Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jazda na formule Renault 2.0 – až 7 kôl!

4,8 / 5 Enjoy Racing Letisko Trenčín (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Anet

Dobry chcem sa informovat ci termin jazdy si mozem vybrat sama? Do toho 31.7.
Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Anet,
samozrejme, môžete si vybrať termín. Vypísané termíny nájdete na stránke http://www.enjoyracing.sk/terminy/ .
Prajeme pekný deň.

olga tesarova

dobry vecer…prave som si u vas kupila poukaz a na mail mi zatial nic neprislo,ziadne potvrdenie,pritom bolo pisane ze ked zaplatim kartou tak obratom mi posllete cislo poukazu atd.,takze kedy?

Enjoy Racing

Ahoj Oľga,
s touto požiadavkou sa musíš obrátiť na zákaznícke centrum Zlavomatu (tel.: +421 232 117 321). Ich systém automaticky generuje a zasiela poukazy. Prípadne si ešte skús skontrolovať priečinok s nevyžiadanou poštou – SPAM-om.
Enjoy Racing
 Tomáš

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 321.
Prajem Vám pekný deň

Boris

Mám 10 ročného chlapca, ktorý jazdí na motokárach (motorovych aj elektrickych) vrátane súťaží v Kart One Arene. Našlo by sa niečo aj pre neho, na čom by sa mohol povoziť?

Enjoy Racing

Ahoj Boris, pre absolvovanie jazdy je potrebné preukázať sa platným vodičským preukazom alebo závodnou licenciou. Takže jazda za volantom nie je pre neho možná. Robíme ale Race Taxi na Arieli Atom – jednom z najrýchlejším áut na svete. Ariel v tomto prípade riadi profesionál – http://www.enjoyracing.sk/jazda-na-ariel-atom-3-5/racetaxi-jazda-na-mieste-spolujazdca/ . To je aktuálne jediné, čo mu vieme ponúknuť. Zaručene by to bola ale jeho najlepšia jazda, ktorú kedy zažil.:)
Enjoy Racing
 Tomáš

Šimon

Dobrý deň, máme záujem o zakúpenie jazdy na Formule Renault 2.0 🙂 Máme však jednu otázočku. Ocino by si veľmi chcel zajazdiť je to jeho sen. Čo však pri prípade, že sa niečo náhodou stane s Formulou poviem príklad s prevodovkou. Nesie sa tam plná zodpovednosť za prípadnú škodu? Ďakujem za odpoveď 🙂

Enjoy Racing

Ahoj Šimon, ak to nebude chyba človeka čo Formulu riadi, nič sa nedeje. Pre takýto prípad je možnosť dokúpiť na mieste pripoistenie v hodnote 19 Eur. V prípade nehody sa tak hradí nižšia spoluúčasť vo výške 200 Eur. PZP a havarijné poistenie neplatí na pretekárskom okruhu ani letisku. V prípade nehody vodič hradí spoluúčasť vo výške 2500 Eur (slovom dvetisícpäťsto Eur). V prípade, že vodič poškodí vozidlo tým, že nerešpektuje pokyny inštruktora, nesprávne používa vozidlo (napr. pretočenie motora atď.), nerešpektuje pokyny jazdy na pretekárskej dráhe, letisku alebo jazdu na cestnej komunikácií, je povinný uhradiť plnú výšku spoluúčasti aj v prípade, že pred jazdou uhradil poplatok vo výške 19 Eur.

Robo

Dobry den mam zadrzany vodicsky preukaz je potrebny aby som mohol jazdit ? dakujem

Enjoy Racing

Ahoj Robo,
pred jazdu je potrebné preukázať sa vodičským preukazom, resp. pretekárskou licenciou.

Enjoy Racing
 Tomáš

Lucia

Dobry den chcela by som sa opytat ci je mozne aby si jazdu mohla vyskusat osoba ktora vazi 115 kg ? Dakujem

Enjoy Racing

Všetko záleží od konkrétneho človeka. Každý má inú postavu. Inak ako vyskúšaním sa to nedá zistiť. Každopádne, na mieste budeme jazdiť spolu s formulami aj na Arieli Atom (http://www.enjoyracing.sk/jazda-na-ariel-atom-3-5/). Ak by sa náhodou nezmestil do formule, môže si užiť jazdu na Arieli Atom. Nie je to žiadna druhotriedna náhrada, Ariel Atom je jedno z najrýchlejších áut na svete. Prajem pekný deň.

Enjoy Racing
 Tomáš

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore