Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Knižné Vianoce! Špeciálna zľava 20 % na IKAR knihy!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
David

Dobry den, chcem sa opytat, či uplatniť poukaz môžem aj na túto knihu z vydavateľstva IKAR ? Ak áno, môžem si ju u Vás rezervovať, aby som po zakúpení kupónu pri nej nevidel, že je už vypredaná ?
 http://www.bux.sk/knihy/204041-biblia-dali-zmensena.html

IKAR, a.s.

Dobrý deň, ako je uvedené, zľava zakúpeného VOUCHERU je použiteľná len pri nákupe niektorej, alebo niektorých kníh – platí len pri výbere z výberu 400 kníh uvedených v odkaze. Odkaz je uvedený v popise zľavy, ako aj v návode uplatnenia kupónu. Prosím pozrite si zoznam týchto kníh.

Tento zoznam http://www.bux.sk/uputavky/zlavomat/akcia.html – odkaz na zoznam vybraných 400 kníh je zámerne uvedený niekoľko krát a uvádza sa aj v podmienkach uplatnenia zľavy. Biblia Dalí v tomto zozname nie je. V každom prípade ďakujeme za Váš záujem o túto výnimočnú knihu. V súčasnosti má 75 percentnú zľavu, čo je už samo o sebe mimoriadna zľava a cena ako taká.
Želáme príjemný nákup.

Moon Vaneková

Dobry den, zakupila som si 3 kupony…Vsetko prebehlo ok, komunikacia s dodavatelov super…Vyuzila som len jeden kupon, tak 2 by som chcela darovat niekomu komu padne vhod :)))

Jirina Szilagyiova

Dobry den ,rada by som vediet, preco pri objednavke knihy v casti 4 sa nedal pridat Voucher, tlacidlo nereagovalo ,objednavka mi isla bez voucheru . Za vysvetlenie dakujem

IKAR, a.s.

Dobrý deň, prosím kontaktujte nás na info@bux.sk a uveďte nám číslo tejto objednávky s popisom problému.
Ide o naozaj výnimočný prípad, keďže políčko pre kupón musí byť za každých okolností aktívne. Neaktívnosť sme si doteraz všimli len v prípade neznámeho prehliadača na neznámom zariadení ako sú niektoré druhy tabletov, ktoré nepatria medzi štandardné (softwarová výbava). Ďakujeme za odozvu.

Sylvia Kurtíková

1 voucher je na 1 Knihu?

IKAR, a.s.

Dobrý deň, 1 voucher je platný na akékoľvek množstvo ktorejkoľvek knihy, alebo kníh z výberu 400 kníh.
Nemáte obmedzený ani počet a ani množstvo jednotlivých kníh v objednávke. V podstate, čím viac kníh si vyberiete, tým je aj vyššia zľava. Ďakujeme za Váš záujem o knihy v tejto ponuke.

Brigita Ulrichova

Dobrý večer., chcem sa opýtať- či vydavateľstvo Ikar nemá v ponuke posledné 4romány od Kataríny Gillerovej?? Nakoľko som vdova v dôchodku- nemohla som si dovoliť knihy kúpiť v plnej cene.
Ďakujem za info, s prianím pekného dňa B.Ulrichová, Trstín 120

IKAR, a.s.

Dobrý deň, vydavateľom, ktorý vydáva knihy tejto autorky, nie je vydavateľstvo Ikar ale Slovenský spisovateľ, prípadne v ČR vydavateľstvo MOTTO.
Všetky knihy, vrátane štyroch vydaných v roku 2016 (3× SR, 1× ČR), sú v ponuke na http://www.bux.sk/autori/36557-katarina-gillerova.html, avšak nie sú súčasťou balíčka 400 kníh, kde je možné uplatniť túto zľavu.
V každom prípade sme radi, že máte záujem o ponúkané knihy, aj knihy mimo balíček vybraných 400 titulov v ponúkanej akcii.

Erika Rudyová

dobrý deň, kúpilla som si cez Zľavomat Voucher na knihy z Ikaru. Zabudla som si ho vytlačiť., Ako si mám uplatniť zľavu , keď nemám číslo voucheru,

Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Vaše vouchery sme Vám odoslali na Váš mail. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/login, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi.
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore