Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Hoteli Encián*** Rajecké Teplice so vstupom do kúpeľov Aphrodite

4,7 / 5 Hotel Encián*** Rajecké Teplice (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Katarína

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či by bolo možné si k zakúpenému voucheru dokúpiť ešte jednu noc (ideálne za zvýkodnenú cenu), či sa na izbe nachádza kuchynka resp. či vstup do kúpelov Aphrodite zahŕňa aj vstup do sáun.

Mariana Klincova

Dobry den. Pokial by ste si pobyt chceli predlzit o 1 noc naviac, doplatok by bol 40,00 EUR/dvoj­lozkova izba Standard/noc. V izbe kuchynka nie je, nachadza sa tu vsak chladnicka. Co sa tyka vstupu do saun, idealne je zakupit si u nas vstup do Vodného sveta na 2 hod. s 20% zlavou a priamo v kupeloch si doplatit vstup do saun v cene 0,10 EUR/minuta.

Jitka Pupalová

Dá sa voucher použiť aj cez veľkú noc?

Marta Valachová

Dobrý deň, kupón nie je možné využiť počas Veľkej noci.

Janka Nemcová

Dobrý deň,sme 2 dospelí a 1 dieťa vek 9 rokov,chcem sa opítať kolko by stálo nás ubytovanie cez výkend piatok až nedela celkovo aj vodný svet pre dieta a za izbu deluxe,ranajky aj večera pre 3.Dakujem

Mariana Klincová

Dobry den, p Nemcova.
Ak planujete prist pocas vikendu, je potrebne si zakupit voucher v hodnote 145 EUR. V tejto cene mate 2× ubytovanie pre 2 osoby, 2× ranajky pre 2 osoby, uvitaci drink, 1× vstup na 2 hodiny do Vodného sveta v Kupelnom dome Aphrodite/osoba, 1 x veceru pre 2 osoby. Pri ubytovani v izbe De Luxe je doplatok 10,00 EUR/izba/noc – t.j. 20,00 EUR pri víkendovom pobyte, doplatok za pristelku pre 9 rocne dieta je 5,00 EUR/noc, t.j. 10,00 EUR pri víkendovom pobyte, doplatok za veceru pre dieta vo veku 9 rokov je 5,00 EUR. Vstup do Vodného sveta pre dieta do 12 rokov na 2 hodiny pocas vikendu stoji 12,00 EUR.

Viera Makova- Gálisová

Aka bi bola cena za osobu na pristelke nad 18 rokov plus strava.Dakujem.

Va

Cena za osobu na pristelke: 49 EUR/pobyt (cena zahrna: 2× ubytovanie, 2× ranajky, 1× veceru a 1× vstup do Vodného sveta)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore