Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Darčekové kazety s arganovým olejom, kozím mliekom alebo levanduľovým olejom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Holikova

Prosím Vás, minule som si objednala vivaco, avšak bol biely kos bolo by možné mi to zabalit do bieleho kosa ???? zaroven eset k tomuto levandulovemu baleniu by som chcela sol so kupela na 1 500 g ??? dalo by sa to zabalit spolu alebo si to musim extra balit ???

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň,
môžete nás prosím kontaktovať na 0902 209 200 pre bližšie info ohľadom Vašej požiadavky, ďakujeme.

Hanka Koterbová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať,či dodacia doba balíčkov je presne 7 pracovných dní, alebo je šanca, že ak by to objednala napr. v pondelok tak v piatok by to už bolo u mňa doma?

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň, dodacia doba balíčkov je maximálne 7 dní. Expedujeme v deň prijatia objednávky, najneskôr na druhý pracovný deň.
S pozdravom VIVACO-SK

Magdalena

Dobrý deň, mám od Vás kazetu s kozím mliekom a chcem sa opýtať, či môžem sprchovým gélom a telovým krémom natierať aj malého syna, ktorý má atopický ekzém. Ďakujem

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň, kozmetika s kozím mliekom Vivapharm obsahuje 1–3% extraktu kozieho mlieka. Neobsahuje žiadne alergény, výrobok je vysoko tolerantný k citlivej pokožke. Vzhľadom k individuálnej kožnej znášanlivosti Vám nemôžme jednoznačne odporučiť aplikovať uvedené výrobky na atopický ekzém.

Karin

Dobry večer prajem, prosím aká je doba expirácie produktov?

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň,
expirácia všetkých darčekových kaziet je 5/2018.
VIVACO-SK

Natália Sabolová

Dobry den.
Je to cisto prirodna kozmetika?

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň,
naša kozmetika je v súlade s prírodou.
Všetky produkty VIVACO vychádzajú z tradičných receptúr prírodnej kozmetiky. Zároveň sú bohaté na účinné aktívne látky a prírodné výťažky. Vďaka tomu sú v súlade so zdravým životným štýlom.
Netestujeme kozmetiku na zvieratách.
Pri výrobe kozmetiky dodržiavame humánne normy. Naše výrobky (ani ich jednotlivé zložky) nie sú testované na zvieratách.
S pozdravom VIVACO-SK

luba

Dobrý deň,nie je iné zloženie,pretože som ich objednávala 3× a presne v tom istom zložení

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň. Výrobky v kazete s kozím mliekom a arganovým olejom sa menili, napr. v arganovej je olej do kúpeľa, sprchový olej či soľ do kúpeľa, kazeta v predchádzajúcej ponuke obsahovala iné produkty, tzn. cena kazety sa zmenila. V darčekovej kazete s levanduľovým olejom je pridaná masť, aj v tomto prípade bola nutná úprava ceny. Ďakujeme za pochopenie.

luba

chcem sa opýtať.prečo ceny darčekových sád sa zvyšili?pred nedávnom boli v akcii a lacnejšie,chcela som zas objednať,ale neviem,som sklamaná

VIVACO-SK, s. r. o.

Dobrý deň,
nemusíte byť sklamaná, pretože zloženie darčekových kaziet je iné. Chceli sme zaradiť do kaziet novinky. Veríme, že budete spokojná. S pozdravom VIVACO-SK

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore