Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Dependance Grand hotela Permon**** Permoník a luxusný wellness v Grand hoteli Permon****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,6 / 5
Permoník - dependance Hotela Pieris*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Petra

Dobry den, viete prosim zabezpecit aj detsku postielku? Aky je poplatok za postielku? Je mozny ohrev detskej stravy? Vdaka

silvia

Dobry den prosim Vas mate volny termin 18–19 augusta Pre 2 osoby? Dakujem

Klaudia

Dobrý deň,
Máte volný termín od 22.8 do 26.8? ďakujem

Jana Pokošová

Chcela by som sa opýtať na voľný termín v Permoníku od 27.8 –3.9., pre štyri osoby.

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Janka,
Vami uvedený termín je bohužiaľ obsadený, ale stále sú voľné septembrové termíny cez týždeň. Pre urýchlenie komunikácie nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Veronika

Dobry den chcela by som sa spytat ci mate volne izby na tento vikend sobotu nedelu dvojlozkovu dakujem .

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Veronika,

augustové víkendy už máme obsadené, ale stále sú voľné septembrové termíny.
Pre urýchlenie komunikácie nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Hana Zemlova

Dobry den chcela by som sa spytat ci mate volny termin od 19.8 – 21.8 2016 na dve noci pre 2dospele osoby a jedno dieta /8 rocne/
Dakujem.

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, pani Zemlova,
augustové víkendy už máme obsadené, ale stále sú voľné septembrové termíny. Pre urýchlenie komunikácie nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa Vám prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Marcela Dubovská

Dobrý večer
chcela by som sa opytat ci by sa nasla volna izba 6.-7 augusta pre dve dospele osoby a 2 deti vo veku 4 a 6 rokov a pre znamych izba tiez pre 2 dospele osoby a 1 dieta vo veku 2 rokov? Dakujem Marcela

Zlavomat.sk

Pekný deň Marcela,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli e-mailom alebo telefonicky: rezervacie@hotelpermon.sk +421 914 330 033

Andrea

Dobry den, mate, prosim volne od18.7–22.7. pre 2 dospelych a 2 deti (9a11)? Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea,

ohľadom voľných termínov sa môžete informovať aj priamo v hoteli e-mailom alebo telefonicky: rezervacie@hotelpermon.sk
+421 914 330 033

maru

Dobry den mate prosim vas volny termin 4,5,6.8.2016 ? 2noci a tri dni vo wellness-v-grand-hoteli-permon-ubytovanie-v-dependance-grand-hotela-permon-permonik? Jedna izba2dosele osoby a 2deti (8 a5) a druha izba 2dospele osoby a 1dieta (12)
Velmi pekne dakujem
 Maja

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Majka,
v uvedený termín máme bohužiaľ k dispozícii len jednu izbu, aj to menšiu, v ktorej by sme Vám pobyt pre dve dospelé osoby a 2 deti neodporúčali. Avšak v termíne od 7. – 10. augusta 2016 máme k dispozícii máme 2 väčšie izby, ktoré by boli pre Vás vhodné. Ak by ste si želali izby zarezervovať, pre urýchlenie komunikácie nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Marek Gufrovič

Dobrý deň- poprosím cenovú ponuku na 2 noci,od 11 alebo 12.07.2016– 2 dospelé osoby + 3 deti (0+2+4 r.) s raňajkami. )Ďakujem.

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Marek,
v uvedený termín voľné izby nemáme. Najbližší voľný termín je od 20. – 22. júla 2016. V prípade záujmu rezervácie a pre urýchlenie komunikácie nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Iva

Dobry den prajem mam dceru ktora ma 12rokov pocita sa este za dieta?dalujem

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň,
ak už dcérka dovŕšila 12 rok života je považovaná za dospelú osobu. Ďakujeme za porozumenie a v prípade akýkoľvek doplňujúcich otázok nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Michaela

Dobry den,
Radi by sme si objednali pobyt na 3 noci pre 2 dospelych a 2 deti – 5 a 1 rok.
Je moznost pristelky? budu stacit 3 kupony?
dakujem

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Michaela,

áno, na tri noci Vám budú stačiť tri kupóny. Na izbách v Permoníku sa nachádza manželská posteľ a možnosť prístelky pre dve deti do 12 rokov. Pri odovzdaní voucherov majú deti do 6 rokov nárok na ubytovanie a raňajky zdarma.
Pri odchode z pobytu sa platí daň z ubytovania 0,40 eur/osoba/ noc (t.z. aj deti).

V prípade akýkoľvek doplňujúcich otázok nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33. Ďakujeme a príjemný zvyšok dňa prajeme.

S pozdravom kolektív hotela Permon****

Tibor

Dobry den, mohli by ste mi odporucit, ako sa k Vam dostaneme bud z Liptovskeho Mikulasa alebo z Popradu okolo obeda? (kedze vtedy je zaciatok vstupu do wellness) Kedze autobusov SAD premava malo, je nejaka ina moznost? Dakujem

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Tibor.
Bohužiaľ autobusov je naozaj menej. Premáva k nám autobus z LM a to konkrétne o 8:00, ktorý prichádza na Podbanské 8:55, neskorší je o 14:15 s príchodom na Podbanské o 15:05. Z Popradu k nám bohužiaľ nič nepremáva, iná možnosť je len taxík. Prípadne viete pobyt/wellness spojiť s turistikou. Verím, že sa k nám bez problémov dostanete a wellness si užijete.
S pozdravom kolektív hotela Pieris***

Ľubomír

Dobrý deň . Prosím vás , aká by bola cena izby pre dve osoby v čase od 22.7–24.7.2016 + wellness. Ďakujem a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubomír,

cena na 1 noc pre dve dospelé osoby v tomto termíne je 85 Eur. Na dve noci 170 Eur.

Michaela

Dobrý večer,prosím Vás,keby som chcela využiť ponuku LETO 2 dosp./1 kupon/ + 2 deti vo veku 16 a 11 rokov,aká by bola cenová kalkulácia?Bolo by možné ubytovanie na 1 noc v takomto zložení niekedy v čase od 4.7–17.7 2016?

Permoník - dependance Grand hotela Permon****

Dobrý deň, Michaela,
vo Vašom prípade by sme Vám odporučili 2 izby a 2 kupóny. Izby na Permoníku sú menšie, majú manželskú posteľ a prístelku pre 2 menšie deti. V danom termíne je možná rezervácia na 1 noc.
V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpermon.sk.
V prípade akýkoľvek doplňujúcich otázok nás prosím neváhajte kontaktovať priamo mailom na rezervacie@hotelpermon.sk alebo telefonicky na 0914 33 00 33.
Ďakujeme a prajeme príjemný deň.

S pozdravom
kolektív hotela Permon

Ingrid Malatinova

Dobrý den aká je cena večere pre 6 ročné a 2 ročné dieťa

kolektív hotela Pieris***

Dobrý deň, Ingrid,

cena večere v rámci pobytu pre 6–12 ročné dieťa je 6€ a pre dieťa do 6 rokov (v sprievode dospelých platiacich osôb) je večera zadarmo.
Pre viac informácií prosím neváhajte kontaktovať naše rezervačné oddelenie na telefónom čísle 0914 330 733 alebo na e-maile hotelpieris@hotelpieris.sk. Ďakujeme a tešíme sa na Vás.

S pozdravom kolektív hotela Pieris

Jozef Dobrocký

Dobrý deň, sme 4 člená rodina, deti vo veku 14 a 5 rokov. Máme záujem o víkendový pobyt spojený s wellnesom v hoteli Permon počas víkendu, to znamená 3dni a dve noci. Čo nám prosím Vás viete ponúknuť. Ďakujem za odpoveď.

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pán Dobrocký, v prípade že nemáte záujem o pobyt cez portál www.zlavomat.sk prosíme požiadavku na pobyt v Grand hoteli Permon**** zašlite na rezervačné oddelenie Grand hotela Permon**** na e-mail: rezervacie@hotelpermon.sk. V prípade, že máte záujem o pobyt cez portál www.zlavomat.sk môžete si vybrať nasledovných ponúk:
1.Luxusný wellness pobyt v apartmánoch PÍNIUS – dependance Grand hotela Permon****
2.Pobyt v Dependance Grand hotela Permon**** Permoník a luxusný wellness v Grand hoteli Permon****
3.Nádherný pobyt v hoteli PIERIS*** so vstupom do luxusného wellness v Grandhoteli Permon****!
Každá z troch uvedených ponúk zahŕňa aj vstup do wellness komplexu Grand hotela Permon****.

Zuzka

Dobryvecer, chcela by som sa opytat kolko stoja ak by sme chceli 2 detske pristelky i ked deti su 1 rok a 4 roky, dakujem

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Zuzka, za detičky do 6 rokov sa platí len daň z ubytovania a to 0,40 €/osoba/noc aj v prípade záujmu o prístelku. V Permoníku je prístelka vo forme rozťahovacieho gauča, kde sa vyspia dve detičky. Do SAUNA Paradise je vstup deťom do 6 rokov zakázaný. V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpermon.sk. Príjemný deň

Peter

Dobry den, sme skupina 2 dospely a 1 dieta – vek 5r. + 3 dospely. Aka by bola cena pri 3 dospelych osobach ?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pán Peter, v Permoníku je prístelka vo forme rozťahovacieho gauča, kde sa vyspí jedna dospelá osoba (alebo dve detičky). Doplatok za prístelku pre dospelú osobu je 32 €/osoba/noc. Cena zahŕňa len ubytovanie s raňajkami. Cena za vstup do wellness centra je podľa platného cenníka http://www.hotelpermon.sk/public/media/0158/cennik%20dopl%20%20sl%20ubyt%20hosti%202016.pdf. V prípade záujmu aj o predbežnú rezerváciu prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie mailom na rezervacie@hotelpermon.sk. Pekný deň

Veronika

Je mozne si doplatit aj vecere?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Veronika, večere je možné doplatiť si formou švédskych stolov v Grand hoteli Permon v cene 18 EUR/večera/o­soba. Stravovanie je možné aj v reštaurácií Permoník a to výberom z jedálneho lístka. Pekný deň.

Janka

Dobrý deň, raňajky sa nepodávajú v Permoníku? Je aj v Permoníku nejaký welness?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Janka, raňajky formou bohatého bufetu sú možné v Grand hoteli Permon. Ak chcete raňajky v reštaurácii Permoník (výber z menu), je to nutné nahlásiť pri rezervácii pobytu. V Permoníku nie je žiadny wellness. Pekný deň

Beata Krnacova

Dobrý deň.
Mám záujem o túto ponuku,no potrebujem ubytovanie pre 3dospele osoby+1dieťa.Viete mi niečo ponúknuť?

Grand hotel Permon - dependance Permoník

Dobrý deň pani Krnacova, v každej izbe je možnosť 1 prístelky pre dospelú osobu alebo 2 prísteliek pre deti do 12 rokov. 3 dospelé osoby a 1 dieťa sa do jednej izby nezmestíte. Odporúčame teda dve izby. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte mailom na rezervacie@hotelpermon.sk. Prajeme príjemný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore