Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Exkluzívny pobyt v novootvorenom najmodernejšom wellness hoteli HORIZONT Resort**** vo Vysokých Tatrách s neobmedzeným wellness + vstup do aquaparku Aquacity Poprad

4,9 / 5 Hotel Horizont Resort **** Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Pavol

Prosím, v prípade potreby, je možné na izbu ŠTANDARD dodať aj detskú postieľku?

Hotelová recepcia, Jaro

Dobrý deň, p. Pavol, áno je možné dodať postieľku na tento typ izby.Je nám to potrebné nahlásiť pri rezervácií a budete ju mať pripravenú.V prí­pade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. +421 52 78 51 222 alebo +421 910 802 309, prípadne e-mailom: recepcia@horizontresort.sk. Ďakujem

Sabina

Dobrý deň, prosím Vás máte ešte voľný termín 26.-28. máj (štvrtok-piatok-sobota) ? Ďakujem

Hotelová recepcia, Jaro

Dobrý deň, p. Sabina, pre tento termín máme ešte zopár voľných izieb. Môžte si ju rezervovať na tel. č. +421 52 78 51 222, prípadne e-mailom : recepcia@horizontresort.sk. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať. Ďakujem

Miro

Dobrý deň.

Existuje taká možnosť že by som za rezervovať pobyt stvrtok-sobota?

Hotelová recepcia, Barbora

Dobrý deň, pán Miro, pre pobyt od štvrtka do soboty je potrebné si zakúpiť kupón na dve noci za 189,– €, keďže takýto pobyt zahŕňa prevažne pobytové dni víkendu – piatok a sobotu. Poprípade odporúčame pobyt končiaci v piatok, na ktorý by ste mohli využiť kupón za 169,–€. Ďakujeme za pochopenie. Tešíme sa na Vás! V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať, radi odpovieme.

Duráková

Zdravím Vás, jsme dva dospělí a máme dvě deti ( 10 leté ),
jaká kalkulace by prosím vyšla na nás ?

Hotelová recepcia, Jana Charitunová

Dobrý deň p. Duráková,
prístelka je možná iba v rodinnej izbe FAMILY SUPERIOR za doplatok 40 €/noc. Za tento doplatok sú k dispozícií 2 prístelky bez ohľadu na vek osôb na prístelke. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. +421 52 78 51 222 alebo +421 910 802 309, prípadne e-mailom: recepcia@horizontresort.sk. Ďakujem

Rasťo

Dobrý deň, koľko by sme doplatili za 8– ročné dieťa na prístelke s polpenziou pri pobyte na 2 noci?
Ďakujem

Hotelová recepcia, Jana Charitunová

Dobrý deň p. Rasťo,
prístelka je možná iba v rodinnej izbe FAMILY SUPERIOR za doplatok 40 €/noc. Za tento doplatok sú k dispozícií 2 prístelky bez ohľadu na vek osôb na prístelke. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na tel. č. +421 52 78 51 222 alebo +421 910 802 309, prípadne e-mailom: recepcia@horizontresort.sk. Ďakujem

Martin

Dobry den, cital som recenziu na Vas hotel, ze mate predrazene menu. Pre objektivnost a urcite to bude zaujimat aj ostatnych… Kolko by stal jeden obed napr. polievka vyvar, nejake kuracie maso s ryzou, k tomu caj? Dakujem.

Hotelová recepcia, Jana Charitunová

Dobrý deň p. Martin,
v našej Culinary Restaurant predovšetkým lokálne suroviny od domácich producentov a regionálnych fariem sú zárukou kvalitného jedla. Cena Vami navrhnutého obeda je nasledovná:
Čaj- 1,49€
Kurací vývar- 3,49€
Kuracie mäso so špenátom a ryžou- 7,99€
V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Veronika

Dobrý večer, aká by bola cena 2dospelý a 3deti vek 3,11a14rokov?ďa­kujem

Hotelová recepcia, Jana Charitunová

Dobý deň p. Veronika,
Prístelka je možná iba v rodinnej izbe FAMILY SUPERIOR za doplatok 40 €/noc. Za tento doplatok sú k dispozícií 2 prístelky bez ohľadu na vek osôb na prístelke. Dieťa do 5,99 rokov má ubytovanie zadarmo, bez nároku na lôžko. Rodinná izba Family Superior je vhodná pre deti od 6 rokov, z dôvodu strmších schodov, príp. Vám vieme ponúknuť dve prepojené izby (v tomto prípade je potrebné zakúpenie dvoch kupónov). V prípade rezervácie prosím kontaktujte naše rezervačné oddelenie na tel. č. +421 52 78 51 222 alebo +421 910 802 309, prípadne e-mailom: recepcia@horizontresort.sk. Ďakujem za pochopenie.

Viera

Dobrý deň, chcem sa spýtať o aké obmedzenie konkrétne sa jedná pri variante cez víkend. Ďakujem za odpoveď.

Rezervacne oddelenie

Dobrý deň. Obmedzenie nie je žiadne, len cez víkend je iná cena pobytu. Tento variant v tejto cene 169.-Eur platí v dňoch nedeľa-piatok.

Lenka Kučáková

Dobry den,chcela by som sa spytat,ze aka by bola cena pobytu na 3 dni/2 noci,ak by sme chceli ist s 2-rocnym dietatom,prip. ako by to bolo so vstupom do AquaCity Poprad?Dakujem.

Rezervacne oddelenie

Dobry den,
deti do 6 rokov maju ubytovanie, stravu a wellness zdarma bez naroku na lozko. Vstup do Aquaparku v Aquacity Poprad mozte vyuzit pocas pobytu, najneskor v den odchodu.

Martin

Dobry den, ake su priplatky za Exclusive Suite a De Luxe Suite? (obsadene 2 osobami). Vdaka

Rezervacne oddelenie

Dobry den, priplatok je mozny iba na typ izby superior family, za doplatok 80€ za 2 noci. Ceny za Exclusive Suite a De Luxe Suite podla pultoveho cennika na nasej webovej stranke.

Milan Janecko

Dobry den chcem sa spytať vstup do aqacity ma platnost iba v dnoch ked som ubytovany alebo dokedy ma platnost.dakujem.

Rezervacne oddelenie

Dobrý deň,
vstup do Aquaparku AQUACITY POPRAD je možné využiť 1× počas dĺžky pobytu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore