Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie vo fotografickej kvalite.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Peter Henkel

Dobrý deň. Viete spracovať jednu fotku ktorú rozdelite na štyri obrazy veľkosti 120×70?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno, je to možné, avšak uvedené spracovanie fotografie závisí od samotného charakteru fotografie, rozmerov, rozlíšenia a je potrebné odkonzultovanie priamo s našim grafikom. Prosím, keby ste sa obrátili priamo na niektorého z našich grafikov v predajniach, prípadne nás môžete kontaktovať mailom na eshop@faxcopy.sk – úpravy fotografie nie sú zahrnuté v cene voucheru a sú spoplatnené podľa aktuálneho cenníka ako grafické práce v cene 0,48€/každá začatá minúta.

michal

Dobry den, mam zaujem o rozmer 40×30, ktory vsak nemate v ponuke. Je moznost zakupit voucher k rozmeru 60×40 za uvedenych 14,90eur a po dohode by ste mi ho urobili v pozadovanej mensej velkosti? Dakujem za odpoved

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, uvedený rozmer nie je v ponuke prostredníctvom portálu zlavomat.sk, prosím keby ste nás kontaktovali s vašou požiadavkou priamo na našom on-line chate na www.faxcopy.sk, prípadne mailom na eshop@faxcopy.sk. Ďakujem.

Martina

Dobry den.kolko stoji postovne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

osobný odber na prevádzke je zdarma. Doručenie na adresu je v cene 6,10€.

Prajem Vám pekný deň

michal

Dobry den, mam zaujem o rozmer 40×30, ktory vsak nemate v ponuke. Je moznost zakupit voucher k rozmeru 60×40 za uvedenych 14,90eur a po dohode by ste mi ho urobili v pozadovanej mensej velkosti? Dakujem za odpoved

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, uvedený rozmer nie je v ponuke prostredníctvom portálu zlavomat.sk, prosím keby ste nás kontaktovali s vašou požiadavkou priamo na našom on-line chate na www.faxcopy.sk, prípadne mailom na eshop@faxcopy.sk. Ďakujem.

Tina

Dobry den,stiham do vianoc???

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

žiaľ trvá najmenej 7 dní, kým by ste si to mohli vyzdvihnúť, takže do Vianoc sa to už nestíha.
Prajem Vám pekný deň

Anka

Dobrý deň, ako budem vedieť,že je obraz hotový a treba ho vyzdvihnúť? Príde mi mail s oznámením? Dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, príde Vám určite notifikačná SMS alebo e-mail o tom, že Váš obraz je vyrobený. Ak by mala pocit, že dodanie mešká, tak radšej hneď napíšte správu cez Help (v pravo dole na stránke) a opýtajte sa na svoju objednávku.

Lenka Chvílová

Dobry den. Mam jeden dotaz: Kupila som si tento voucher este za podmienok kde ste garantovali dorucenie do vianoc pri objednavke do 19.12. Teraz pozeram ze ste to posunuli do 14.12. Dufam ze podmienky, za ktorych sme to kupovali platia naadalej a garancia plati do 19.12.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, samozrejme platia podmienky za ktorých ste voucher kupovala. Poprosím uveďte to do poznámky pri zadávaní objednávky.

Barbora

Dobrý deň,
ak by som uskutočnila platbu v nedeľu a aj odoslala objednávku v nedeľu (18.12.2016) a zadala by som som osobný odber vo Vašej predajni, tak by mi plátno stihlo prísť 23.12.2016?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ, nie je to už možné. Garancia dodania do Vianoc platila pri objednávkach uhradených najneskôr 14.12.2016. Pri objednávkach realizovaných po tomto termíne doručenie negarantujeme.

Kristína

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, ak si chcem zakúpiť plátno 100×60cm a moja fotka má 3648×2056 pixelov, bude to rozmazané?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, pri danom rozlíšení môže byť obraz naozaj neostrý. Ideálny rozmer obrazu pri danom rozlíšení by bol 70×40 cm.

Alexandra

Dobrý večer, mala by som záujem o zakúpenie Vouchera.
Mám záujem o rozmer 120×70, nuž rozmery mojej fotografie neviem aké môžu byť. Aby vyhotovená fotografia bola v skvelej kvalite na plátne.
Hádam tak 2048×1365 alebo väčšia?
ďakujem za odpoveď
 A.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, aby bola Vaša fotografia vytlačená na plátne v poriadku, odporúča sa dodržať pravidlo: veľkosť fotografie aspoň 5 pixelov na 1 mm tlače. Ak máte záujem o rozmer obrazu 120×70cm, čo je 1200×700mm, tak fotografia by mala mať približne 6000×3500 pixelov.

Monika Ujlakyova

Dobrý deň, chcem sa informovať ci mi viete na vašej pobočke v TT podľa mojej foto povedať či bude kvalita obrazu na plátno v dostatočnej kvalite??? Ďakujem Monika

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, na každej našej pobočke Vám vie grafik skontrolovať podkladnú fotografiu, teda aj v TT. Fotografiu si môžete nahrať aj do nášho modulu na vytvorenie obrazu a samotný modul Vám vyhodnotí fotografiu. Prípadne si sama viete pozrieť rozmer fotografie v pixeloch a pri dodržaní podmienky „veľkosť fotografie aspoň 5 pixelov na 1 mm tlače“ viete aj sama posúdiť jej vhodnosť.

Zitus

Kde je potrebné zaslat fotky, alebo treba doniest do jednej z predajní? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň

fotobraz si vytvoríte pomocou online aplikácie, kde si nahrajete aj fotku, ktorú si prajete mať na obraze. Posielam Vám link na túto online aplikáciu. http://darcekyodsrdca.sk/fotoobraz/uvod.

Prajem Vám pekný deň

Klara

Dobry den, objednala som si dva vouchre. Chcem na platno dat viacero fotiek cize kolaz, ktoru si chcem spravit sama. No niektore fotky mam len vo vytlacenej forme, je mozne prist do predajne FaxCOPY, poskytnut klasicke fotky, ktore mi daju u vas na usb a doma to spracujem? Dakujem vopred za odpoved.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme naskenovanie fotografií do digitálnej podoby vám poskytneme v ktorejkoľvek predajni FaxCopy. Táto služba nie je zahrnutá v cene voucheru.

Tinka

Dobrý deň, ako mám postupovať v prípade storno objednávky, nikde som nenašla postup. Ďakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, ak chcete stornovať voucher, prosím vás kontaktujte zákaznícku podporu zlavomatu na podpora@zlavomat.sk

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v prípade ak si želáte stornovať Vašu objednávku, kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk alebo na telefónnom čísle +421 232 117 321 a my Vám radi pomôžme.
Prajem Vám pekný deň

Dominika

Dobry den, ak mam fotografiu s rozmerom 960×720 pixelov, bude to postacujuce na platno 60×40cm tak, aby to finalne na platne nebolo rozmazane? Dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ uvedené parametre predstavujú veľmi nízke rozlíšenie pre tlač. Táto fotografia je vhodná pre tlač fotografie cca 13×18cm.

Tomáš Bé

Dobrý deň
Objednal som zlú veľkosť, hodí sa nám väčší, dá sa stornovať resp doplatiť iba na ten väčší rozmer v predajni? Musí byť storno a objednať väčší?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, najjednoduchšie riešenie je požiadať zlavomat o storno voucheru (do 7 dní je to úplne bez problémov) a následne si zakúpiť nový vhodný voucher, na základe ktorého vytvoríte samotnú objednávku.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v prípade ak chcete zmeniť svoju objednávku, kontaktujte nás prosím na podpora@zlavomat.sk a my Vám s tým radi pomôžeme.

Prajem Vám pekný deň

Klára

Dobrý deň, chcem sa spýtať koľko sa pripláca za koláž pri rozmere obrazu 100×60? Ďakujem vopred za odpoveď.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, v našom on-line objednávkovom editore máte možnosť nahrať viacero fotiek a takto si vytvoriť požadovanú koláž z viacerých fotografií na jeden fotoobraz úplne sama. Vtedy nepriplácate nič. Priplácate len v prípade, že by ste požadovali vytvorenie koláže u nás v predajni, kde je to účtované ako grafická práca podľa aktuálne platného cenníka: 0,48€/ každá začatá minúta.

Barbora

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, koľko trvá vyhotovenie obrazu?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, štandardná lehota vyhotovenia pre zlavomatové kampane je 7 pracovných dní.

Martina

Dobry den. Chcela by som vyuzit zlavu na obraz. Chcela by som vsak vyhotovit 3 obrazy s rozmermi 40 ×40. Mam si zakupit rozmer 40 na 60? Bude sa mi potom v tom programe dat rozme r upravit na moj mensi. Musi byt uz fotka vopred upravena, ci v programe urobim z fotky vyrez? Da sa zadat aj uprava farieb. Chcela by som obrazy v sepiovom hnedom odtieni. Ako postupovat? Dakujem.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, žiaľ takto to nie je možné. Po zadaní voucheru do nášho on-line editora sa automaticky nastaví rozmer podľa zakúpeného voucheru a už ho nie je možné meniť. V editore máte možnosť prispôsobiť rozmer fotografie, avšak nie je tam možnosť farebných úprav. Pri vytváraní objednávky je teda do editora potrebné nahrať už upravenú fotografiu (v sépii).

terka

ked ma fotka 4608*2592 dalo by sa dat do rozmerov 90*60 dakujem

FaxCOPY a.s.

Áno, rozlíšenie by malo byť postačujúce. V našom on-line objednávkovom editore po nahratí fotografie vám ju systém automaticky vyhodnotí a prostredníctvom emotikonu znázorní, či je vaša fotografia dostačujúca.

Nikol

Dobry vecer prajem. Ak by som si kupila voucher, vedel by mi niekto s vytvorenim kolaze pomoct priamo vo Vasej predajni? Alebo sa s tym musim trapit sama?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň,
koláž vám samozrejme vedia vytvoriť aj naši grafici v predajniach. Táto služba však nie je zahrnutá v cene voucheru.

Anna Turlíková

Omylom preklep… 90× 60
Dakujem

FaxCOPY a.s.

V poriadku, pochopili sme. ;-)

Anna

Dobrý den,
Pri rozmeroch 99×60 a 100×60 mi odporúčate spevnovacu priečku?
Dakujem
 Anicka

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, spevňovaciu priečku je možné použiť pre fotoobrazy od rozmeru 90 cm a vyššie, odporúčame ju použiť od 100 cm.

Ivana

Dobrý deň. chcem sa opýtať, že ak by som chcela koláž fotiek, dá sa to, alebo je nutné mať len jednu fotografiu ?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno, v našom on-line objednávkovom editore máte možnosť nahrať aj viacero fotiek a takto si vytvoriť požadovanú koláž z viacerých fotografií na jeden fotoobraz.

terka

dobry chcela by som sa spytat aku kvalitnu fotku potrebujem 90*60 aby bola pekna a nie rozmazana

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, ideálne rozlíšenie pre fotoobraz 90×60cm je 4500×3000 dpi.

jana

dobry den
dal by sa vyrobit aj fotoobraz 70×70 ? a kolko by stal ?
dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, v našej bežnej ponuke máme fotoobrazy rôznych rozmerov od 20×20cm do 100×200cm – s odstupňovaním po 5 cm. Uvedený rozmer nie je predmetom akcie na zlavomate. Kompletný cenník nájdete na našej stránke: http://moduly.faxcopy.sk/data/storage/Cennik%20fotoobrazy.pdf

igor

Dobrý deň, prosím aký počet farieb je použitých pri tlači foto obrazu na plátno?

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, fotoobrazy tlačíme na 8 farebných veľkoformátových tlačiarňach Canon.

Daniela Gärtnerová

dobrý deň, keď kúpim tento voucher tak za tú istú cenu dostanem aj obraz?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v cene voucheru máte výrobu jedného obrazu podľa rozmerov uvedených vo variante, ktorý si zakúpite.

Prajem Vám pekný deň

cy

Ako ziskat voucher.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

voucher získate tak, že na pravo si vyberiete variant, ktorý si prajete a následne kliknete na " Kúpiť za…". Týmto sa dostanete do košíka, kde Vás systém prevedie celou objednávkou, ktorú na konci zaplatíte a voucher Vám bude odoslaný na Váš mail.

Prajem Vám pekný deň

Miriama Moravska

Prosim ked mam zakupeny vorcher kde mam prejst vyberaniu fotky

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

Váš obraz si vytvoríte pomocou on-line aplikácie na https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna.

Prajem Vám pekný deň

Andrea

Dobry den prosim vas dalo by sa na jedno platno dat aj viacero fotiek?Taky mix.

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, áno, v našom on-line objednávkovom editore máte možnosť nahrať aj viacero fotiek a takto si vytvoriť požadovanú koláž z viacerých fotografií na jeden fotoobraz.

Natalia

Dobry den, chcem sa spytat, keby som si chcela zakupit voucher na obraz vo velkosti 120×70cm, v akej kvalite musi byt fotka? Nechcem totiz vlastnu fotku, ale obrazok stiahnuty z internetu a neviem ani ako sa ta kvalita zistuje, ani kolko ma mpx. Ako to mam zistit? Alebo mi to viete potom upravit? Tychto obrazkov je na internete mnoho, len neviem, ake su kvalitne a ani neviem ako to zistit. Dakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, spravidla sú fotografie stiahnuté z internetu v nedostačujúcej kvalite pre tlač. V našom on-line editore pre vytváranie objednávky na fotoobraz vám systém kvalitu fotografie automaticky vyhodnotí prostredníctvom zobrazeného emotikonu, stačí nasimulovať vytvorenie objednávky a uvedenú fotografiu/obrázok doňho nahrať. Systém vám ukáže, či je kvalita dobrá alebo zlá.
 https://www.darcekyodsrdca.sk/domacnost-a-kancelaria/fotoobrazy-a-fotoplatna/

Dagmar Krbúšiková

Dobrý deň, mám záujem o kúpenie 6 rôznych obrazov na plátno cez zľavomat. Všetko to budem platiť cez jeden voucher? Poštovné ak som správne pochopila bude hradené na 2krát? ( keďže v jednom balení budú 3 obrazy)

Ďakujem,Krbúšiková

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, 1 voucher zahŕňa len 1 obraz príslušnej veľkosti. Ak chcete objednať 6 obrazov, je potrebné zakúpiť 6 voucherov. Poštovné bude pri počte ks 6 zarátané 2×. Pekný deň.

Blake

Chcela by som sa opýtať že keď si kúpim voucher s rozmermi 90×60 tak či mi budete vedieť urobiť ten obraz s rozmermi 85cmx55cm
Ďakujem

FaxCOPY a.s.

Dobrý deň, prosím, kontaktujte nás na zlava@faxcopy.sk.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore