Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Šampón alebo tonikum proti vypadávaniu vlasov s kofeínom alebo hydratácia s Aloe vera

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Jan Striho

Dobry den,
da sa objednat viac kusov samponu? Do kosika si viem pridat len 1ks. Mate to tak nastavene, alebo vam uz ostal len 1ks?
Dakujem.

Naturonline

Dobrý deň, áno dá sa objednať viac kusov, ale momentálne sa na stránke pracovalo, takže je možné, že preto Vám nechcel systém povoliť viac kusov. Skúste prosím ešte raz.

Prajem krásny deň. NATURonline

Tanca

Dobry den
Je moznost si prevziat objednavku v kamennom obchode,ci iba vyuzit moznosti posty.vdaka

Naturonline

Dobrý deň, áno je taká možnosť. Poštovné však musíte uhradiť zľavomatu nakoľko je tak akcia nastavená. Pri akcii v ktorej nie je poštovné sa uhradím požadovaná suma a tovar si môžete vyzdvihnúť v kamennej predajni – s tým, že nás o tom budete informovať mailom, aby sme vedeli, že nemáme tovar posielať GLS alebo poštou. Pri produktoch, kde sa poštovné hradí sa musí zaplatiť vopred zľavomatu a pri vyzdvihnutí tovaru vám peniaze za poštovné vrátim. Samozrejme nás musíte informovať o tom, že si chcete vyzdvihnúť tovar v kamennej predajni. Dakujem NATURonline. Ospravedlňujeme sa, že odpisujeme až teraz nakoľko sme prehliadli Vašu správu a pri kontrole sme zistili, že Vám nebolo odpovedané. Prajeme krásny deň a príjemné nakupovanie:-)

Monika

Dobry den chcela som sa opytat ake velke balenie je to tonikum?Dakujem ☺

Naturonline

Dobrý deň, obsah kofeínového tonika je 100 ml. Prajem krásny deň NATURonline

Šáriová

Dobrý deň, mám záujem o Šampón kofeínový /zobrazený v hnedom balení/. V popise je „šampón alebo tonikum“. Je to teda šampón alebo tonikum. Balík by som chcela vyplatiť až pri prevzatí na pošte. Je takáto možnosť? Ďakujem.

Naturonline

Dobrý deň, na výber máte kofeínový šampón, alebo kofeínove tonikum alebo set ktorý obsahuje aj šampón aj tonikum. Nie je možnosť platiť na pošte nakoľko si to musíte v tej cene objednať na zlavomate a všetko objednane cez zlavomat je potrebné previesť peniažky zlavomattu na účet. V prípade, že by ste chceli tovar na dobierku, by ste si ho museli zakúpiť cez náš eshop, ale za normálnu cenu nie zlavnenu akú máme na zlavomate. Prajem pekný deň, ak budete mať na mňa otázky kľudne sa pýtajte rada odpoviem.:-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore