Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dostaňte svoje telo do formy a buďte fit! Chia semienka 500 g alebo 1000 g!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Marika

Zdravim prosim vas aka je ta Zasielkovna?

nutiva.sk

Dobrý deň. Spoločnosť Zásielkovňa doručuje balíky na svoje pobočky v rámci celého Slovenska. Zoznam výdajných miest nájdete na nasledovnom odkaze: https://www.zasielkovna.sk/pobocky
Prajeme Vám pekný deň.

Terézia Kvasničková

Dobrý deň, ako sa správne konzumujú chia semenami, majú sa rozdrviť, namočiť do vody, mlieka a na ako dlho? Ďakujem

nutiva.sk

Dobrý deň. Chia nemá žiadnu chuť, tým pádom nepokazí chuť žiadneho jedla. Ideálne je konzumovať celé Chia semienko, nakoľko celé prechádza traktom a zároveň tým čistí črevá. Máyovia si semienko dávali do vody, vytvoril sa tak gel, ktorý si ochutili citrónom ( nápoj chia fresca ). Alebo kúsali celé suché Chia semienka. Nie však každému je príjemné zjesť celé semienko a preto ho môžete jemne popražiť a pomlieť. Popražiť preto, lebo Chia je olejnatá a jemným popražením sa lepšie melie. Môžete si s ním posypať akékoľvek jedlo. Ak ste sa rozhodli pridať Chia do pečenia, pečením Chia získa jemnú chuť orechov. Chia nestráca na hodnote mletím ( aj keď je dlhšie pomletá ) ani pečením.

Augustín

Prosím Vás,
akú pridanú hodnotu dostanem pri osobnom odbere, že si za to účtujete 1,50 eur?

nutiva.sk

Dobrý deň. Osobný odber je realizovaný prostredníctvom spoločnosti Zásielkovňa na ich výdajných miestach po celom Slovensku. Zoznam výdajných miest nájdete tu: https://www.zasielkovna.sk/pobocky Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore