Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Originálne dátové káble pre váš iPhone – certifikované spoločnosťou Apple!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Fero

Dobrý deň, mňa by zaujímalo, či tento kábel je kompatibilný aj s iPhone 7S? Ďakujem

Mobilonline

Dobrý deň prajem,
pán Fero, áno káble sú kompatibilné s mobilným telefónom Apple iPhone 7S.

Martin Kafka

Dobry den, mna by tiez zaujimala odpoved na otazku ktoru polozil p.Tomáš, tiez som si pozrel ich w-stranku a cena je naozaj totozna tu s ponukanou cenou .Ako to teda vskutocnosti je? Dakujem :)

Tomas

Dobry den, ceny zaokruhlom na cele cisla pre lepsi prehlad. Pisete ze kable predavate za 7 eur, ale povodna cena kabla je 8 eur. Najlacnejsi mozny variant dorucenia je pri osobnom odbere Kaufland Kosice za 1 euro, takze nech pocitam ako pocitam, za kabel zaplatim pri najlacnejsom sposobe dopravy 7+1 euro, takze 8, co je povodna cena kablu na predajni. Akosi mi rozum neberie, kde sa nachadza konkretne zlava a ako mohli administratori portalu nieco take schvalit. Tesim sa na odpoved.

Martin

Pozdravujem, ako je mozne, ze su na original kable take nizke ceny?

Ked porovnavam cenu ceny tychto kablov u konkurencie, vasa cena je takmer tretinova, na urovni v akej sa predavaju fake kable.

Aka je zaruka na kable?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin, záručná doba je 2 roky čo sa týka ceny samotných káblov pokiaľ niekto odoberá od distribútora v tisíckach kusov ceny su výrazne priaznivejšie.

Mobilonline

Dobrý deň,

káble do nášho e-shopu dodáva náš overený distribútor. Vybrane vzorky káblov sme samozrejme testovali. V každom prípade, na zakúpené káble sa vzťahuje rovnaká záruka ako na všetok náš tovar – 14 dní máte na vrátenie tovaru zakúpeného v internetovom obchode a 24 mesiacov zákonnú záruku.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore