Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rodinný dom Stilo alebo dom s pozemkom s kompletnou výstavbou do 75 dní!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Daniela VK

Dobrý deň, uvažujete nad možnosťou, že by ste ponuku daného, príp. iného domu ponúkli v priebehu tohto roku ešte raz? Dom by si veľmi radi stavali, ale téma stavby bude pre nás aktuálna, až tak za pol roka.
Ďakujem za odpoveď.

Naďa

Shcem vedieť, či staviate tieto domy aj v Košiciach ? Ači cena domu sa nemení ? Ďakujem.

Mariana

400km od Bratislavy v ramci Slovenska, ci moze byt aj Rakusko alebo CR?

Alena

Dobry den
z akeho materialu je dom postaveny?dakujem

Eva

Dobrý deň, zaujímalo by ma či je možnosť výstavby domu aj mimo Slovenska, napr. v Rakusku meste Linz čo je do 400 km od Bratislavy. Nakolko dcérka tam býva a radi by mali domček postavený za tak krátku dobu.
Ďakujem za odpoveď. Ešte by som rada vedieť, či by sa mohli skontaktovať s niekým kto s nimi bude komunikovať nemecky vo vzorovom dome v Bratislave.

Petra

Dobry den

Vazne uvazujem o kupe kuponu na 4 izb.dom. kedze sa pozemok ide riesit viete mi dat na papier teda na zmluvu, ze kupon je platny 24 mesiacov a cena bude nemenna a plus co vsetko obsahuje a ak by som ho nevyuzila ( co nepedpokladam ) ze tych 499€ by sa mi vratilo?Co obsahuje dom som n
asla som to iba pri 3 izb.verzii. Dalej sa chcem opytat ci dom obsahuje v tej cene aj sanitu a kuchynu kedze je to ako ste uviedli All Inclusive.

Dakujem krasne za odpoved

Ing.Mikuláš Stano

Dobry deñ Petra, túto odpoved a informacie poskytnuté považujte za absolútne záväzné : Kupón je platny pre vystavbu rodinneho domu počas 24 mesiacov od jeho zakúpenia. Po jeho zakúpení je však potrebné v termíne do 20.5, resp.najneskôr do 30 dní od jeho úhrady sa skontaktovat so spoločnostou BAU holding – rodinné domy a uplatnit si zakupeny kupon a dohodnú všetky podrobnosti ohladom riešenia vystavby Vašho rodinného domu. Špecifikácia vybavy a rozsahu vystavby je absolutne presne detailne stanovená a pre danú špecifikáciu je stanovená konečná pevná cena bez možnosti navyšenia. Samozrejme sú možné aj rôzne individuálne úpravy vybavy či pôdorysného riešenia ktoré sa naceñujú samostatne. Práve preto aby nedochádzalo k nedorozumeniam a záujemcovia si to vedeli lepšie predstavit je k dispozícii 9 vzorovych domov na Slovensku, kde si všetko môžete pozriet naživo na vlastné oči a dostanete tie najpodrobnejšie informácie.Kon­krétna špecifikácia je súčastou zmluvy a je súčasne zmluvne garantovana pevná cena bez možnosti navyšenia. Rovnako informáciu že pokial z akychkolvek dovodov nedôjde k vystavbe a realizacii Vasho rodinneho domu, tak uhradeny poplatok 499 Eur sa Vam v plnej vyške vráti môžete považovat za absolútne závaznú a bude uvedena v Zmluve o realizacii Vašho rodinného domu, takže sa v tejto veci absolútne nemusíte ničoho obávat :-) O spokojnosti pri riesení financii by Vám mohlo porozprávat ktorykolvek z našich vyše 260 klientov z odovzdanych rodinnych fomov, že sme počas poslednych 6 rokov nedostali prakticky ani jedinú pripomienku k vyúčtovaniu po skončení vystavby a zasadne bola vždy dodržana pevná cena vystavby pre zmluvne danu špecifikaciu dohodnutu pred vystavbou. Som o tom presvedčeny, že v tejto veci budete s nami absolutne spokojná rovnsko ako stovky ostatnych existúcich klientov :-) Pokial by ste potrebovali akékolvek dalšie informácie, radi Vam odpovieme na bezplatnej infolinke 0800 887 887, kde si môžete rovnako aj dohodnút konkretny termin obhliadky ktoréhokolvek z 9 vzorovych do­mov.

Ing.Mikuláš Stano

Ešte by dom rád doplnil že špecifikácia ALL INCLUSIVE je popisom rozsahu vystavby, a vznikla z dovodu že 99% firiem v popise názvu Rodinny dom ma kluc nema zahrnute desiatky služieb suvisiacich vystavbou, zakladove platne, pripojky, rozne poplatky s vystavbou, stavebne povolenia, projekty a mnozstvo dalšich veci, nemá započitané DPH a vystavba sa potom velmi predražuje v neprospech klienta, preto sme pripravili rozdah vystavby ALL INCLUSIVE, kde prave tieto kompletne všetky záležitosti sú v plnom rozsahu zahrnuté a dohodnuta cena je úplne konečná aj s DPH. Súčastou je samozrejme aj sanita a kúpelna v zakladnom štandarde, pridete a možete sa kúpat vo vašej rohovej vani :-) Nakolko sme však certifikovany vyrobca rodinnych domov, nezaoberame sa dodavanim nabytku, či kuchynskych liniek, na to Vám vieme doporučit inych, ktorí sa tym profedionslne zaobererajú a tieto služby poskytujú pre našich klientov za zvyhodnenych podmienok. Inak súčastou rodinného domu su aj lampy, takže pridere a viete si zapnút vypínač a zasvietit v každej miestnosti :-)

Monika Lelkesová

Pekný deň všetkým
My by sme len chceli poďakovať A povedať každému že firma je naozaj seriózna,ich jednanie A prístup ku zákazníkom je úplne iný ako sme mali skúsenosti s inymi firmami.pekne všetko podrobne ukážu,vysvetlia, A hlavne vás netlačia do ničoho čo by ste nechceli.vybrali sme si domček,ktorý nám vyhovuje A zodpovedá našim predstavám za super cenu oproti iným firmám čo na trhu existujú A ponúkajú.. A ešte chceme povedať že ak vám nedvíhaju tak vám zavolajú späť neignoruju vás. Fakt skvelý prístup čo nás veľmi prekvapilo A aj ochota.Ďakujeme S pozdravom Lelkesový

Zuzana

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, či aj do tohto akciového domu je možné si dať nejaké veci z prémiovej ponuky, napr. podlahové kúrenie, prípadne krytinu Tondach a či je možné aj v tomto akciovom robiť nejaké malé projektové úpravy (posunutie priečky, prípadne presunutie dverí)? Ďakujem za odpoveď.

Monika

Dobrý deň. Na Vašej stránke je v cene exclusive nasledovné:
strešná krytina TONDACH,
ušlachtilá silikátová omietka TERRANOVA vo farebnom odtieni podľa vlastného výberu,
kondenzačný plynový kotol PROTHERM Lev so zásobníkom TUV,
posuvné terasové dvere DECEUNINCK,
terasova podlaha z excluzívneho materiálu BANGKIRAI,
vstavané wc GEBERIT,
sanitárne zariadenia najvyššej kvality značky HOPA.
je toto vybavenie v cene tejto ponuky? Ďakujem

Peter

Dobrý deň, chcem sa spýtať ake sú mesačné náklady na energie pri 4 izbovom dome. Ake je v dome vykurovanie? Je možnosť aj zavedenia plynu poprípade urobiť krb? Ďakujem.

Daniel

Dobry den, vedeli by ste mi povedať z akeho materialu su steny domu a strecha?

Mikuláš Stano

Dobrý deň pán Daniel, ide o moderný konštrukčný system certifikovaný nemeckým certifikačným úradom, ktorým napríklad v Nemecku a Rakúsku je aktuálne stavaných cca 50 % stavieb rodinných domov a v severských krajinách podiel na trhu dosahuje až do 80 %. je to predovšetkým vďaka vynikajúcim tepelnoizolačným vlastnostiam s cca 50 % úsporou v nákladoch na kúrenie, asi aj Vám by sa páčilo mať mesačné náklady na kúrenie medzi 35–55, presne tak ako to má stovky našich klientov. Už úplne hotové diely rodinného domu sa kompletne vyrobia v ideálnych podmienkach v jednej z 3 našich výrobných hál na Slovensku, pričom základom je rámová konštrukcia z KVH – konstructionvo­llholz – špeciálne konštrukčné drevo, ktoré sa opláštuje sádrovláknitými doskami fermacell a vyplnené izoláciou minerálnou vlnou. Fermacell je materiál novej generácie, má extrémne vynikajúce protipožiarne vlastnosti, je odolný rovnako voči vode a taktiež je to veľmi pevný a staticky materiál. A taktiež mnohí klienti oceňujú aj jeho protihlukové vlastnosti. Strecha je pokrytá štandardne veľkoplošnou profilovanou krytinou značkového slovenského výrobcu KJG, vybrať si môžete aj v premiovej výbave najpredávanejšiu betónovú krytinu na Slovensku Mediterrán Danubia, a napríklad aj úplne tú najkvalitnejšiu krytinu na trhu Tondach :-) Verím že si aj vy určite vyberiete :-)

Marek

Dobrý deň. Sme Vašimi klientmi. Tento týždeň sa n

Mikuláš Stano

Pozdravujem pán Marek, skutočne nás veľmi teší že ste našimi klientmi a verím že ste rovnako spokojní ako ostatných 260 klientov za posledných 5 rokov, ktorým sme už splnili ich sen o bývaní v rodinnom dome. Prajem Vám príjemné užívanie Vášho rodinného domu, keby ste čokoľvek potrebovali pomôcť vyriešiť, pokojne sa nám kedykoľvek ozvite, radi Vám pomôžeme :-) (0918887887)

Lenka

dakujem velmi pekne za rychlu odpoved,len este jedno by som sa chcela spytat,v polovici juna,vyplacam pozemok v dobrohosti 5arovy,,,preto by som sa chcela opytat,ci mate vela objednavok,keby som si vas objednala,na konci juna ci by sa dal vystavat do augusta,,,,da­kujem,,,ostat­ne by som uz riesila telefonicky

Lenka

Dobry den prajem,chcela by dom sa vas opytat,,,stiahla som si vas katalog a nasla som tam dom stilo 4i na kluc za 49.990.Rada by som si bola ista,ci je to naozaj tak,pretoze ked mi odpoviete ze ano,tak bez vahania vas budem kontaktovat,pretoze do konca augusta sa musim s manzelom a dvoma detmi odstahovat,lebo sme predali byt…a posledna otazka prosim,ci terasa je v cene,alebo zvlast a tym ze som z BA,kde sa prosim vas nachadza vzorovy dom…dakujem vam za odpoved

Ing.Mikuláš Stano

Ceny v katalógu rodinnych domov DOM SNOV sú síce ešte z roku 2010, ale sú v plnom rozsahu platné, máme záujem dlhodobo udržiavat maximalne stabilnú cenovú úroven. Rovnako cena 49.999 Eur pre Stilo 4i je konečná s DPH ako pevná cena bez možnosti navyšenia pre presne daný rozsah výstavby Rodinný dom na klúč a konkrétnu špecifikáciu výbavy štandard a presne rovnakú cenu môžete získať v ktoromkoľvek z 9 vzorových domov na Slovensku. Po zakúpení Voucheru cez Zlavomat však môžete získať dalšie zvýhodnenia od 5.000 Eur, tie najvyššie zľavy až do výšky 20.000 Eur môžete získať pri zakúpení už postavených rodinných domov s pozemkom napríklad len kúdok od bratislavského Čunova. Bližšie informácie môžete získať aj na bezplatnej infolínke 0800 887 887, kde si môžete dohodnúť sj termí obhliadky vzorových domov či už postavených domov na okamžité nasťahovanie.

Ing.Mikulaš Stano

Ešte by som rád doplnil, že už postanené rodinné do domy vo Vojke pri Bratislave sú aj s terasou v cene, a to ke práve jedno zo zvýhodnení už postavených domov ktoré je možné získať pri zakúpení kupónu cez Zlavomat, vzorovy dom v Bratislave je napriklad aj RD Stilo pred Hornbachom OC Bory Lamač, tie najlepšie a najpodrobnejšie informácie Vam však môže poskytnúť náš kolega p.Bažant v sídle spoločnosti – vzorovom dome Family na Vajnorskej 89, kontakt na kolegu je 0918887804, bazant@bauholding.net, kludne ho kedykolvek kontaktujte denne v pracovnom čase od 9–17 hod.

Petra

Dobry den

Chcem sa opytat do akej doby plati Voucher tu zakupeny. Do akeho casoveho obdobia sa musi dom postavit?

Dakujem za odpoved

Ing.Mikuláš Stano

Voucher je potrebné si uplatniť do 30 dní od zakúpenia. To znamená, že do 30 dní navštívite ktorýkolvek z 9 vzorových domov na Slovensku alebo sídlo spoločnosti na Vajnorskej 89 v Bratislave a dohodnete sa na termíne, resp predpokladanom období realizácie Vášho rodinného domu a potvrdíte si Vami vybranú špecifikáciu rodinného domu a výbavy. Rodinný dom zakúpený cez Zľavomat je potrebné začat stavať najneskôr do 24 mesiavov od zakúpenia Voucheru a bude odovzdaný k prevzatiu do 75 dní od nadobudnutia právoplatnosti stavebného povolenia. V prípade že by k realizácii Vášho rodinného domu z akýchkolvek dôvodov neprišlo, na požiadanie Vám bude vrátena suma hodnoty Voucheru vo výške 499 Eur v termíne do 14 dní od písomného požiadania.To znamená že nie sú účtované žiadne storno poplatky a je tu garancia vrátenia plnej sumy :-)

Silvia

Dobry den, predpokladam ze zakladovaa doska nie je v cene, ta stoji kolko cca?

Ing.Mikuláš STANO

Dobrý deň Silvia, samozrejme aj základová doska je v cene :-). A nielen základová doska ale aj desiatky súvisiacich služieb, ktoré sa netýkajú len samotného rodinného domu na kľúč, ale celkovo komplexnej výstavby. Je to zahrnuté do balíka rozsahu výstavby ALL INCLUSIVE, kde je okrem iného napríklad aj všetky projektové dokumentácie k RD, dokumentácie k prípojkám inžinierkych sietí, dokumentácia k osadeniu RD, prípojky k RD, revízne správy, poistenia stavby, a napríklad aj odvoz odpadu, aby ste ani s tým nemali žiadne starosti. Len sa jednoducho nasťahujete :-) A všetko je garantovaná konečná cena, ktorá sa nezvýši ani o cent. Aj to je jednou z výhod riešenia výstavby svojho DOMU Snov s najúspešnejším dodávateľom rodinných domov na Slovensku, ktoré oceňuje dnes už stovky spokojných rodín :-)

Katka

Dobry den. Môžete prosím uviesť nejaky príklad, aka by bola kalkulácia 3i domu napr.s pozemkom o vymere 500 m2 vo Vojke? Ďakujem.

Ing.Mikuláš STANO

Dobrý deň prajem, tu nie je žiadna kalkulácia, tu je jednoducho konečná pevná cena, 69.999 Eur s DPH pre určitú lokalizáciu a veľkosť pozemkov od 300 – 500 m2. Je na Vás aké miesto a akú veľkosť si vyberiete, cena zostáva 69.999 Eur.

Katarina

Dobrý deň. Moja otázka je, dalo by sa vo Vojke postaviť aj menší domček ako 3i? V akej cene zhruba pri rovnakom štandarde
? Aký veľký pozemok prislúcha domu vo Vojke? Ďakujem.

Ing.Mikuláš STANO

Rodinný dom Stilo 3i START je najmenším rodinným domom v našej ponuke takže menši bohužiaľ momentálne nie je aktuálny. Pozemky sú vo veľkosti 350 – 550 m2, sú určite dostatočne veľké aby sa tam naše rodinné domy bez problémov zmestili :-)

Žanika

Dobrý deň.je možné cenu pri 4izbovom 59990€ znizit o veci ktoré si vieme spraviť sami?ako napríklad laminátové podlahy,obklady v kupelni,maľovanie interiéru a podobne?

Ing.Mikuláš STANO

Áno, samozrejme je to možné, účtujeme len veci ktoré dodáme. V tejto veci už môžete dostať bližšie informácie v ktoromkoľvek z 9 vzorových domov na Slovensku od Bratislavy až po Košice. Pre bližšie informácie náš kľudne kedykoľvek kontaktujte na tel.č. 0800 887 887

Martin Bachár

Pozemky v oblasti jazera Vojka Pozemky sú vo vlastníctve Komprocesorát. Kúpou vzniká právny vzťah – zmluva o prenájme na 100 rokov s automatickým predĺžením zmluvy a predkupným právom na daný pozemok, právny vzťah prenájmu je zaregistrovaný na katastri a prenajímateľ platí daň z nehnuteľnosti.

Mám dotaz, aká je cena pozemku štandart a čo je to ten Komprocesorat.

Ing.Mikuláš STANO

Dobrý deň pán Bachar, ďakujeme za Váš záujem, a radi Vám odpovieme na Vaše otázky. Komprocesorát je určitý právny subjekt ktorý združuje vlastníkov daných pozemkov v rôznych podielových spoluvlastníctvach a ako subjekt títo vlastníci jednotne vystupujú, zastupujem ich splnomocnená osoba ktorá je poverená v ich mene vykonávať právne úkony správy spoluvlastníckych podielov – pozemkov vo vzťahu k tretím subjektom. Momentálne údajne neexistuje právna úprava, ako by mohli vlastníci združení v tomto právnom subjekte pozemky predať, preto tam prichádzala do úvahy jediná možnosť a to je dlhodobý, resp. trvalý prenájom. Nakoľko v našej právnej legislatíve sú teoreticky spochybniteľné prenájmy na 500 rokov, na základe rozhodnutia súdov boli akceptované najdlhšie štandardné zmluvné vzťahy prenájmu na dobu 100 rokov s možnosťou automatického predĺženia na nasledujúce obdobie za rovnakých podmienok. A tak je to stanovené aj v podmienkach v pozemkoch pri jazere Vojka. Cena pozemku nie je definovaná, nakoľko pozemok nie je predmetom kúpno predajnej zmluvy. Predmetom je prechod práv k pozemkom a úhrada za inžinierske siete, prípojky, infraštruktúru prináležiacu k pozemku a úprava pozemku pred a po skončení výstavby k užívania schopnému stavu. A cena za to je rozdiel medzi kúpnou cenou rodinného domu bez pozemku a kúpnou cenou rodinného domu s pozemkom, pri každom dome je rôzna, lebo sú rôzne zastavané plochy domov a s tým súvisiace prináležiace veľkosti pozemkov. Menšie RD Stilo 3i je možne postaviť na menši, nákladovo dostupnejší pozemok a väčšie Stilo 4i je potrebný väčši pozemok naˇkoľko sú tam stanovené určité lokálne regulatívy a maximálne zastavanosti pozemkov. Verím že moja odpoveď bola síce obširnejšia ale dostačujúca, viac informácii Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke.

Michaela Stúchla

Mohla by som poprosiť číslo na človeka, ktorý má na starosti obhliadku domu v Nitre… ? Ďakujem

Ing.Mikuláš STANO

Samozrejme, žiadny problém, môžete kontaktovať p.Benčová, 0911 133 400, inak vzorový dom pred BAUMAX/OBI by mal byť otvorený denne PO-NE od 10–18 hod, len kolegovia majú teraz dosť veľa nových klientov, takže chodia s nimi aj na obhliadky pozemkov, takže môže sa stať, že práve budú na obhliadke, takže je lepšie sa telefonicky vopred dohodnúť.

Eva Jekkelova

Dobry den chcela by som sa opytat na akom velkom pozemku sa nachadzaju 4izove domy nakolko som aj v katalogu nasla len obytnu plochu dakujem

Ing.Mikuláš STANO

4 izbové rodinné domy Stilo majú zastavanú plochu 93 m2, rozmery majú 8,5 × 11m.

Maťo

Dobry den, zaujima nas špecialne postupne financovanie prostredníctvom Slovenskej sporitelne, ktore je pre zaujemcov s minimalnou, resp dokonca nulovou hotovostou. Na koho v SLSP sa konkretne mame obratit aby nam to detailne vysvetlil.

Ing.Mikuláš Stano

V uvedenom špecialnom postupnom financovaní, kde nepotrebujete na výstavbu žiadnu hotovost sa môžete informovať a zabezpečiť si u nášho partnera p.Mitríkova, 0911754638, exclusivelive@centrum.sk

Michaela Stúchla

a predsa ešte…doprava do 30 km… to znamená, že keď som v okolí Nr (presahovala by doprava 30 km) priplácame?

Ing.Mikuláš Stano

Nie, na dopravu do 400 km od Bratislavy sa nič nedopláca naviac, je to všetko kompletne zahrnuté v špecialnej ponuke pre Zlavomat, takže žiadne finančné náklady naviac :-)

Michaela Stúchla

Dobrý deň.
Mala by som niekoľko otázok/dotazov.
Mali ste tam v rozpise cene domu uvedené, že by bolo možné projekt uraviť…dalo by sa dom zväčiť o komoru a technickú miestnosť?
Čo sa týka prípojok… tie musím mať zavedené pri dome a firma zabezpečuje zavedenie, alebo firma rieši vybavenie aj príopojok ( náš pozemok zatiaľ nemá prípojky )…
Sanita (vaňa/sprchovací kút, umyvadlá) nie sú v cene All inklusive?
A ešte jedna otázka :) terasa, pergola – to sú doplnkové služby za ktoré sa pripláca alebo je to už v cene?
Ďakujem :)

Ing.Mikuláš Stano

Dobrý deň pani Michaela, samozrejme sú možné určite úpravy možné, o podrobnostiach možností úprav získate info osobne pri návšteve ktoréhokolvek z našich 9 vzorových domov na Slovensku. Naša spoločnosť Vam rada zabezpečí riešenie prípojok v rámci Vášho pozemku, momentalne ako certifikovaný výrobca domov nemáme možnosti zabezpečovania inž.sieti mimo pozemku klienta.Sanita,va­ňa, umývadlá a vodovodné batérie sú pre ponuku v Zlavomate samozrejme súčasťou balíka ALL INCLUSIVE ( aj ked sa možno niekde asi nedopatrením nepresne uvádza že nie su ) Terasa a pergola sú doplnkové služby, radi Ich pre Vas zabezpečíme za velmi prijatelných finančných podmienok.

Eva

Vo vasom katalogu som nasla cenu u 4i 64tisic vy uvadzate cenu 65tisíc jedna sa teda o ten isty dom, s tou istou vybavou? Dakujem

Ing.Mikuláš Stano

Dobrý deň prajem, pre ponuku v Zlavomate je riešená nadštandardná výbava, výbava pre ponuku v Zlavomate nie je zhodná so štandardnou výbavou uvedenou v katalógu. Rodinné domy pre Zlavomat sme vylepšili o niektoré z najobľúbenejších prémiových výbav, ktoré si klienti najčastejšie zvolia. O podrobnostiach Vás budeme radi informovať osobne na obhliadke vo Vojke, resp v ktoromkoľvek z 9 vzorových domov na Slovensku. Pre dohodnutie obhliadky, resp návštevy vzorového domu nás kontaktujte na tel 0800 887 887

Veronika Reptová

Dobry den ake rozmery maju izby u 4izbovej varianty? Dakujem

Ing.Mikuláš Stano

Dobrý deň pani Veronika, rozmery izieb nájdete aj v katalógu, ktorý si môžete bezplatne stiahnuť zo stránky www.rodinnydom.net kde najdete aj mnoho ďalších informácii. Inak Stilo 4iC má zastavanú plochu 93 m2, úžitkovú plochu 83,28m2, z toho izby sú: obyv.izba s jedálňou 27,55m2, izba II. 13,46, izba III. 11,63 a izba IV. 11,38. Dom môžete vidieť sj naživo v Nitre alebo vo Vojke pri Bratislave, a na vlastné oči zistite aky je v skutočnosti velmi priestranný, určite sa aj Vám bude páčiť :-)

Nikola

Dom od bauholdingu sme si kupili v decembri 2014 a uz od novembra 2015 sme tymi najstastnejsimi obyvatelmi tohto domu. Bauholding a ich domy su TOP!!! Skvela komunikacia, kvalitna a rychla vystavba. Bolo to nase najlepsie rozhodnutie vybrat si tuto spolocnost. A nie som zamestnancom tejto firmy😉 toto hodnotenie je uprimne.

Ing.Mikuláš STANO

Ďakujeme p.Nikola, sme naozaj veľmi radi, že sme mohli aj Vám splniť Váš sen o rodinnom dome rovnako ako ďalším dnes už stovkám rodín na celom Slovensku :-) Ani si neviete predstaviť, aké je to fantastické, keď prakticky denné cítite, že to čo náš skvelý tím „bauholdingárov“ dokazuje pri stavbách rodinných domov, má mimoriadne pozitívnu odozvu, dáva nám to obrovský zmysel a chuť do napĺňania nášho poslania :-) Ešte raz ďakujem za Vašu pozitívnu reakciu, veľmi nás potešila. Budem ju tlmočiť všetkým našim kolegom „bauholdingárom“

Anna1313

Da sa tento domcek postavit aj na vlastnom pozemku v inej lokalite?

Zlavomat.sk

Pekný deň Anna, áno, samozrejme. Keď si pozriete varianty 1 a 3, ceny v nich sú len za dom bez pozemku.

Andrea

Prosim Vas,ako je to s platenim..Kolko treba zaplatit vopred atd..Dakujem

Ing.M.Stano

Je možne si vybrat z 3 variantov platieb, su nastavene presne podla moznosti platieb klientov, zatial žiadny z viac ako 510 záujemcov, ktori uzavreli zmluvy nemal problem si vybrat pre seba to najvhodnejsie riesenie, aktualne je možne napriklad aj špecialne postupne financovanie prostredníctvom Slovenskej sporitelne, ktore je pre zaujemcov s minimalnou, resp dokonca nulovou hotovostou. Blizsie info o financovani a moznostiach vyberu platieb najdete aj v kalalogu, ktory si môžete bezplatne stiahnut zo stránky www.rodinnydon.net, a samozrejme aj osobne v ktoromkolvek z 9 vzorovych domov na Slovensku. Kontakt na vzorove domy mozete ziskat na infolinke 0800 887 887

Stano Hoďák

Zabudli ste na cenu ? Poprosím, koľko bude stáť cena domu na kľuč. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Stano, v ponuke je 3 izbový a 4 izbový rodinný dom. Cena 3 izbového pri rezervácii cez Zľavomat je 49 999€. 4 izbového 59 999€.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore