Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Relaxujte s farbičkami! Jarná Veľká kniha maľovaniek

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Jana Hurbanová

Dobry den,chcem sa spytat,to su antistresove omalovavanky a treba nato specialne farbicky?Ďakujem

Simi

Dobrý, chcela by som sa opýtať, že keď som jeden deň objednala dva kusy a na druhý deň zas, či je možné aby mi to prišlo domov naraz. Zobrazuje mi stále pri oboch že objednávka je prijatá.

Extra Publishing

Dobrý den, děkujeme za důvěru. Bohužel není možné jednotlivé objednávky slučovat. Pokud jsou obě ve stavu přijaté objednávky, tak budou odeslány v jeden den, ale ve dvou zásilkách.

Rebeka Štofová

Máte aj zimnú velku knihuvymalovaniek

Extra Publishing

Dobrý den, pro objednávku zimní Velké knihy Vymalovánek na Slovensko nás kontaktujte na e-mail predplatne@epublishing.cz.

Viktória

Dobrý deň
Chcem vedieť či sa platí do predu alebo jal pride to

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viktória,

platí sa vopred, platba na dobierku bohužiaľ nie je možná, ďakujem za pochopenie.

Prajem pekný zvyšok dňa.

Viktoria

Dobry den
Su k tomu aj farbicky

Zlavomat.sk

Dobrý deň Viktória, to bohužiaľ nie. Farbičky si môžete dokúpiť pri tejto ponuke: https://www.zlavomat.sk/zlava/573955-antistresove-omalovanky-a-kvalitne-pastelky-fixky-a-farbicky-bruynzeel

Prajem pekný zvyšok dňa.

lydia komorova

Dobrý deň, urobila som objednávku, zaplatím, ale dodaciu adresu mám inú a nevedela som kde ju zaznamenať.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Komorova,

Vašu adresu prosím napíšte do priečinkov „adresa pre doručenie“, ďakujem. V prípade akýchkoľvek problémov s objednávkou nás prosím kontaktujte na +421 232 117 321 a radi Vám pomôžeme.

Prajem pekný zvyšok dňa.

Kristína Valocková

Dobry den zaplatil som sa omaľovánky stiahlo mi peniaze ale o par sekúnd mi prišlo upozornennienze objednávka bola porušená .. Neviem co s tym robit

Zlavomat.sk

Dobrý deň Kristína,

nemusíte sa báť, Vašu objednávku evidujeme a je v poriadku zaplatená, v prípade ďalších otázok nás prosím kontaktujte na podpora@zlavomat.sk, ďakujem.

Lenka

Dobrý deň, 18.3. Som uhradil sumu za 2 knihy malovaniek a na portáli mi stále ukazuje, že to mám uhradiť. Ďakujem za radu

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lenka,

platba prevodom na účet trvá až 2–3 pracovné dni, v prípade, že ste za objednávku zaplatili a zadali ste správny VS, nemusíte sa báť, stačí už len počkať. :) Ďakujeme za Váš záujem a prajeme pekný víkend.

Monika

Dobry den
aky je dalsi postup po zakupeni kuponu?
dakujem

Extra Publishing

Dobrý den, po zakoupení kuponu již není potřeba podnikat žádné další kroky. Hned po zaplacení přijmeme objednávku a po jejím vyřízení zásilku odesíláme.

Bernardina Onofrejova

Dobry ako mozem zrusit objednavku

Extra Publishing

Dobrý den, v případě, že jste již objednávku uhradila, kontaktujte nás s číslem objednávky na e-mailu zlavomat@epublishing.cz. Pokud jste objednávku ještě neuhradila, kontaktuje přímo slevový portal Zlavomat.

Katka

Dobry den,
prekvapivo vyhodna ponuka, kedze v cene je aj balne a postovne /co dnes teda nie je zanedbatelne/. Nikde vsak nevidim platnost ponuky, ziaden datum, doba do ktorej sa mozno rozhodnut objednat… Mozem poprosit o upresnenie?
Vdaka

Extra

Dobrý den,

děkujeme za důvěru. Akce bude k dispozici do vyprodání zásob. Nelze tedy sdělit žádné konkrétní datum. Určitě však nedoporučujeme s nákupem dlouho otálet. :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore