Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prežite najkrajšiu zimnú dovolenku v novozrekonštruovanom Hoteli EUFÓRIA***

Hotel Eufória*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Maťo K.

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať aké dni máte voľné v období od 21.2.2016–26.2.2016. Ďakujem

Naďa Uličná

Dobrý deň pán Maťo,
ďakujeme za Váš záujem o náš hotel Eufória***. V období 21.-26.2.2016 zatiaľ disponujeme voľnými izbičkami. Ak máte záujem o pobyt v tomto období, kludne nás kontaktujte na recepciu hotela a radi Vám spravíme predbežnú rezerváciu.
Želám nádherný deň zo zasnežených Tatier

Mirka

Dobry den, ja som vam chcela dat recenziu ale neviem kde tak to pisem tu-v nedelu sme sa vratili z vasho hotela a sme neskutocne spokojni vsetci styria s dovolenkou boli sme dva pary na 3 noci cele dni sme boli lyzovat tak my si nejak na ubytovanie nepotrpime ale bolo to uzasne vsetko!5 * davame vsetci za strasne mily personal-tu casnicku v bare matye strasne milu ochotnu a robte vsetko preto aby ste si ju udrzali je vazne zlata a vlastne vsetci…boli sme cez zlavomat a za tie prachy to bola naozaj neskutocna dovolenka, jedlo bolo uzasne a kazdy den ine nove-dobra tepla domaca slovensko ceska kuchyna jak od maminky co po celo dennom lyzovani je velmi dolezite a kazdy vecer v bare po namahavom dni sme si oddychli pri najlepsom pivku na svete!bolo pre nas trosku cudne ze vsetci zakaznici po veceri zaliezli do izieb a bar bol otvoreny len do desiatej ale chapeme ze ked nie je dopyt nie je ani ponuka len pre nas mladych trosku chybalo vecerne vyzitie dalo sa to riesit v lomnici alebo na strbskom plese kde mali nocne bary a diskoteky ale autom sa nam chodit moc nechcelo maju tam obrovsky welness svet o ktorom sme ale vobec nevedeli citali sme tu na zlavomete ze je tam maser a sauna ale to ze je tam obrovska posilnovna,pin pong, virivka,biliard sme zistili az na mieste chcem vsetkym vrelo odporucit a urcite sa sem este raz vratime je to necelych 10 min. autom od lomnice-zjazdovky takze aj to bolo plus a samozrejme maju aj lyziaren na odkladanie lyzi vazne tam bolo vsetko uplne super!a tie recenzie tu na zlavomete vazne nechapem-vsetci sme sa zhodli ked sme tam boli ze to mohli pisat len nejake chore hlavy ktore asi cakali interhotel plaza ale bol to maly pekny vyborne vybaveny horsky hotel kde nam nic nechybalo a bolo tam vsetko neuveritelne cistucke a to papanie mnam! ;-)

Naďa Uličná

Príjemný dobrý deň prajem pani Mirka,
ďakujeme krásne za úžasnú pochvalu, veľmi si to vážime.
Kvalitnou a domácou kuchyňou sa snažíme zaplniť hladné brušká unavených lyžiarov :)
Budeme sa na Vás tešiť aj nabudúce.
S pozdravom a prianím krásneho dňa

Zlavomat.sk

Pekný deň Mirka, ďakujeme za Vaše hodnotenie. Čoskoro Vám príde aj e-mail v ktorom Vás poprosíme o hodnotenie Vášho vouchera. Váš názor môžete vyjadriť aj týmto spôsobom.

Mikolajová Dana

Dobrý deň prajem.Chcem sa informovať či je voľný termin na ubytovanie od 24.2–26.2.16 pre dve osoby plus dospelé dieťa.Alebo či je variant aj pre tri osoby.Dakujem pek­ne.

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Mikolajová, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedenom termíne 24.-26.2.2016 ešte disponujeme voľnými kapacitami a po kontaktovaní recepcie hotela, Vám radi dvojlôžkovú izbu s prístelkou rezervujeme. Doplatok za dospelé dieťa na prístelke je 25€/noc s polpenziou. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.
S pozdravom a prianím príjemného dňa

Dušan

Dobrý deň, rád by som sa informoval či máte ešte voľnú dvojlôžkovú izbu v termíne od 4.2. do 6.2. Za odpoveď vopred ďakujem

Adriána Martinková

Dobrý deň, veľmi nás teší Váš záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória*** Nová Lesná. Radi by sme Vás informovali, že vo Vami zvolenom termíne 4.2. – 6.2.2016 dispo­nujeme ešte voľnou ubytovacou kapacitou v dvojlôžkovej izbe. V prípade záujmu o pobyt u nás, Vás prosíme kontaktovať mailom alebo telefonicky recepciu hotela, následne Vám veľmi radi spravíme predbežnú rezerváciu. Prajeme Vám príjemný deň z Vysokých Tatier. S pozdravom

Zuzana Červená

Dobrý večer, chcem sa informovať, či máte voľné izby v termíne od 1.3. do 4.3.2016. Išlo by o dve dvojlôžkové izby. Ďakujem

Adriána Martinková

Dobrý deň pani Červená, ďakujeme Vám za prejavený záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória*** Nová Lesná. Dovoľte, aby sme Vás informovali, že vo Vami zvolenom termíne, žiaľ, nedisponujeme voľnou ubytovacou kapacitou v 2× dvojlôžkovej izbe. Dostupnosť izieb je od termínu 3.3.2016. V prípade záujmu o pobyt u nás, kontaktuje recepciu hotela telefonicky alebo mailom, veľmi radi Vám spravíme predbežnú rezerváciu. Tešíme sa na Vašu odpoveď a prajeme Vám pekný deň z Vysokých Tatier. S pozdravom

Kamil

A este sa chcem opytat, aka kombinacia ubytovania je pre nas najvyhodnejsia…sme rodina 2 dospeli a 3 deti: 18r. (cize zrejme 3.dospely), 14r. a 1r.
Dakujem

Adriána Martinková

Dobrý deň, veľmi nás teší Váš záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória*** Nová Lesná. Pre Vašu rodinku by sme odporúčali zarezervovať si rodinnú izbu s troma pevnými lôžkami a s možnosťou prísteliek. Doplatok za rodinnú izbu je 10 €/noc. Vaše najmladšie dieťatko by malo ubytovanie zadarmo a v prípade záujmu máme k dispozícii detskú postieľku s poplatkom 5 €/noc.
2× za deň premáva skibus z Popradu cez Novú Lesnú do Tatranskej Lomnice.
V prípade záujmu o rezervovanie pobytu u nás kontaktujte prosím recepciu hotela buď telefonicky alebo mailom.
Prajeme Vám príjemný deň z Vysokých Tatier.
S pozdravom

Kamil

Dobry. Chcem sa opytat, ako sa da dostat ku vlekom v Lomnici… ci premava nejaky skibus alebo ci je nejaky hotelovy transfer.
Vdaka.

Monika Lišková

Dobrý deň, áno, premáva skibus, 8:50 ide z Novej Lesnej – Hotelová časť smer Lomnica, a 15:25 ide späť z Lomnice smer Poprad cez Novú Lesnú. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Prajeme Vám pekný deň

Monči

Dobrý večer. Chcela by som vedieť či máte voľné izby v termíne od 16.2. do 19. 2. pre dve dospelé osoby a dve deti vo vedu 4 a 5 rokov. Ďakujem za informácie

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň prajem, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedenom termíne už žiaľ nedisponujeme voľnou rodinnou izbou alebo apartmánov, avšak ponúkame Vám pobyt v termíne od 17.-20.2.2016 a po kontaktovaní recepcie Vám rodinnú izbu radi rezervujeme. Prajeme príjemný deň

Vladimira

Dobry den, sme rodina 2 dospely, dieta 16 a 3 roky. chcem sa spytat aky typ izby by sme si mali zvolit? Je mozne 2 lozkova a dve pristelky? pripadne postielka pre dieta? alebo trojlozkova? dakujem za informaciu.

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Vladimíra, teší nás Váš záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, ako rodinke s deťmi 16 a 3 roky odporúčame rezervovať si rodinnú izbu – 3 pevné lôžka + prístelka, alebo apartmán – 2 pevné lôžka a 2 prístelky.
Cena voucheru nezahŕňa doplatok za rodinnú izbu 10€/noc alebo apartmán 20€/noc a doplatok za dieťa 16r – 25€/noc s polpenziou. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte. S pozdravom

Zuzana Chlupová

Dobrý večer chcem poprosiť o info.Dnes som u Vás zajednala víkendový pobyt od 5.2.-7.2.2016 a našla som tam za doplatok 10e/noc rodinnú izbu alebo izbu LUX.Neviem,či je to jedno a to isté,ak hej,je možné ju doobjednať??Platbu som posielala dnes večer.vďaka

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Chlupová, rodinnú, čiže LUX izbu, Vám radi po kontaktovaní recepcie hotela rezervujeme s doplatkom 10€/noc.
Prajeme pekný deň :)

Magda

dobry den, prosim vas mate volny termin 4.5.6.7. febru­ár?potrebovali by sme dve izby po dve osoby. vdaka.

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Magda, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedeno termíne 4.-7.2.2016 ešte disponujeme voľnými kapacitami a po kontaktovaní recepcie hotela Vám ich radi rezervujeme. S pozdravom

renatka

Dobrý den prajem od 27.januara na štyri noci mate volne .1 izba dva dospele osoby a dietatko 2 rocky dakujem

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Renátka, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedenom termíne 27.1.-31.1.2016 ešte disponujeme voľnými kapacitami a po kontaktovaní recepcie hotela Vám radi jednu dvojlôžkovú izbu rezervujeme.
S pozdravom a prianím pekného dňa

MJ

Dobry deň,
Mate volnu izbu pre dvoch od 7 do 9.2 ? ďakujem

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň prajem, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, vo Vami uvedenom termíne 7.-9.2.2016 ešte disponujeme voľnými kapacitami a po kontaktovaní recepcie hotela Vám radi dvojlôžkovú izbu rezervujeme.
Prajeme príjemný deň :)

michaela

Dobry vecer, ja by som sa chcela opytat ci kupon za89e pre tie dve osoby plati aj na vikend od 12.2 do 14.2 alebo nie lebo platnost vouchera je napisana do 12.2? Dakujem za odpoved. :)

Daniela Sarah Marcinková

Dobrý deň pani Michaela, teší nás záujem o pobyt v našom zariadení hotel Eufória***, Vami uvedený voucher v hodnote 89 € je platný len v termíne 13.1.-12.2.2016, ako je uvedené, keďže ide o mimoriadny dopredaj :)
Prajeme pekný deň
S pozdravom

Veronika

Dobrý deň, voľný termín 12.,13.,14. Február 2 osoby 3 dni máte ?
Ďakujem

Martinková Adriána

Dobrý deň pani Veronika, veľmi nás teší Váš záujem o ubytovanie v našom hoteli Eufória*** Nová Lesná. Radi by sme Vás informovali, že vo Vami zvolenom termíne disponujeme ešte ubytovacou kapacitou v dvojlôžkovej izbe. V prípade záujmu o pobyt u nás, prosím kontaktuje recepciu hotela telefonicky alebo mailom, následne Vám veľmi radi izbu predbežne rezervujeme. Tešíme sa na Vašu odpoveď a prajeme Vám príjemný deň z Vysokých Tatier.
S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore