Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zväčšenie pier s výplňou Princess® Filler alebo Teosyal Kiss PureSense

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
naty

Dobry den, ak som citliva na bolest, a pouzije sa teosyal kiss s lidokainom, je to vydrzatelne… ??? Umrtvi to trolinka?

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. Teosyal kiss obsahuje lidokain , takže vám to v podstate umrtvi. Samozrejme cítite trochu bolesť. Závisí aj od prahu bolesti aký máte. Poprípade treba sestričke povedať aby vám pery natreli Emlou , ktorá vám ich úplne umrtvi. Pri Emle ale musíte rátať s dlhším časom čakania, nakoľko ju musíte mať natretú minimálne 15 minut pred zákrokom. Treba to pri objednávaní povedať recepčnej, že máte záujem o anestézu.

Eva

Dobry den

Rada by som vedela ako dlho sa caka na termin a aky je rozdiel medzi Fillerom a Teosyalom.

Dakujem

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň.
Dnes keby ste volali k nám a chceli sa objednať na výplne tak najbližšie voľné termíny sú na začiatku júla. Čo sa týka kyselín Princess Filler je bez lidokainu výsledok by mal vydržať 6 až 9 mesiacov. Teosyal Kiss je s lidokainom vysledok by mal vydržať 9 až 12 mesiacov. Samozrejme dĺžka výsledku je u každého individuálna v závislosti od rýchlosti ako telo metabolizuje kyselinu hyaluronovú.

Dia Diana

Dobrý deň. Ide o zväčšenie len hornej pery alebo aj dolnej? Dakujem

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. Zakupujete si kupón 1ml kyseliny h. Zväčšuje sa dolná aj horná pera. Podľa vašich požiadaviek. Samozrejme doktor s vami spravi konzultáciu a určite vám poradí.

Martina

Dobrý deň, absolvovala som zvacsenie pier vyplnou Princess Filler 2.3.2016, zatial som s perami spokojná ale je to len docasné a preto sa chcem opýtať, po akom case je vhodné podstúpiť tento zákrok opäť…
Vopred ďakujem.

Ave Clinic Bratislava (Esthetic Centrum)

Dobrý deň. V prípade ak si chcete znovu aplikovať princess filler nie je to časovo obmedzené. Môžte kludne aj po mesiaci. Ak by ste ale chceli zmeniť značku (druh) kyseliny napr. teosyal kiss – v tom prípade musíte dodržať odstup aspoň tri mesiace.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore