Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie vo vysokom rozlíšení vo fotografickej kvalite

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Domi Zacharová

Dobrý večer prajem, kúpila som si prostredníctvom zlavomatu voucher do FaxCopy, fotografia na plátno 30×20 cm, neviem či bola možnost alebo som to preklikla, voucher mi nebol poslaný mailom, rovno ma to prehodilo na stránku FaxCopy kde som mala možnost vložit fotografiu. Foto bohuzial nebola v dostatočnej kvalite, tak som okno zbrklo zatvorila a isla hladat vhodnu foto, peniaze mi boli z učtu v momente stiahnuté a kod ani voucher som už nikde nenašla, prosím viete mi s tým nejako poradiť. Dakujem !

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň,
kód voucheru si viete pozrieť na stránke zlavomatu po prihlásení v sekcii „môj účet“ „moje nákupy“.

Veronika Bartošová

Dobrý deň, chcem vytvoriť objednávku a nejde mi spustiť on-line aplikáciu, cez ktorú sa uskutočňuje. Môžte mi nejako poradiť? ďakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň,
v priebehu tohto dňa sme zaznamenali výpadok nášho systému. Na odstránení poruchy pracuje naše IT oddelenie. Prosím, keby ste skúsili vytvoriť objednávku neskôr. V prípade ak objednávka nepôjde vytvoriť ani v neskorších hodinách, prosím obráťte sa na našu podporu dostupnú na on-line chate na našej stránke www.faxcopy.sk.

Dana Jaroščáková

Dobrý deň, je možné využiť k vouchery aj zľavu z ISIC karty ?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, nie, zľavy nie je možné kombinovať.

Kristína Popelková

Dobrý deň.je možnosť v cene voucheru vyrobiť aj koláž fotiek?Ďakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno, je to možné, pri objednávke si môžete zvoliť možnosť nahratia viacerých fotografií. Obraz bude vyrobený z dodaných fotografií, ktoré nahráte pri objednávaní (vytvoríte si tak vlastnú galériu). Fotografie je možné umiestniť na obraz (posúvať), zväčšovať a zmenšovať, vytvárať z nich výrezy, doplniť textami alebo piktogramami (symbolmi) z našej databázy a poskladať do koláže.

Katarína

Dobrý deň, je možné si zakúpiť voucher na rozmer 40×60 s tým, že by ste mi vyrobili foto na plátno v menšej veľkosti nakoľko foto nie je tak kvalitná aby mala až taký veľký rozmer a druhý menší preddefinovaný rozmer je 20×30 čo je už dosť malé. Vďaka

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, je to možné po individuálnej dohode, prosím keby ste nás kontaktovali na zlava@faxcopy.sk, kde s kolegami dohodnete detaily Vašej požiadavky.

Marcela

Dobrý deň, Neviem čo znamená 5 pixelov na 1 mm tlače, ak mám fotku 704kB a 65,0kB je to dostačujúce, alebo nie. Jedná sa o fotoplátno.
Ďakujem Sabová

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, podľa pixelov vieme lepšie posúdiť kvalitu fotografie. V tomto prípade veľkosť fotografie v kB nie je dostatočný parameter pre určenie jej kvality. Pokiaľ si nie ste istá kvalitou fotografie, skúste ju nahrať do nášho on-line objednávkového editora, ktorý vám automaticky vyhodnotí (prostredníctvom smajlíka), či je fotografia dostatočná pre tlač vami zvoleného rozmeru.
 https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna

jana bracinikova

dobrý den, ked zakupim voucher na urcitý rozmer fotoplátna a pri objednávke sa rozhodnem pre rozmer iný (väčší, drahší) – bude možné si len jednoducho doplatiť rozdiel k cene zakupeného voucheru?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ toto nie je také jednoduché. Pokiaľ zadáte v prvom kroku on-line objednávky číslo voucheru, automaticky vám systém dovolí vytvoriť objednávku len pre rozmer fotoobrazu, ktorý máte zakúpený, nie je možné meniť veľkosť.

Jana

Dobry den, nechcem na platno fotku, ale videla som obraz s menami slavnych parov a vtom je meno paru, ktoremu je darcek urceny…tak neviem ako by som to mala objednat…dakujem za odpoved

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, v našich predajniach poskytujeme aj vyhotovenie grafických návrhov. Táto služba nie je zahrnutá v cene voucheru a je spoplatnená podľa aktuálne platného cenníka (grafická minúta – 0,48€/min.). V prípade ak chcete využiť služby nášho grafika, neváhajte kontaktovať ktorúkoľvek z našich predajní, kde vám grafici s návrhom pomôžu: http://www.faxcopy.sk/predajna-siet

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore