Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Ivana

Dobry den. Chcela by som sa opytat, ci velkost fotky 2,8 MB staci na velkost obrazu 120×70 alebo 100×60?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, dôležité pri tlači je aj rozlíšenie, nie len samotná veľkosť fotografie. Kvalitu fotografie na uvedený rozmer vám vyhodnotí náš on-line objednávkový systém, kde vám po nahratí fotografie farebný semafor oznámi, či je fotografia dostatočne kvalitná pre danú veľkosť. Objednávku si môžete nasimulovať na: https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna/

Lucia

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, že keď si objednám obraz s rozmermi 60×40 , urobili by ste mi obraz s opačnými rozmermi , čiže 40×60?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, orientáciu obrazu (na výšku alebo na šírku) si zvolíte pri vytváraní vašej objednávky – takže áno, obraz vám vyrobíme presne podľa vašich požiadaviek. :-)

Jana Kramarova

Dobry den, ak si objednam dnes voucher, vyplatim ho bankovym prevodom, kedy by ste mi vedeli vyhotrovit obraz? potrebovala by som ho do soboty 25.6.2016.. viem, ze je to sibenicny termin, ale mam s vami vyborne skusenosti uz z viacerych objednavok, kedy ste nam obraz urobili do 24h, hoc sme o to neziadali :) dakujem pekne za odpoved.. jana

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, štandardná lehota vyhotovenia pre fotoobraz v tejto kampani je 7 pracovných dní. V prípade, ak použijete platbu bankovým prevodom, môžete voucher obdržať až po pripísaní platby na bankový účet zľavomatu – čo môže trvať až 2 pracovné dni. Až na základe voucheru môžete následne vytvoriť objednávku na samotný obraz – v tomto prípade vám dodanie do soboty nevieme garantovať. Máte možnosť pri objednávke zvoliť expresné dodanie za príplatok, kedy by bolo vyhotovenie do 2 pracovných dní garantovane. Lehoty vyhotovenia závisia od aktuálnej vyťaženosti predajne a nie vždy vieme rovnako rýchlu výrobu (ako ste mali v predchádzajúcej objednávke) zaručiť.

DaraO

Ďakujem pekne za odpoveď a ústretovosť.

FaxCOPY a.s.

Nech sa páči. :-)

DaraO

Dobrý deň, už sme u vás akciu využili, zakúpili sme si vouchery na rozmer 60×40, nakoniec kvôli rozmerom našich fotiek sme realizovali objednávku na vlastný rozmer /menší/ 55 × 40 cm. Bolo by možné si opäť takto uplatniť kupóny, ak si zakúpime ďalšie. Ďakujem za odpoveď.
A na záver musím ešte napísať pochvalu, pretože predchádzajúca komunikácia a ústretovosť zo strany Faxcopy nás veľmi prekvapila /dnes nie je veľmi častá/ .

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň Dara, ďakujeme za Vaše milé slová, po individuálnej dohode je možné vyrobiť aj o niečo menší rozmer – tak ako píšete. Prosím po zakúpení voucherov nás kontaktujte na zlava@faxcopy.sk, prípadne na on-line chate na našej stránke www.faxcopy.sk, aby mohla kolegyňa priradiť vouchery k vašej objednávke.

Dominika Békesová

dobrý deň ak si objednám fotku na plátno môže to byť koláž z viacerých fotiek?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno na fotoobraz si môžete dať vytlačiť akýkoľvek motív, aj hotovú koláž z viacerých fotografií.

Petra

Rada by som sa opytala,ako sa posiela fotka.Dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň Petra, objednávku realizujete v našej on-line aplikácii na nižšie uvedenom linku, kde v jednotlivých krokoch zadávate potrebné údaje. V kroku 2 vytvárate návrh dizajnu Vášho fotoobrazu a máte aj možnosť nahratia vlastnej fotografie. https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna

Petra

Ako sa posiela fotka?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň Petra, objednávku realizujete v našej on-line aplikácii na nižšie uvedenom linku, kde v jednotlivých krokoch zadávate potrebné údaje. V kroku 2 vytvárate návrh dizajnu Vášho fotoobrazu a máte aj možnosť nahratia vlastnej fotografie.
 https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore