Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lifting tváre alebo 3D lifting tváre so živým kolagénom s okamžitým účinkom

4,5 / 5 HBA clinic Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Peter

Dobry den chcel by som sa opytat ci je tento zakrok efektivny aj na plet s velkymi pormi, jazvami po akne a cervenymi flekmi po akne. Je vidno rozdiely aj po prvom aplikovani ?
Je toto osetrenie lepsie ako IPL ? resp. v com je ine ? Dakujem.

HBA clinic

Dobrý deň, ak dobre rozumiem máte dva rôzne problémy, ktoré potrebujete vyriešiť . Rozšírené pory a akné a jeho následky . Riešiť sa to samozrejme dá no podľa toho čo popisujete problem s pleťou bude troska rozsiahlejší : pokial máte troska času pokojne sa môžte zastaviť na konzultáciu (ta je bezplatná) kde Vám vysvetlím všetko podrobne a aj ako si pomôcť s vašou pleťou doma… Inak veľmi v skratke- u nás systémom Meso-Laser vieme zjemniť a urýchliť hojenie akné a vzhľadom na stimulačnú schopnosť lasera v tvorbe kolagénu zjemniť aj jazvičky …a rozšírené pory sú v podstate prejavom silného premastovania pokožky – tento problem sa da riešiť opäť laserom v kombinacii s lekárskym chemickým pilingom … Prístroj IPL (intenzívne pulzní svetlo) na ktorý sa pýtate je zjednodušene povedané "slabšou " variantou lasera, z toho vyplýva aj jeho slabší účinok. Akné je vždy problem nie len vonkajší na pleti ale aj vnútorný …a treba sa na to pozrieť komplexnejšie, preto vás rada u nás uvidím a poradím čo robiť aby ste vyskyt akné v maximálnej možnej miere minimalizoval už nastalo…Určite si zatiaľ voucher nekupujte, Pokojne zavolajte priamo na moje číslo 0907430238. S poz­dravom … Kizmanová HBAclinic

Soňa

Dobrý deň,
mňa by zaujímalo, či je toto ošetrenie vhodné aj pre zrelú a vráskavú pleť (60 rokov), či tam možno čakať nejaké výsledky.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie vhodnosti zákroku, kontaktujte prosím priamo HBA clinic emailom info@hbaclinic.sk alebo telefonicky +421 911 588 883, kde Vám radi odpovedajú na Vaše otázky.

Prajem Vám pekný deň

HBA clinic

Dobrý deň, ďakujeme za otázku … procedúra je mimoriadne vhodná práve pre zrelú pleť, nakoľko počas ošetrenia sa dopĺňa okrem hyaluronu aj Kolagen, ktorý navracia pleti pružnosť a pevnosť . Ideálne by bolo keby ste prišli na nezáväznú konzultáciu, kde Vám podrobnejšie vysvetlime a ukážeme čo môžte očakávať … pokojne volajte na č: 0910588885…Prajeme pekný deň :) HBA Clinic

Erika Kovaliková

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je nutné po zakúpení voucheru sa ihneď objednať na vyšetrenie, pretože som momentálne v zahraničí až do 18.11.2016.
Ďakujem
Pekný deň Kovaliková

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

nie je nutné sa objednať ihneď po zakúpení voucheru, ale je vhodné tak urobiť čo najskôr, aby ste si vedeli dohodnúť so salón termín, ktorý Vám bude najviac vyhovovať.

Prajem Vám pekný deň

Erika Kovaliková

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je nutné ihneď po zakúpení kupónu sa objednať, pretože som momentálne v zahraničí, a domov sa vraciam 18.11.2016.
Ďakujem
Kovaliková Erika

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

nie je nutné si ihneď po zakúpení vytvoriť rezerváciu. Je však vhodné urobiť tak čo najskôr, aby bol ešte voľný termín, ktorý Vám bude vyhovovať.
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore