Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Indické menu Sindhu pre dvoch. Aj pre vegetariánov!

4,7 / 5 Indická reštaurácia Maharadža Bratislava - Ružinov  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Petra

Dobrý deň. Chcem sa spýtať na vegetariánsku verziu. Píšete tofu, zelenina v paradajkovej omáčke. Viete to nejako bližšie opísať? Rada by som ochutnala imdickú kuchyňu, avšak takto ako ste to podali to neznie veľmi lákavo. Znie to jednoducho veľmi obyčajne…

Indická reštaurácia Maharadža

Dobrý deň,
Tu su dva druhy omáčka, Tofu je pripravene s tradičnom Tandoori masalou ( tandoori masala je mix 30 druhy rôznych korenín), ďalej tam je smotana,jogurt a podavame to s mandlami.

Zeleniny: čerstva zelenina dusené so zázvorom, cesnakom, indickou rascou, kurkumou,čili a paradajkový pretlakom . Podavame s čerstvým korianderom.

A. M. Maria

5 krat som sa pokusala dovolat do restauracie a nikto nedvihal. Neplanujete nejaky rezervacny online system ako maju aj ostatne restauracie? Ak sa dalsi den nedovolam, budem musiet vratit kupon lebo na to clovek nema nervy 100 krat niekde volat.

Indická reštaurácia Maharadža

Ospravedlňujeme sa Vám, prosím zavolajte nám počas otváracích hodín, alebo nám napíšte email na adresu almae-b@almae.eu.
Ďakujeme.

Indická reštaurácia Maharadža

Dobrý deň,
je nám ľúto, že ste sa nemohli dovolať. Prosím, treba zavolať počas otváracich hodin . Ak uvidíme zmeškanie hovoru a ukazuje číslo tak my zavoláme spať.
S pozdravom,
Maharadza Team

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore