Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dostaňte svoje telo do formy a buďte fit! Chia semienka 500 g alebo 1000 g!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Mgr. Habdáková Jana

Dobrý deň, píšete, že chia sú bezlepková potravina, avšak na obale sa uvádza, že môže obsahovať lepok a iné alergény, tak ako to je? Ďakujem za odpoveď

ibodka.sk

Dobrý deň,
na obale je uvedené, že môže obsahovať lepok, lebo Chia semienka sa balia v priestore kde sa balia aj potraviny, ktoré lepok obsahujú, preto musí byť na obale uvedené, že môže obsahovať lepok. Každopádne sa tam môže vyskytovať nepatrné množstvo lepku, zdraviu neškodné. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

ANNA ANDITSOVÁ

keď si objednám dá sa aj v Nitre tovar osobne prebrať? kde ?

ibodka.sk

Dobrý deň,
zoznam Zásielkovní sa Vám zobrazí pri objednávaní tovaru, kde si následne vyberiete tú, ktorá Vám najviac vyhovuje. Ak si chcete pozrieť pobočky ešte pred objednávkou, môžete tak urobiť na zasielkovna.sk/po­bocky.
Prajem Vám pekný deň

Tono

Dobrý deň, prečo nieje možný osobný odber ako v minulosti? Rád by som si niečo objednal a prišiel po tovar osobne… Ďakujem za odpoveď

ibodka.sk

Dobrý deň, žiaľ predajňa kde ste si tovar mohli vyzdvihnúť osobne sa ruší a momentálne nemáme náhradné miesto na osobný odber. Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný deň.

Anna Obešlová

Dobrý deň. Stratil sa mi mail, v ktorom ste mi oznamovali, že dom získala kredity. Boli to 2 eura. Teraz si chcem objednať chia semiačka a neviem to spraviť s tými kreditmi. Prosím poradte mi alebo mi pošlite ten mail ešte raz.Vďaka a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

kredity uplatníte pri objednávke tam, kde si vyberáte spôsob platby (kartou, prevodom a pod.). Stačí zaškrtnúť políčko „Uplatniť na túto objednávku kredity“. Pozor – aby ste mohli kredity použiť, musíte byť prihlásený pod svojím e-mailom – inak sa vám políčko nezobrazí.
Cena objednávky sa vám potom zníži o hodnotu kreditov.
Prajem Vám pekný deň

Tomas

Dobry den,viem poslat kolegu po tovar? Staci mat vytlacny voucher?? Dakujem

ibodka.sk

Dobrý deň,
stačí nám aj kód Vašej objednávky. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Tomáš

Dobry den,viem sa po tovar zastavit osobne v PO,ak ano do ktorej hod.? Dakujem

ibodka.sk

Dobrý deň. Môžete sa zastaviť aj osobne v Prešove od pondelka do piatku v čase od 7:30 do 17:00. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Alena Hudakova

AHoj , kde mate tie vydajne v Košiciach,,,??

ibodka.sk

Dobrý deň,
zoznam výdajných miest spoločnosti Zásielkovňa môžete nájsť na tejto stránke:
https://www.zasielkovna.sk/pobocky

Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Alena Hudakova

AHoj , kde mate tie vydajne v Košiciach,,,??

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

zoznam Zásielkovní sa Vám zobrazí pri objednávaní tovaru, kde si následne vyberiete tú, ktorá Vám najviac vyhovuje. Ak si chcete pozrieť pobočky ešte pred objednávkou, môžete tak urobiť na zasielkovna.sk/po­bocky. Doba doručenia zásielky je 13 pracovných dní.

Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore