Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dobrodružný 8-dňový poznávací zájazd na Balkán!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Petra

Dobry vecer, program mate velmi zaujimavy, mala by som aj zaujem, ale chcela by som sa opytat preco na druhom zlavovom portali morezliav ponukate tento isty zajazd s tym istym program, v tom istom case za 517 eur a tu za 585 eur? Dakujem

CK Andromeda

Dobrý deň, rád vám dôvod vysvetlím na čísle 0948 779 107.

Menhartova Helena

Dobry den dakujem za odpoved.nemohla som riesit vylet ihned a teraz sa neviem dovolat.Rada by som si zakupila Woucher .lenze nemam overene od Vas dostupnost volneho terminu 19.7 –26.7.tiez moznost vidiet kde sa spi v bungalovoch dakujem za rychlu odpoved aby som si stihla zakupit Woucheri dakujem Menhartova

Helena .Menhartova

Rada by som sa spytala.kde sa da dokupit tepla strava.mimo tej ktora je zabezpecena????A ci bude priestor sa aj na nejakej plazi aj okupat???Alebo stale sa chodi po pamiatkach?

CK andromeda

Dobrý deň,
v kempe, kde je zabezpečené ubytovanie, je aj reštaurácia a pizzeria. 5 minút pešo od kempu je mestečko, kde je mnoho reštaurácií.
Čo sa týka kúpania, kemp je hneď pri pláži, jeden deň je naplánovaný výlet (dobrovoľný) na krásnu pláž v blízkosti, jeden deň sa ide na Brač na pláž Zlatni Rat, ktorá je považovaná za najkrajšiu pláž v Chorvátsku.
V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte na čísle 0948 779 107

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore