Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Permanentný make up obočia, liniek a pier

4,4 / 5 SkinForm - Inštitút krásy a rovnováhy Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Andrea Gondova

Dobry vecer chcela by som sa spytar ci je u vas mozna opravaobocia mam ju robenu dvakrat a vysledny efekt ziadny!obocie nieje vobec zdvihnute a vyzera akokeby som mala zapadnute oči za vybavenie objednavky vopred dakujem a je u vas mozna konzultacia?Ďakujem Gondova

Skinform

Dobry den l, uz sme sa twlefonicky kontaktovali a dohodli termin. Dakujeme

Petra Petrekova

Dobry den

Chcem sa opytat ak by vypadla farba z tetovania dopnenie je v cene?

Dakujem

Skinform

Dobry den, korekcia v cene nieje. Doplaca sa zvlast 15eur. Korekcia je individualna a jej podstupenie je na zvazeni kazdeho zakaznika.

Mária Haluzová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, nakoľko a ako dlho sú viditeľné jazvičky (chrasty) po absolvovaní permanentného make-up-u obočia čiarkovanou metódou. Vo svojej práci totiž prichádzam do priameho kontaktu so zákazníkmi.

Vopred ďakujem za odpoveď a prajem krásny zvyšok dňa :)

M. Haluzová

Skinform

Dobry den, chrasticky sa vam vytvoria par dni po absolvovani tejto procedury. No pri ciarkovanej metode nie su velmi viditelne. A zmiznu opat behom par dni. Ak aj ste priamo v kontakte s ludmi pri praci, nemal by to byt problem. Vytvoria sa cca 2–3dni po procedure a odpadnu behom 4dni cca. Dakujeme aj my Vam prajeme krasny den :)

Eva Hašková

Dobry den.Zaujima ma cim konkretne robite vypln pier.A robite pri tetovani obocia ciarkovu metodu? .Dakujem Eva Haskova



Skinform

Dobry den, pri praci pouziva pigkenty znacky custom cosmetic colors, su to farby urcene vylucne na permanentny make up. Pigmenty sa daju navzajom miesat a kombinovat, co umoznuje si vybrat zo sirokej skaly farieb.Permanentny make up vykonavame tetovacim strojcekom s ihlami.

Monika

Dobry den,

mam zaujem o vypln obocia ciarkovanim, avsak na Vasej stranke som nenasla ziadne kokretne foto prac. Ide mi o to ze to chcem naozaj jemne hodiace sa k tvari. Mozno len zle klikam. AK si teraz kupim kupon kedy asi dostanem termin? Vdaka

Skinform

Dobry den, pre poskytnutie fotiek prac permanentneho make upu nam prosim napiste mail na skinformsalon@gmail.com , radi Vam ich poskytneme.takisto Vam vieme ponuknut termin cez mail alebo telefonicky, najblizsi volny je 25.2 o 11:00h alebo 25.2 17:00h. Dakujeme

janka d

Dobry den :)
Chcem sa spytat na pery ci sa tam u Vas najdu sikovne rucicky ktore vedia pri takych nevyraznych perach spravit pekne srdiecko cupid bow a pripadne asymetriu zamaskovat,nielen obkreslit povodnu linku :) dakujem

Skinform

Dobry den, samozrejme,zesa da :) pred ukonom zdy predkreslujeme zelany tvar.kym zakaznik nie je spokojny.

Jana Petrovicova

Dobrý deň,
mam záujem o permanentný make up pier, chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi tonovaním pier a výplňou pier . Otázka sa týka ponuky salonu SkinForm – Inštitút krásy a rovnováhy.
Ďakujem
 Jana

skinform

Dobry den,

pri vyplni pier sa aplikuje na cele pery jedna farba pigmentu.Pri tonovani pier sa pouzivaju minimalne dva alebo viac odtienov pigmentu.Riesi sa tym aj opticke zvacsenie pier.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore