Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne sladké cupcakes kytice

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Zuzana

dobry den, ako dlho trva dorucenie do ineho mesta, konkretne Bratislavy? zaujimam sa ake cerstve pridu, ak sa pecu cupcakes v jeden den, odoslu sa v rovnaky den? alebo nasledujuci? a dorazia v ten isty den? dakujem za objasnenie.

Emily Cupcakes

Dobry den, vacsinou ich peciem v rovnaky den. Ak viete konkretny datum, mozete ma kontaktovat mailom alebo telefonicky :-) Pekny den

Zuzana Redgwell

Dobry den, ak si zelam kyticu na sobotu, je moznost dorucenia na kokretny datum, alebo len v pracovnych dnoch? Pripadne, ak dorucenie v piatok, kedy budu cupcakes pecene? dakujem za informaciu.

Emily Cupcakes

Dobry den, teoreticky je mozne dorucenie aj na sobotu, resp na ktorykolvek datum, ak ho uz nemam obsadeny. Ak by ste si chceli vyzdvihnut cupcakes v sobotu doobeda, budu pecene v piatok.

Roman Sliva

Dobrý deň prajem,
Prečo posielate kytice kuriérom, keď viete, že sa cestou zničí??? Poslali ste nám takto kyticu, kuriér ju nenosí v rukavičkách a kytica bola zrazu bez ozdôb, prázdne mufiny, lebo sneh bol na všetkých bokoch škatule. A ešte poviete, keď to reklamujeme, že vy bežne kytice kuriérom neposielate a že vy za kuriéra neručíte?! Darček bol nepoužiteľný.

Marika Ďurečková

Dobry den, mrzi ma, ze Vam kyticka prisla znicena. Kyticky posielam pravidelne, kurierom so sluzbou na to urcenou. O Vasom pripade nemam informacie, kontaktujte ma prosim e-mailom. Verim, ze to vyriesime k spokojnosti.

Martina

OK hneď Vám napíšem email, ďakujem za ochotu

Martina

Dobrý deň pani Ďurečková, ďakujem Vám za odpoveď tortu si teda objednám. Chcela by som ju na piatok 8.apríla, kedy je potrebné spraviť objednávku. Chcem ju ako darček na sobotu 9.apríla, tak chcem, aby bola úplne čerstvá, nechcem preto objednávať skôr, až aby bola na ten piatok.

Marika Ďurečková

Najlepsie by bolo, keby ste sa mi ozvala mailom alebo este lepsie telefonicky, aby som Vam na vsetko hned mohla odpovedat a dohodnut si potrebne informacie :) Objednavocku je najlepsie urobit hned, kedze je to uz o tyzden.

Martina

Dobry den ked chcem objednat cez kuriera nemate aj moznost dpd ci gls alebo cokolvek ine len nie postu??? Iny kurier doruci balik na druhy den. Chcela by som si kyticku objednat len nechcem aby bola tolko dni niekde na poste nic horsie ako postove sluzby neexistuje. A za cenu 6,50 posielam bezne baliky cez delibarry.com takze prosim ak viete poslat aj inym kurierom ako postovym dajte vediet a objednam si. Dakujem

Marika Ďurečková

Dobry den, momentalne posielam vsetky kyticky cez spolocnost DPD :) Ked na zlavomate akcia vznikala, este som cez nich neposielala, preto je tam zrejme uvedene posielanie postou :)

Tatiana Očkova

Dobry den preco uvadzate stare ceny vyssie ako su uvedene na stranke. Nemate to umelo navysene aby ste zaujali viac ludi na zlavu? Kytica 14mc z 26 na 17,9 na stranke je hodnota 21,9 a kytica z 19 mc z 30€ na 21,90 ked na stranke pani je za 26€???

Marika Ďurečková

Dobry den, ceny na stranke su momentalne nizsie z dovodu upravy stranky a cien koncom februara. Na zlavomate je tato akcia platna od 2.2. – 1.4.2016. To znamena, ze v case, ked bola akcia nahrana, boli ceny na stranke emilycupcakes.sk vyssie. Prajem pekny den

Broňka

Dobrý deň, dokedy je voucher potrebné využiť? Bolo by možné zakúpiť ho teraz a využiť ho v máji? Ďakujem za odpoveď

Marika Ďurečková

Dobry den,

ano, je to mozne :-)

Michal

Dobrý den, chcem sa opýtať či dorucujete kyticu kamkoľvek na Slovensko a či je cena za doručenie stále 6,50 EUR. Ak by sme potrebovali kyticu na piatok, je potrebné ju objednať v pondelok alebo utorok? Ďakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Pekný deň Michal, áno, cena 6,50€ je platná v rámci Slovenska. Ak chcete mať kyticu doručenú v piatok, odporúčame objednať v pondelok, resp. čím skôr.

Darina

Dobry deň.Aka je trvacnosť tejto kytice.Ďakujem

Emily

Dobry den,
odporucam ju skonzumovat co najskor, ale trvacnost maju 4–5 dni

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore