Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Darčekové balenie luxusných mydiel vlastnej výroby

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Deni

Dobrý deň, som z okolia a tovar by som si rada vyzdvihla osobne v BnB vo vašom kamennom obchode. Avšak pri objednávke mydielok sa tento druh dopravy nedá vybrať a započíta sa do ceny objednávky. Je to teda možné nejako spraviť, aby sa neplatilo poštovné? Ďakujem veľmi pekne

Naturonline

Dobrý deň je mi ľúto, ale žiaľ nie nakoľko je takto nastavená akcia za tovar, ktorý je na zľavomate sa platí priamo zľavomatu. Ciže im to ide cez systém a korunky na ich bankový účet. Ak by som Vás mohla poprosiť skúste ma kontaktovať na mail marketing@naturonline.sk pre viac info:-)

Jana

Dobrý deň,
chcela by som si objednať darčekové balenie mydiel + levanduľový set, ale nezobrazuje sa mi možnosť dodania cez slovensku poštu za 2,50, iba cez GLS za 4,50. Viete mi, prosím, poradiť?

Naturonline

Dobrý deň, musíte postupovať podla pokynov uvedených na stránke zlavomat. Pri vykonavaní objendnávky idete krok po kroku čiže vyberiete si tovar naslledne vyplnite udaje meno adresa ttel. kontakt mail … a nasledne sú dve možnosti odoslania tovaru. AK sa Vám zobrazuje len jedna skuste si roskliknut možnosti alebo musite konkretne kliknut na moznost ktoru chcete, aby sa označila a potom už hradíte tovar, a o celom priebehu budete mailom informovana:-) Dufam, ze som Vam pomohla:-)Pekny deň prajem

Lubica

Dobry den, rada by som objednala toto darcekove balenie mydiel a zaroven aj levandulovy set. Pri levandulovom sete je postovne v cene, pri tejto ponuke treba platit este postovne. Co vsetko sa zmesti do jedneho postovneho? Dakujem za odpoved.

Kovacova

Dobrý deň,
nie je možný osobný odber v BN? Viem, že predávate tovar priamo v meste.
Vopred ďakujem za odpoveď.

Naturonline

Dobrý deň, Pokiaľ si zakúpite tovar prostredníctvom zlavomatu a napisete nám mail. a informujete Nás o tom, že si chcete balíček vyzdvihnúť u Nás v Bánovciach nad Bebravou v kamennej predajni v centre mesta v budove hotela Arkadia, môžeme Vám tovar nachystať s tým, že Vám poštovné rátať nebudeme. Prajem Vám krásny deň. Ak by ste mali otázočky kľudne sa pýtajte rada Vám odpoviem. :-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore