Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kryolipolýza, kavitácia, kyslíkové ošetrenie pleti, rádiothermolifting alebo rádiofrekvencia

4,2 / 5 Solee estetic Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jana

Prosím, na „rádiofrekvencia tela – jedna partia 30 min – 2 kupóny“ sa myslí čo, napríklad celý zadok alebo stehná či len jedno stehno alebo ako? A napríklad pri stehne to platí len na jednu stranu, či na celé?

Roman Švihran

Dobry den Jana,
radiofrekvencia je na cely zadok, no stehna je vhodne rozdelit si na cast prednu 30min a cas zadnu 30min. Nie vsak v 1 den. Inak by to bola prilis velka ploch a zmensil sa efekt.
Pekny den

zuzi

Takze to chapem spravne, ze ked si kupin 2 kupony tak mi budu osetrene obe stehna ?

Solee estetic

Dobry den Zuzi,
na 1 partiu potrebujete 2ks kuponov, tz na stehna potrebujete 4ks kuponov, nakolko su to 2 partie
Pekny den

Rudolf Štilhammer

je to aj pre muzov mam problem zhodit brucho Kryolipolýza 2v1 45 minút dakujem ktora liecba je nalepsia na schudnutie v bruchu

Roman Švihran

Dobry den Rudolf,
samozrejme, tieto osetrenia su vhodne aj pre muzov. Pre blizsie info o vhodnej procedure pre Vas, nas, prosime, kontaktujte telehonicky

monika

Dobrý deň, na kavitaciu 45 minut su potrebne 2 kupony takze ak chcem napr. stehna z vonkajsej strany treba 4 ? a na zadok treba tiez 4 alebo stacia 2 ?

Roman Švihran

Dobry den Monika,
stehna z vonkajsej strany, alebo zadok sa pocitaju ako jedna partia, teda potrebujete 2ks kuponov. Pocet sa potom nasobi poctom osetreni. Vhodne je kavi zopakovat 3–4× na tu istu partiu

Katka

Dobry den,chcem sa opytat,tu pisete ze kryolipolyza je potrebne si kupit dva vouchery,potom mam aj dve nasatia???alebo iba jedno,dakujem.

Solee estetic

Dobrý deň prajem, za 2 kupóny je jedno nasatie na jednu partiu tela. Ak by Ste potrebovali poradiť koľko kupónov si máte nakúpiť tak nám môžete napísať na soleebratislava1@gmail.com a my Vám radi poradíme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore