Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zväčšenie pier s výplňou Princess® Filler aleboTeosyal Kiss PureSense

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana

Dobry den, kdyz kamaradka nevypotrebuje cele mnozstvi kyseliny hyaluronove, je mozne, si ji rozdelit mezi dve osoby, kdybych prisla s kamaradkou? Dekuji za odpoved.

Esthetic Centrum

Dobrý deň Jana,
áno, po zaplatení registračného poplatku je možné kyselinu rozdeliť medzi Vás a Vašu známu.

Karin

Dobry den.
Zaciatkom augusta som mala vo vasom centre aplikovany juvederm 1ml.Nechystate zlavu na tento produkt?Chcem sa opytat ak by som si kupila zlavu bolo by mozne rozdelit ju na 2 casti?Kedze ubehlo 8mesiacov od aplikacie, v perach mam mensi objem no niesu na povodnej velkosti.Tak by som chcela len dopichnut nejake mnozstvo a zostatok o niekolko mesiacov neskor ak by to bolo mozne.Dakujem.Karin

Esthetic Centrum

Dobrý deň Karin,
momentálne máme v zľave Princess Filler 1ml 135,–€ Teosyal Kiss 1ml 149,–€.
Aj v prípade, že chcete dopichnúť len určité množstvo kyseliny hyalurónovej, je potrebné zakúpenie celého 1ml.
Zostatok kyseliny hyalurónovej držíme klientom na klinike po dobu jedného mesiaca, do uvedeného termínu je možné prísť na dopich.

Scarlett

Chcem sa vas spytat ked mam uz v perach kyselinu Teosyal Kiss a chcela by som si teraz dat Princess filler ci je to vhodne?a ci je aj zlava na Teosyal Kiss

Esthetic Centrum

Dobrý deň. Ak máte tesosyal kiss v perách aspoň 6 mesiacov, tak si môžte dať princess. Ak menej tak to neodporúčame miešať. Teraz je akcia aj na Princess 139€, Teosyal kiss 149€.
Je to 10€ rozdiel. Odporučil by som ten teosyal kiss nakoľko je aj s lidokainom a je to menej bolestivé.

Gitka Lovassova

D.deň,
Je možné po zakúpení kupónu .a po dohode s lekárom rozložiť aplikáciu kyseliny -perá +okolie pier..? Ďakujem

Esthetic Centrum

Dobrý deň. Pri konzultácií vám lekár určite vhodne poradí ohľadne aplikácií.

Leenika Horvathova

Dobry den prajem, rada by som sa spytala, ci robite aj v sobotu, a druha otazocka rada by som si dala po prvy krat zväcsit pery , ktory kupon by som si mala zakupit, mam dost uzke pery.Dakujem za odpoved, s pozdravom Lenka

Esthetic Centrum

Dobrý deň.
Cez víkendy a sviatky máme zatvorené. Princess filler a Teosyal Kiss sú výplne určené na zväčšenie pier. Teosyal obsahuje lidocain, takže aplikácia je menej bolestivá . Je to o výbere značky .

Veronika

Dobrý den. Prosím vas, vobec sa v tomto nevyznám. Aky je rozdiel medzi Princess Filler a Teosyal? Slečna na videu, bola na akom zákroku? O taky by som mala záujem. Ďakujem

Esthetic Centrum

Dobrý deň.
Princess Filler a Teosyal Kiss sú výplňové materiály , ktoré sa používajú na zväčšenie pier. Rozdiel je v značke a Teosyal Kiss obsahuje lidocain lokálne anestetikum. Princess Filler lidocain neobsahuje. Takže cena je rozdielna kôli značke a obsahu lidocainu. Slečna na videu bola na zákroku zväčšenie pier. Ten teraz robíme so značkami, ktoré som hore popísal.

R.

Dobry den!
Chcela by som podstupit zvacsenie pier s Teosyal Kiss, avsak este dojcim syna, ktory ma 7 mesiacov. Nie je mozne podstupit tento zakrok, ked uz dojcim viac ako 6 mesiacov?
Dakujem za odpoved

Esthetic Centrum

Dobrý deň,
tento sa zákrok sa počas dojčenia neodporúča.

Anita

Dobry den! Chcela by som podstupit Revofil Aqvashive 1 ml tvar a Princess Filler – pery ,da sa to absolvovat jeden den za sebou ?

Esthetic Centrum

Dobrý deň,
mezoterapiu a výplň kyselinou hyalurónovou je možné podstúpiť v jeden deň.

Zuz

Dobrý deň :),

chcela by som sa opýtať, ešte pred zakúpením voucheru, keďže by sme chceli skúsiť vyplň pier 1×, či by sa bolo možné objednať s mojou známou na zákrok hneď po sebe, a či je možné si aj zvoliť doktora/ doktorku, resp. aké najbližšie termíny sú k dispozícií.
Za odpoveď veľmi ďakujem :)

Esthetic Centrum

Dobrý deň,
samozrejme, je možné nájsť vyhovujúci termín pre Vás aj Vašu známu. Pre poskytnutie vhodného termínu, nás kontaktujte na t.č. +421 902 711 171

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore