Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Airsoftový akčný tábor pre deti a mládež na 7 dní

4,4 / 5 Športový klub VOUK o.z. Zemplín (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Eva

Dobrý deň,
syn má bezlepkovú diétu. Ako by to bolo so stravou?
Ďakujem.

Športový klub VOUK o.z.

v reštaurácii mu varia zvlášť jedlo . vy si musíte zabezpečiť akurát bezlepkoví chlieb jedne a 4 ks bezlepkových spekačok .

jarmila

zdravim vas, chcem sa spytat, ci sa najde miesto pre dvoch teenagerov – dievca 15,5 chlapec 14 na ten turnus od 23.7. do 5.8., aj podla veku deti uz prihlasenych, aby tam zapadli vekovo, chcela by som aj dopravu z trnavy, ak nie, kedy by sa este naslo miesto pre nich? Je to uz teraz za zlavnenu cenu? Dakujem vopred za odpoved, s pozdravom jarmila

Športový klub VOUK o.z.

Dobrý deň, ta najskôr od 5.8 alebo od 12.8. Termin si vyberte. A pokračujte podľa pokynov zlavomatu.

Livia

Dobry den chcela by som sa spytat kolko volnych miest zostava v termine od 30.7–5.8.kedy a odkial odchadza autobus z trnavy s kolkymi detmi
Dakujem

Športový klub VOUK o.z.

Na daný dátum je ešte 8 voľných miest. Autobus odchádza vždy z Trnavy s pred Hlavnej vlakovej stanice. Presný počet deti neviem ani to v akom čase . Najskôr to budem vedieť približne 26–27.7, nakoľko je prihlasovanie na daný dátum ešte možné.

Livia

Dobry den,chcela by som sa spytat ci mate zaujemcov a tabor aj z okolia trnavy.dakujem

Športový klub VOUK o.z.

Áno samozrejme

Livia

Dobry den.aka by bola cena za dopravu z trnavy?dakujem

Športový klub VOUK o.z.

Výška dopravy z Trnavy je 60€ . V cene dopravy sú zarátané obe cesty, nakoľko sa cestuje ešte v sobotu večer sú v cene prepravy zarátané raňajky v nedeľu ako aj obed v deň príchodu a obed v deň obchodum ( obed v deň odchodu je tesne pred prepravou)

Lucia

Dobrý deň, viete mi prosím uviesť aspoň orientačnú cenu dopravy pri nástupe v Bratislave?
Ďakujem

Športový klub VOUK o.z.

Nástup a výstup v Bratislave neorganizujeme. Najbližšie nástupné miesto je Trnava. Výška dopravy z Trnavy je 60€ . V cene dopravy sú zarátané obe cesty, nakoľko sa cestuje ešte v sobotu večer sú v cene prepravy zarátané raňajky v nedeľu ako aj obed v deň príchodu a obed v deň odchodu ( obed v deň odchodu je tesne pred prepravou).

Norbert Benko

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať,či dostaneme ochranné pomôcky, ako je maska alebo okuliare…

Športový klub VOUK o.z.

Áno v cene tábora je ochranná maska , airsoftovu zbraň aj guľôčky na streľbu.

Henrieta

Dobrý deň poprosím presnú adresu Airsoft tábora lgia Záhorie
Dakyjem

Športový klub VOUK o.z.

Presne miesto konania nájdete na stránke armycamp.sk v sekcii informácie (Google maps) alebo na Google mape, ktorá je uložená pri danej akcii.

Jana Štefiková

dobry den chcem sa spytatat ako je to s dopravou do tabora syn je z okr.Senica na zahory ma 15r.doprava je hradena individualne alebo je uz zahrnuta v cene?ako je to so zbranami pri hrach kazdy dostane svoju?DAKUJEM Stano

Športový klub VOUK o.z.

Doprava je hradená individuálne. Nieje zarátané v cene tábora. Kompletné informácie sa dozviete cez našu webovú stránku armycamp.sk v sekcii doprava. Samozrejme pri airsoftovej hre ma každý od nás airsoftovu zran, ktorú po hre odovzdáva späť do skladu kvôli bezpečnosti.

Peter

Chcem sa opýtať, či môžem doniesť aj vlastné zbrane. A ako áno, sú to len 2 pištole, jedna model walther P22 manuálna, a druhá replica modelu 1911 elektrická. Smú sa doniesť aj ked su len jedno ručné, a dostaneme nejake uniformy do ktorých by som si ich mohol zasunúť?

Športový klub VOUK o.z.

Do tábora si môžte doniesť aj svoje zbrane ale budu uložene v našom sklade a budu vydané na požiadanie pred airsoftovou hrou. Žiadne uniformy sa u nás nedostavajú , oblečenie je Vo vašej réžii. Ak chcete použivať pri airsoftovich hrach jednoručne zbrane musíte si zabezpečiť puzdro pre daný typ zbrani.

Michal

a aký volnejsí program pre deti od 10 do 14

Športový klub VOUK o.z.

Program je totožný pre všetkých, ak si vyberiete slabšiu obtiažnosť tak v budú vykonávať značne menej cvikov pri rozcvickach. Našim programom prešli deti aj vo veku 9. Doteraz bola v tábora iba ťažká obtiažnosť. V prípade nejasnosti nás neváhajte kontaktovať telefonický. Viac informácií nájdete na stránke armycamp.sk

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore