Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lekcia jazdenia na koni s možnosťou vychádzky do prírody

4,5 / 5 Ranč Lieskovec Bratislava - Podunajské Biskupice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Lenka

Dobrý den,stojí pri ranči MHD? Ak ano ako je to daleko ?

Ranč Lieskovec

Dobrý deň Lenka, bus č. 79 má zástavku od ranču asi 4–5 min. chôdze, nevýhodou tohto spojenia je, že premáva iba raz za hodinu, treba si dôkladne pozrieť prestupy, aby sa predišlo situácii, keď mi 79-na utečie spred nosu a musím čakať hodinu na ďaľšiu :)
Orientačne po vystúpení z busu sa ide ďalej akoby v smere busu a po niekoľkých metroch po pravej ruke stojí modrý rod. domček, tam treba zabočiť do prava do areálu bývalého družstva a ste na mieste,
sme tu na Lieskovci 3ja koniari, tak najlepšie je cinknúť a presne podľa toho, čo vôkol seba uvidíte naavigujem až k nám,
zatial prajem pekný deň

Katka

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, že ak si zakúpim jednu lekciu jazdenia na koni s inštruktorom, či je možné ju využiť ako vychádzku v teréne? Je to možné aj v prípade jazdca začiatočníka (iba v kroku)? Chcela by som ísť s mojim známym, ktorý jazdiť nevie.
Ďakujem

Božena Baranková

Dobrý deň Katka,
je aj taká možnosť, ale v každom prípade je nutné s človekom, ktorý jazdiť na koni nevie, ba možno bude sedieť v sedle 1vý x zotrvať na jazdiarni aspoň 20 min., aby mal správny sed, aby vedel,ako používať „nohy“, ako riadiť koňa oťažami a pod.
Ak by sa na ďaľších 30 min. išlo von, bol by doprevádzaný našim človekom od zeme a bola by to ako píšete krokovka.
Prajem pekný dník

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore