Ponuku Užite si Silvester na Lodi cafe: 18 druhov jedál, v ponuke aj VIP vstupy môžu zakúpiť iba osoby staršie ako 18 rokov.

Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Užite si Silvester na Lodi cafe: 18 druhov jedál, v ponuke aj VIP vstupy

4,0 / 5 Loď cafe Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
jana1

Dobrý deň,
v prípade potreby nejakého menšieho oddychu, je k dispozícii aj možnosť ubytovania?
Ďakujem.

Loď cafe

Dobrý večer, ubytovanie neposkytujeme.
Lod cafe

Angie

Dobrý deň,kupili sme si s partiou až 10 kuponov :) posielala som vam na email ktorý je uvedený na rezervaciu,žiadnu odpoved som nedostala,tak dufam že to bude tak ako som pisala v emali že budeme všetci pokope,a ta rezervacia bude v úplnom poriadku.....pri­padne mi prosim aspon potvrde rezervaciu s emaialu Angelika.Lenska@azet.sk

Loď cafe

Angelika mate e-mail potvrdený:)
Lod cafe

Peter

→ Mirka: no posledny rok sme boli ako partia, bol tam akoze aj nejaky welcome drink, ktoreho sme si vsimli az pri odchode (rozumej.: v plastovom kelimku trochu kysleho vysumeneho sampanskeho). Hned pri vstupe sme museli nechat bundy za dalsi priplatok 2€/ks. Nikto nam nevedel povedat kde si mozme ist sadnut, alebo kde mame miesta a to tam takto chodilo viacero ludi. hlava na hlave, nakoniec sme otvorili nejaku zatvorenu kajutu kde boli stoly ale uplne prazdne bez nicoho. DJ slabotka. K baru asi 15m rad. Ani sampanske (na silvestra!) nebolo (o 22 ?!) . Na bare nam vyratali za flasku fernetu 70€. Mali sme tam mat aj jedlo (svedske stoly), ale to sme si opat museli nejako najst sami, vyber nie bohvieaky, ale bez vody – lebo ta sa kupuje na bare, este aj sbs obtazoval kamaratku… Takze to bol dost smutny silvester plny hladania, patrania a hlavne sklamania. Pisali sme aj feedback tak tiez dufam, ze na tom popracovali.

Dušan

Dobrý deň, ak si kúpime variant bez rezervácie stola, tak budeme niekde sediet? Alebo to bude len na stojaka? Resp. kto skor pride ten si skor sadne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

pre zistenie bližších informácií o organizácií Silvestra kontaktujte prosím priamo loď Cafe na tel. č. +421 902 736 9­09 alebo mailom na silvester@lodcafe.sk.

Prajem Vám pekný deň

Loď cafe

Dobrý deň,
samozrejme budete sedieť.

Lod cafe

lenka

Ale dieta nema pristup ze?

Loď cafe

Dobrý deň, Lenka

ak bude dieťa pod dohľadom dospelej osoby môže prísť k nám na Silvestra.
S pozdravom Lod cafe

lenka

Dobry den mala by sem zanem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

v prípade ak máte záujem o túto ponuku, zakúpte si ju na tejto stránke. Stačí ak kliknete v ponuke na „Kúpiť za…“
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore