokojný, ponúknete mi iný??
2. Ako je to v prípade nespokojnosti s hotelom a vrátenia zaplatenej čiastky??
Alpine Tours

Milý Frico!
Pobyt dostanete v niektorom z luxusných 4 * hotelov v Kitzbüheli priamo pri zjazdovke a v blízkosti vleku.
Zato nevieme vám povedať meno nášho Hotela, lebo mnoho hotelov sú k dispozícii a meno hotela vieme udať len v závislosti od dostupnosti. V prípade sťažnosti samozrejme tiež pôsobí nárok na náhradu škody. Ďakujeme za váš príspevok!
S pozdravom, Alpine Tours

Frico

Dobrý deň,
veľmi ma zaujíma ubytovnie, názov hotela.
Ďakujem

Alpine Tours

Dobrý deň,
Ďakujeme za súťažné konanie. Meno Hotela len vtedy vám vieme povedať ked uš ste zamenily nás voucher. Akúkoľvek otázku máte, klúdne nám napíšte na: info@alpinetours.sk radi vám pomôžeme.
Prajem Vám pekný deň!
Ďakujeme, Alpine Tours

Peter Kraus

som zabudol napisat ze reagujem na ponuku Kitzbuhel a preto by som sa chcel pozriet aj na linky hotelov ktore ponukate v danom termine.

dakujem

Alpine Tours

Dobrý ďeň Peter!
Meno Hotela len vtedy vieme vám povedať ked uš ste zamenily voucher. Ak aj v našej ponuke môžte čítať o stôr hviezdičkového wellness hotela v Kitzbühel. Keby ste tento príležitosť chceli použit, prosím vás odkupte nasú zlavu.
S pozdravom, Alpine Tours

Peter Kraus

Zdravim vas,
ako je to s dopravou?a viete mi poslat linky hotelov kde sa bude dat ubytovanie vybrat prosim.a este sa chcem spytat ak kupim pobyt na tri noci a bude to trebars do 22.12 bude sa dat s vami ten pobyt predlzit tak aby sa tam dalo zostat aj cez vianocne sviatky?
dakujem pekne

Alpine Tours

Dobrý ďeň!
Cestovanie induviualne môžete vyriešiť z autom, Pre lepšiu orientáciu Vám odporúčame vyhľadať si tieto trasy: Bratislava – Viedeň – Linz – Rosenheim – Kufstein – Innsbruck – dialnica Brenner (výjazd Stubaital) – Neustift – Mutterberg. Ďalšie informácie na www.alpinetours.sk. Naše Ponuky len do 22. decembra môžete použiť. Ďakujeme za Váš záujem. Pre dalšié otázky napíšte nám na: info@alpinetours.sk
S pozdravom Alpine tours!

Alpine Tours

Dobrý ďeň!
Cestovanie induviualne môžete vyriešiť z autom, Pre lepšiu orientáciu Vám odporúčame vyhľadať si tieto trasy: Bratislava – Rakúsko – Viedeň – (A2/E59) – Salzbrurg – dialnica A8 (smerom na Mníchov) – po hranici prvý výjazd – Bad Reichenhall – Lofer – St. Johann in Tirol – Kitzbühel. Ďalšie informácie na www.alpinetours.sk. Naše Ponuky len do 22. decembra môžete použiť. Ďakujeme za Váš záujem. Pre dalšié otázky napíšte nám na: info@alpinetours.sk
S pozdravom Alpine tours!

Andrea Rusková

Dobrý ďeň,
chcem sa spýtať či je v cene aj skipas. A mám ešte 3 deti 15, 16 a 20 ročné. Ako sa potom objednáva a koľko sa platí. Ďakujem Andrea.

Alpine Tours

Milá Andrea Rusková!
Ďakujeme za súťažné konanie. Našá zľava ňe obsahuje skipas, ale viete pozreť na internetovej stránke: http://www.bergbahn-kitzbuehel.at/de/2-15-tage-skipass.html
Skipas viete odkúpit pri skipasnej kasse. Cena s deťmi: pre 16 a 20 ročné 60 eur / osoba / noc, pre 15 ročné 35 eur / osoba / noc. Najprv uplatniťe zľavu, a potom viete pokračovat objednavku, plaťenie vyriešte tu na zlamovat.sk. Pre dalšié otázky napíšte nám na: info@alpinetours.sk
Dakuje, Alpine Tours!

Zuzana

Dobrý deň,
chcem sa spýtať ako je to v prípade, že by som chcela na lyžovačku zobrať dve deti 8 a 17 roční…Ďakujem, Zuzana.

Alpine Tours

Milá Zuzana!
Ďakujeme za vašé súťažné konanie. Za vašé 17 ročné dieťa sa platí 65 eur / noc, 8 ročné dieťa ma zdarma pobyt. Akýkoľvek otázku máte napíšte na info@alpinetours.sk
Prosíme čím skorší odpoveď !

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore