Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusný LAST MINUTE wellness pobyt v srdci Valčianskej doliny s množstvom benefitov + zvýhodnené podmienky pre deti!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel Impozant Malá Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Ingrid Cziborová

Dobrý deň,
aká by bola možnosť ubytovania a cena pre 3dosp. osoby a 2deti/5–2rokov/ plánujeme zobrať aj babku. V mesiaci júl. Na 4noci.
Ďakujem,

Hotel Impozant ****

Dobrý deň pani Cziborová,

Momentálne akcia je platná do konca 6 mesiaca. Ale v blízkej dobe ideme spustiť novú akciu. Veľmi radi Vám dodatočne odpovieme.
Pekný deň prajem Schvarcová hotel Impozant****

zuzana

dobry den rada by som sa spytala ci mate aj detsky kutik a nejake detske menu.. taktiez by som sa chcela spytat ci sa za 2 rocne dieta nieco priplaca za stravu a vstupy do bazena atd dakujem

Hotel Impozant ****

Dobry den p. Zuzana, hotel disponuje detskym kutikom, ponukame aj detske menu. Za deticky do 4 rokov sa nedoplaca ani za stravu ani za wellness. Budeme sa tesit na Vasu navstevu.

Ľuba

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je možné uplatniť si vouchery na pobyt aj cez týždeň v júni, či je to platné len na víkendové pobyty.. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ľubi,

samozrejme, je možné prísť aj cez týždeň. Je potrebné si zakúpiť variant „JÚN: pobyt cez týždeň“ za 149€.

Prajem príjemný deň

Peter Vician

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa môžu kombinovať, resp. spájať vouchery (predĺženie pobytu) a koľko by bol doplatok za apartmán (2 dospelí + dieťa 6 rokov). Ďakujem.

Maťa

Dobrý deň pán Vician,
Poukazy si môžete zakúpiť aj v kombinácií a tým si predlžiť Váš pobyt. Čo sa týka cena za luxusný apartmán doplatok za noc je 50,–€/noc. Verím, že som Vám dostatočne odpovedala a tešíme sa na Vašu návštevu.

Lubos Nagy

Dobry den prajem, zaujimalo by ma ci by som sa vedel dostat bez problemov z Kosic priamo k Vam vlakom alebo autobusom? Viete mi poradit? Planujem sa u Vas ubytovat 22.4 dakuje.

Maťa

Dobrý deň pán Nagy,
Samozrejme sa viete dostať k nám priamy spoj z Košíc do Vrútok a potom máte možnosť z Vrútok do Martina prípadne do Príboviec vlakom. Potom Autobusom z Martina do Valče alebo z Príboviec do Valče na konečnú zástavku. Z konečnej zástavky po dohode s recepciou Vás vieme vyzdvihnúť. Tešíme sa na Vás ak by ste potrebovali poradiť neváhajte nás kontaktovať

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore