Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Akcia na jazdy s Taxify. Rýchlo a jednoducho!

4,8 / 5 TAXIFY Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Monika Akinom

Je mozne zavolat si taxik aj do sv.jura alebo ist z ba do jura a vyuzit tu zlavu?

TAXIFY

Dobrý deň Monika, môžete si objednať odvoz z Bratislavy do Sv. Jura a tak využiť zľavu – vozidlá sa totiž dajú objednať iba z Bratislavy.

viera

Dobry den.
Da sa vratit voucher? Ake podmienky su na vratenie? Ak ano , vracia sa cela hodnota resp. Aka vyska z hidnoty?
Dakujem

TAXIFY

Dobrý deň Vierka, do 14 dní Vám Zľavomat vráti peniaze (resp. kredity, podľa toho ako ste za voucher platili), napíšte prosím na podpora@zlavomat.sk. Ďakujeme

Ivko Medo

Koľko 3€ voucherov môžem použiť? Je to nejako obmedzené mnoťstvom? Dajme tomu že za týždeň pôjdem 5-krát tak môžem použiť 5 voucherov?

TAXIFY

Dobrý deň Ivko, na jeden účet na Zľavomate môžete kúpiť max. 3ks, a áno môžete ich uplatniť aj na tri jazdy za sebou. Kódy prosím zadávajte do appky postupne, pred každou objednávkou jeden.

Dušan

Robert Hegewald , pytal som sa jedneho vodica a povedal ze splna vsetky podmienky ustavene zakonom , tak to bude asi pravda.

Robert Hegewald

Ako je to s licenciami a profesionalnostou vodicov splnaju vsetky podmienky ustanovene zakonom?

Michal

Dobrý deň kúpil som si včera kúpon na prvú jazdu v hodnote 6eur. Po skončení jazdy mi vodič oznámil že cena je 6,42e (čo bolo v poriadku), ale appka mi odrátala len 3eurá, tak som bol sklamaný že to nefuje tak ako malo. Michal

TAXIFY

Dobry den Michal,
mohli by ste prosim napisat kratku spravu v aplikacii cez Menu>Podpora alebo na bratislava@taxify.eu aby sme vedeli dohladat Vas profil a objednavku potom preverim. Dakujem! Ana – Taxify.

Marta

Dobry den,
platnost do 31.05.2017 znamena, bez ohladu na to kedy zadam voucher do aplikacie alebo je to len hranicny datum, dokedy je mozne voucher zadat do aplikacie, no zlava bude platit aj po tomto datume?
Kde v aplikacii si mozem overit, ze mam zadany tento zlavovy voucher? Nikde som to totiz nenasla.
Dakujem.

TAXIFY

Dobrý deň. Po zadani kodu do aplikacie cez Menu>Promo kódy Vam aplikacia oznami vysku zlavy na nasledujucu objednavku. Kod po zadani do aplikacie caka na objednávku, plati vsak iba do konca maja (31.5.2017). Ak by ste mali k zadavaniu kodov dalsie otazky, radi Vam odpovieme cez Menu>Podpora, alebo na bratislava@taxify.eu. Prajem príjemný deň, Ana – Taxify.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore