








Taliani priam milujú hustú horúcu čokoládu. Vychutnávajú si ju behom popoludňajších stretnutí s priateľmi v kaviarniach a cukrárňach, na krásnych talianskych námestiach.
RISTORA je talianska značka, ktorá vyrába zmesi na prípravu týchto dezertu. Teraz si túto dobrotu môžete jednoducho pripraviť aj doma!
TMAVÁ alebo BIELA. Tmavá je tá klasická, ktorá sa v Taliansku najviac servíruje v reštauráciách, cukrárňach a kaviarňach. Občas sa podáva aj s domácou šľahačkou. Biela je zasa zaujímavá svojou jemnou ľahkou chuťou s vanilkovými tónmi. Túto milujú hlavne deti.
Ako na prípravu? (rozkliknite)
Zmiešate zmes s mliekom v hrnci, ktorý dáte na sporák a za stáleho miešania privediete do varu a nalejete do šálky. Pre väčšiu hustotu je vhodné predĺžiť dobu varenia, naopak, menšiu hustotu docielime zvýšením množstva mlieka na jednu porciu (pomer je 25 g Ristoro zmesi a 120 ml mlieka). Sypká zmes na prípravu nápoja s príchuťou čokolády, 1 kg
Sypká zmes na prípravu nápoja s príchuťou bielej čokolády, 800g
|
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Bevande s.r.o.
Vinořská 357
Přezletice 25073