Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Hifu Ultherapy – Nechirurgický facelifting čela a očného okolia, lifting paží či krku a podbradku

4,8 / 5 Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Katarina

Dobry den
pomaha tato terapia na vrasku hnevu?Skusala som niekolkokrat botox ale mal len mierne ucinky nakolko je vacsia ani nie tak do hlbjy ako do sirky.
Dakujen.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Áno táto metóda je vhodná na ošetrenie aj vrásky hnevu. No najlepšie by bolo aby ste sa došli najprv ukázať na konzultáciu. Nakoľko takto nevieme presne zhodnotiť čo by pre vás bolo najlepšie.

Kaja

Dobry deň mam 21 chcela by som lifting z dovodu mierneho poklesu brady a spodnej casti tvare , chce uzsiu tvar je pre mna vhodna tato metoda?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Podľa toho čo píšete pravdepodobne nie je pre vás vhodná táto procedúra. Bolo by vhodné spraviť konzultáciu,kde by vám určite presne povedali aké riešenie by bolo pre vás najvhodnejšie.

Ela

Dosť som schudla. Nemám na tvári ani gram tuku. Bola by Ultherapy vhodná?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Bolo by vhodné najprv prísť na konzultáciu na ktorej vám určite odporučia čo bude pre vás vhodné. Ultherapy veľmi dobre vypína pokožku, ale nie je vždy vhodná pre všetkých. Preto odporúčame najprv konzultáciu.

Elke Spoeck

Hallo!ich wollte noch heute oder morgen vorbeikommen wgn Botox u evtl Ulthrrapie im unteren Gesicht und lipoenaufbau für meine Tochter. S hebt aber niemand Telefon ab

Ave Clinic Bratislava

Guten Tag. Wir sind bis 02.01 geschlossen 2017.

Martina

Dobry den.
Ak je vhodne urobit najskor konzultaciu, je zbytocne kupovat kupon vopred? Mala by som zaujem o ocne okolie a celo – ale nechcem si dopredu kupovat kupon, ak sa ukaze, ze je zakrok pre mna nevhodny. Ale nerada by som zas presvihla termin. Aka je pravdepodobnost, ze zakrok by mohol byt nevhodny? Dakujem velmi pekne. Prajem prijemny den.

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Prídite na konzultáciu a určite to vyriešim k vašej spokojnosti. Druhá možnosť je že si zakúpite kupon a keď nebudete vhodná na toto ošetrenie ponúkne sa vám iná alternatíva (samozrejme v tej hodnote), alebo vám Zlavomat vráti peniaze. Väčšinou je to vhodné na veľmi hlboké vrásky . Nie je to lacná procedúra tak to treba dobre zvážiť.

Lucia

Dobrý deň

Už som absolvovala kyselinu aj botox, na inej klinike, ale výsledok bol len dočasný.
Chcem sa preto informovať ohľadom Hifu Ultherapy očné okolie a čelo.
V čom su najčastejšie viditeľné výsledky po osetreni? Rieši aj pokles viečok/ obočia, ktoré som ja riešila kyselinou?
Ako dlho trvá účinok?

Dakujem

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň,

botox pôsobí cca 3 mesiace kyselina individuálne pol roka až dva. Hifu Ultherapy rieši ako píšete napríklad pokles obočia a pôsobí cca dva roky. Odporúčame Vám konzultáciu, pretože každého klienta je potrebné riešiť individuálne.

Zuzana Hradecka

nemozem sa vam dovolat prosim ak mate nove Cislo napiste mi dik

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. tel. čísla su na našom webe recepcia funguje od 8h do 17h.

Janka

Dobry den, v porovnani vami opisaneho Hifu Ultherapy prenika ultrazvuk do tkanina 4,5–13 mm, kdezto v cene variantu je ultrazvuk ktory prenikne do hlbky 1,5–3 mm.
Aka je teda ta spravna hlbka? Maju obe udavane hlbky rozlicny efekt?

Ave Clinic Bratislava

Dobrý deň. Každá oblasť tela sa robí inou hlavicou. Varianta očne okolie a čelo sa robí s hlavicou 3mm a 1,5mm . Nemôže sa to robiť silnejšími hlavicami (nakoľko pokožka na čele alebo okolo očí je iná ako napríklad na podbradku) . Máte tam rôzne varianty a keď ich rozkliknete dole sa vám zobrazí s akou silnou hlavicou sa to robí. S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore