Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kyselina hyalurónová – dokonalé omladenie pleti zvonku aj z vnútra

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Gabriela Mudra

Zaplatila som za objednavku a mam platbu potvrdit kodom,no neviem najst ziadnu kolonku,kde ten kod napisat.poradte mi.dakujem.

www.superovocie.eu

Dobry den


Prosim aby ste kontatovali zlavomat : podpora@zlavomat.sk


pekny den


superovocie tim

Jozef

Dobry den,

cital som, ze uzivat kys.hyaluronova vo forme tabletiek nema ziadny vplyv na pokozku. Podstatne si ju je aplikovat na pokozku.
Tie ecka co obsahuje nie su skodlive?

www.superovocie.eu

Dobry den


Kyselina hyaluronova sa moze pouzivat vonkajsie v podobe sera , alebo je sucastou aj njakych kremov alebo aplikaciou v laboratoriach estetickej mediciny alebo sa moze pouzivat aj vnutorne vo forbe tabletiek alebo kapsul. Vekom sa nam tvori stale menej kyseliny hyaluronovej a telo ju nedokaze obnovovat v dostatocnom mnozstve , preto je dobre ju prijat aj ako doplnok stravy . Zaplnuje medzeri medzi bunkami vyplnovanim vody a udrziava tak vacsiu elasticity pokozky , co sa prejavi aj navonok.
Oxid titaničitý E171 , sa bezne pouziva v roznych produktoch , ci uz ide o cukrovinky , kolace , zuvacky a podobne a nema ziaden negativny ucinok .

Mame celkom dobre ohlasy na tento produkt od nasich zakaznikov. Samozrejme , vsetko je dobre uzivat aj dlhsiu dobu , Vysledky nepridu za 1 –2 dni.

prajeme pekny den

superovocie tim

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore