Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Festival Európske Ľudové Remeslo – neobmedzený denný vstup

4,8 / 5 FESTIVAL EURÓPSKE ĽUDOVÉ REMESLO Kežmarok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Samuel Pňakovič

Do 15 r. je za 5€? :)

Európske ľudové remeslo

Dobrý deň. Deti do 120 cm majú vstup zadarmo. Jednodňový vstup s výškou nad 120 cm je 5 eur.

Jana

Pekný den, chcela by som sa opýtať, ako je to s cenou pre ZŤP-S, teda aká je ceny pre držiteľa preukazu a aká pre sprievodcu, dakujem

Marianna

Dobrý deň,majú prosím Vás kežmarčania nejaký vstup zadarmo?niekde som počula,že na rodinu je 1 vstup zadarmo..ďakujem za odpoveď

Európske ľudové remeslo

Dobrý deň. Informácia pre Kežmarčanov ohľadom bezplatnej vstupenky bola v kežmarských novinách a na mestskej stránke. Informujte sa v uvedených zdrojoch.

Peter Totkovič

Rovnako ako Slavomír Kalma od vás žiadam, aby ste mi vrátili peniaze. Platil som 5€, ale vašim zavádzaním ste ma oklamali. Nemienim platiť 5€ za jednodenný vstup. Prečo by som mal platiť 5€ každý deň, keď môžem zaplatiť 8€ za tri dni? Žiadam vysvetlenie a VRÁTENIE peňazí.

Slavomír Kalma

Ďakujem Vám veľmi pekne za takúto cenu. Podľa telefonických informácie z Kežmarskej informačnej agentúry cenník je nasledovný:
vstupné na 1-deň 8€; vstupné na 3 dni 8€; je to síce nelogické ale je to tak, vstupné cez zlavomat je 5€ ale iba na 1 deň (predpredaj). No v skutočnosti zlavomat informuje nasledovne „V cene: Neobmedzený denný vstup pre jednu osobu do areálu na Festival Európske Ľudové Remeslo. "
Slovo " Neobmedzený“ je zavádzajúca informácia nakoľko vstupné platí len na jeden deň vstupu do areálu a nie neobmedzene. Na základe uvedeného, informácia správne znieť Jednodňové vstupné… Nakoľko Vaše uvedené informácie boli nesprávne požadujem informácie o spôsobe vrátenie kupónov vrátane ich finančnej náhrady

Európske ľudové remeslo

Dobrý deň. Slovo ‚neobmedzený‘ znamená, že sa môžete voľne pohybovať medzi bránami, vojsť a odísť počas toho jedného dňa koľkokrát chcete. Pred 2 rokmi to takto ešte nebolo. Ak ste z areálu vyšli, museli ste si zaplatiť vstup znova. Preto to označenie ‚neobmedzený‘. Pekný deň prajeme.

Zuzana

Dobry den. Cena listku uvedena na stranke ELRO v predpredaji je 5€ na celodenny 1 dnovy vstup a 8€ na 3 dnovy neobmedzeny vstup. Cenu 8€ na 1 dnovy vstup uvadzaju pri zakupeni listku v den otvorenia festivalu. Tym padom dakujem za Vasu ponuku na Vasej stranke, ale uz mam zakupene listky v predpredaji za 8€ ale na cele 3 dni.

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,
zľava je vypočítaná z ceny bežnej vstupenky na festival. Bežná vstupenka je podľa stránky festivalu v cene dospelí 8 €/deň/osoba. Na našej stránke si môžete zakúpiť predpredajové vstupenky. Tak uvádza aj oficiálna stránka „Predpredajové vstupenky kúpite už aj cez zlavomat.sk.“. Veríme, že sa na festivale zabavíte a odnesiete si pekné zážitky :)

Janka

Dobrý deň, čo prosím znamená, že pri uplatnení trhačky dostanem 10kreditov? ako môžem dané kredity využiť??
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana,

trhačka je mobilná aplikácia, prostredníctvom ktorej si môžete uplatňovať Vaše vouchery. Za každý uplatnený vouhcer prostredníctvom trhačky dostanete 10 kreditov. 25 kreditov je 1 Euro. Kredity môžete využiť pri ďalšom nákupe na Zľavomate. Stačí pri výbere spôsobu platby zakliknúť „uplatniť kredity“ a cena objednávky sa Vám zníži o hodnotu Vašich kreditov. Pre uplatnenie kreditov je potrebné aby ste boli prihlásená a aby bola Vaša objednávka v hodnote minimálne 6 Eur. Zákazníci s platinovým vernostným programom môžu kredity uplatňovať aj na objednávky v nižšej hodnote.

Lenka

Dobry den tiez by som sa chcela opytat ako to je s tou cenou a vstupnym.Zlava plati na 1dnovy neobmedzeny vstup za 5€ alebo zlava je na cele 3 dni (neobmedzeny vstup). Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lenka,

ide o 1– dňovú vstupenku na festival.

Zuzana

Chcem sa opytat. Zlava plati na 1dnovy neobmedzeny vstup za 5€? Alebo zlava je uplatnena na cely 3 dnovy neobmedzeny vstup? Kedze v predpredaji stoji 1dnova neobmedzena vstupenka 5€. Dakujem za odpoved. http://elro.kezmarok.sk/web/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=65

Zlavomat.sk

Pekný deň Zuzana,

voucher je platný na 1 denný neobmedzený vstup na festival. Pôvodná cena lístka je 8 Eur. Cenník nájdete aj na stránke festivalu: http://elro.kezmarok.sk/web/index.php?option=com_content&view=article&id=103&Itemid=65 (trošku nižšie pod programom)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore