Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka v Taliansku pre 4 osoby

4,5 / 5 ITAL TRAVEL Taliansko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Dominik

Dobrý Den.

Hovoríte že môžu isť 4 osoby, 2 dospelý a 2 deti. Je možne aby išli 4 dospelý?

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pán Dominik,
poschodová posteľ v detskej izbe nie je príliš vhodná na spanie pre dospelých ľudí. Má dĺžku 174 cm a šírku 60cm, čiže je to posteľ pre deti. Je však na Vás rozhodnúť sa, či by Vám takéto podmienky vyhovovali. Mne nebude vadiť, ak tam aj budete štyria dospelí, len či Vám to takto bude vyhovovať. Skúste mi zavolať a preberieme to. Pekný deň prajem.
Marcela Mikulášková

Evka Plankova

Dobry den, mate v ponuke aj mobilhousy? Lebo predpokladam ze v karavane nie je wc ze? Aka je sanca ze ked sa vypreda tato ponuka bude do leta dalsia? Dakujem.

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pani Planková,

ďakujem za Vaše otázky. Karavany majú splachovacie WC aj vodovod. Ale samozrejme, máme v ponuke aj mobilhausy. Tie však neponúkame s takouto zľavou. Ponuku našich ubytovacích zariadení si môžte prezrieť na našej stránke. Každý rok je iný a je ťažké predpokladať, či v lete budeme tiež ponúkať nejaké zľavy. Ak budete mať nejaké ďalšie otázky, pokojne píšte. Rada Vám na ne odpoviem. Prajem pekný zvyšok dňa.

xxxxová

Dobrý deň, pani mikulášková, nemôžem sa vám od včera dovolať, kedy budete k dispozícii? Ešte otázka – aké je more v tej časti Talianska? čisté ? nie sú medúzy?

Marcela Mikulášková

Dobrý deň prajem, mala som nejaké zmeškané hovory, ale keď som na to číslo volala po 16-tej hodine, nik nezdvíhal. Mohli by ste mi, prosím, zavolať niekedy po 16-tej? Som služobne odcestovaná a telefonáty vybavujem popoludní. Ak by Vás to neobťažovalo, budem Vám vďačná :) More v tej časti Talianska máme čisté bez „príšeriek“, takže sme spokojní :) Pokojne píšte, alebo volajte, v prípade ďalších otázok. Prajem pekný zvyšok dňa.

Marcela Mikulášková

Niková

Na jeden uvedený termín je k dispozícii len jeden karaván, alebo viac ak by sme chceli ísť v partii napr. dve rodiny?

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pani Niková,
v termíne od 1.6. – 4.6. sú voľné 2 karavany, v termíne od 11.6. – 18.6. 3 karavany a od 10.9. – 17.9. tiež 3 karavany.
Ďakujem za Vašu otázku a prajem pekný deň.

Marcela Mikulášková

Ďuricová Veronika

Prosím info : ak by sme obsadili karaván dvoma dospelými osobami, aká je cena pobytu na 7 nocí?
Vyššie uvádzate možnosť príplatku za polpenziu. Ako ďaleko treba dochádzať za stravovaním? Ďakujem Ď.

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pani Ďuricová,
uvedená cena je za celý karavan, čiže nerozhoduje, koľko osôb v ňom bude.Či sú tam 2 alebo 4 osoby, cena zostáva rovnaká. A k druhej časti Vašej otázky, kuchyňa je od našich karavanov vzdialená cca 40m-50m, nie je to teda ďaleko.
Ďakujem za Vaše otázky a prajem pekný deň.
Marcela Mikulášková

Juraj

Dobrý deň. V popise je 2 dospelý a 2–3 deti, preto sa chcem informovať či je možné aby sme tam boli 4 dospelé osoby, či by bol vačší príplatok alebo by to nebolo možné. Vopred ďakujem za odpoveď.

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pán Juraj,
v karavanoch je jedna manželská posteľ a v malej detskej izbičke poschodová posteľ. Preto píšeme, že je to druh karavanu vhodný pre rodiny s deťmi. Pre 4 dospelých by to bolo dosť stiesnené. Ak nám napíšete e-mail s Vašimi požiadavkami a termínom, vypracujeme Vám ponuku vhodnú pre 4 dospelé osoby.
Prajeme Vám pekný a úspešný deń.
Za ITAL TRAVEL zdraví
Marcela Mikulášková

Kateřina Urbanská

Dobrý den,
jaké je v Itálii převážně počasí v červnu? Dá se už koupat v moři? Jak daleko jsou od karavanu sprchy? Karavany jsou umístěny v klidném prostředí? Ptám se kvůli tomu, že mám 3 leté dítě, tak aby případně nějaký větší ruch ho při spaní nerušil. Je možnost si případně někde uschovat peníze, doklady apod. ? Nebo jsou nějak karavany zabezpečeny? Děkuji za odpovědi.

Marcela Mikulášková

Dobrý deň pani Kateřina, v červnu je v IT väčšinou teplo, niekedy teplejšie než v srpnu (auguste), ale za počasie sa zaručiť nemôže nik :). Predpokladám však, že keď sme mali teplo po minulé roky, bude aj tento :). Sprchy máme vzdialené asi 50m od našich karavanov. Karavany sú umiestnené v pokojnom prostredí, naokolo sú mobilhausy a karavany iných cestoviek, nie frekventovaná cesta alebo reštaurácia. Peniaze a doklady je možné si uschovať na recepcii za poplatok. Ak by ste mali ešte nejaké otázky, pokojne píšte. RAda Vám na ne odpoviem.
Pekný deň prajem.
Marcela Mikulášková

Peťo

Dobry den,
aká je suma za polpenziu doplatok na osobu ? na cely pobyt na 7 nocí ?

Dakujeme

Marcela Mikulášková

Dobrý deň, polpenzia pre dospelého na týždeň stojí 59,– Eur a pre dieťa do 12 rokov 36,– Eur.
V prípade ďalších otázok, sa na nás pokojne obráťte znova. Radi Vám na ne odpovieme.
Za ITAL TRAVEL zdraví
Marcela Mikulášková

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore