Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kurzy varenia podľa vlastného výberu v Chefparade

4,5 / 5 škola varenia - Chefparade Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martin

Dobry den prajem. Rad by som sa spytal na moznost vyberu kurzu. Hore sa pise „Kurzy podľa vlastného výberu“ a v strede ponuky „Vybrať si môžete z kurzov:“ Co je pravda? Je vyber obmedzeny zoznamom kurzov, alebo si mozem vybrat „podla vlastneho vyberu“, tj. akykolvek kurz v ponuke?
Dakujem, Martin

Chefparade

Dobrý deň p. Martin,
vybrať si môžete z kurzov, ktoré sú vypísané na stránke zľavomatu, konkrétne: Talianska kuchyňa I. aj II., francúzska kuchyňa I. aj II., Indická kuchyňa I. aj II., Španielsko a tapas, Sicílska kuchyňa, Sardínska kuchyňa, Mäso, mäso, mäso, Ryby-rybky, losos na 5 spôsobov, populárne dezerty z kaviarní, mexická kuchyňa, vegetariánske pochúťky zo sveta, varenie s deťmi, thajská kuchyňa, wok špeciality, arabská kuchyňa, sushi I aj II., viva la cuba, originálna kuchyňa Valencie, varenie v cykle 5 elementov podla feng shui, moderná britská kuchyňa, carving, sezónne varenie, grilovanie a do ponuky sme sa dodatočne rozhodli zaradiť aj kurz Organické varenie „BIOMILUjem“ a Perfektné steaky I.

Eva Pastorková

Dobrý deň,prosím Vás tie kurzy sú len v pracovný deň?alebo aj v sobotu?

Zlavomat.sk

Pekný deň Eva. Kalendár kurzov varenia nájdete na tomto linku. Sú tam nejaké aj cez víkend: http://www.chefparade.sk/sk/kalendar/.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore