2 × 100g Predjedlo: Atlantický losos na grile a pečená treska obalená s prosiutto zemiakovou kašou, picadegalo salsou a krémovou bylinkovou omáčkou s citrusovými plodmi
2 × 250ml Polievka: Cviklová krémová polievka so slaninovými chipsami a čerstvou pažítkou
2 × 180g Hlavné jedlo: Grilovaný filet mignon s údenou soľou, zemiakovým fondantom a Bordelais omáčkou
2 × 150g Dezert: Jahodová panacotta s čokoládovým parfait, čerstvým ovocím a kokosovým sorbetom
Tento valentínsky večer sa ponesie v znamení luxusu a elegancie! Pozvite svoju drahú na gastronomicko-vinársky zážitok do reštaurácie CULINARIA v trnavskom Holiday Inn a vyznajte jej lásku každým sústom 4-chodového menu.
Ochutnajte moderné gurmánstvo s prvkami medzinárodnej a slovenskej kuchyne v elegantnom prostredí jedinečnej reštaurácie Culinaria, ktorá svojim menu uspokojí aj tú najnáročnejšiu gurmánsku dvojicu. Holiday Inn Trnava je výnimočný biznis hotel aj vďaka flexibilite a kapacite ponúkaných priestorov a širokej ponuke služieb. Predstavuje perfektný výber pre obchodných cestujúcich ako i cestujúcich za oddychom.