Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

PROJEKT ZĽAVÍN: Pátrajte so Zľavomatom a nájdite poklad!

Zlavomat Bratislava  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Zlavomat

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)

Dosť bolo vysedávania doma, veď vonku je tak krásne! My v Zľavomate sme sa vás rozhodli trochu inšpirovať a ozvláštniť vašu prechádzku. Na Slavíne (ktorý sme si pri tejto príležitosti prekrstili na Zľavín) sme niečo ukryli a keď to nájdete, bude to len vaše! Vyhráva len ten najšikovnejší!

SÚŤAŽ je už ukončená! Poklad na Zľavíne bol objavený už po prvej indícii!

Postup je jednoduchý. Vybehnite na Slavín, prípadne so sebou zoberte aj rodinku a kamošov (predsa len: viac hláv – viac rozumu a očí) a okrem krásneho výhľadu a čerstvého vzduchu možno nájdete aj to, čo sme ukryli.

Čo to je? Chachá, to neprezradíme, ale keď to nájdete, budete vedieť, že to je ono aj čo s tým ďalej :) Hlavne sa poponáhľajte, už to na vás čaká a vyhrať môže len jeden jediný bystrý šikovník! Ale pozor! Nájsť to nebude jednoduché! No o to lákavejší je „poklad“ samotný ;)

Veríme, že vás naša veselá prázdninová akcia pobaví a po výhre sa len tak zapráši, však máme tých NAJ zákazníkov pod slnkom! V našej mobilnej aplikácii postupne zverejňujeme indície, aby ste poklad našli.

Netreba nikde hrabať, nikam sa šplhať ani nič rozoberať – len mať oči na stopkách a dobre prezrieť aj ten najzastrčenejší kút. Je to ako lovenie Pokémonov – len zábavnejšie… a užitočnejšie!

SÚŤAŽ je už ukončená! Poklad na Zľavíne bol objavený už po prvej indícii!

Hore