Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Poďte sa okúpať do Bibione! Sobota pri mori!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Storno podmienky
Benefity
Karol

Dobry den,este by som chcel vediet ako to je s tym pobytom co idu naň klienti tymto autobusom..

VIATOUR

Dobry den, nerozumiem celkom Vasej otazke. Mozete nam zavolat na tel. cislo CA: 0905 285615. V tej­to akci ubytovanie zahrnute nie je a je to doplnenie volnych sedadiel v autobuse, ktory vezie klientov na tyzdenne pobyty, zabezpecene bud nimi samymi alebo inymi CK, vecer naklada tych, ktori pobyty koncia. Volne sedadlo sa touto akciou vytazuje, ak je obojsmerne volne, co je v roznych terminoch rozny pocet miest. Autobus pendluje po viacerych strediskach a akcia sa tyka Bibione. Ceny tyzdennych pobytov najdete na stranke CA. Doprava k pobytom v dvojnasobnej ce­ne.

Karol

Dobry den,kolko je este volnch miest na 21.7.? Potrebovali by sme 5 miest dakujem

VIATOUR

Kliknite si, prosim, na termin a tlacidlo KUPIT – tam sa zobrazi aktualny stav, momentalne 5. Dalsie MOZNO doplnime tyzden pred odjazdom, ak sa pravidelna linka nevytazi pobytovymi turistami

Renata

Dobrý deň, prosím Vás, ak by som mala záujem o termín od 7.7, a až zajtra teda 5.7. poobede by som to začala vybavovať, stihla by som všetko vybaviť do 7.7.? poistenie a miestenku by som platila až v autobuse, alebo vám na účet? Ďakujem za odpoveď.

VIATOUR

Dobry den, na portali su dve volne miesta, vybavujete teda podla toho, ci zajtra zostanu volne. Je na Vas, kedy sa rozhodnete a ci si niekto medzitym tieto dve miesta neobjedna. Viac volnych miest k dispozicii nebude, mozno len v pripade storna niektoreho z ucastnikov, na co sa mozete informovat vo stvrtok. Platba, ako je uvedene – na ucet CA po zakupeni a preposlani kuponov na uvedeny mail. Hotovost nie je mozna. Kupony odporucame platit kartou, kedy ich obrdzite obratom, v pripade bankoveho prevodu platba do piatku nestihne prebehnut, OTAZKLY OHLADOM ZAKUPENIA KUPONOV SMERUJTE, PROSIM NA PORTAL, TOTO JE VAS PLATOBNY PARTNER, agentura s Vami komunikuje od momentu dorucenia kuponov.

Martina

Prosím vás je ešte voľné na 7.7 alebo na 14 .7 dakujem

VIATOUR

Dobry vecer, volne miesta su – KLIK na termin, rozbali sa pocet miest, je mozne, ze este 3–4 miesta budeme pridavat

Mira

Dobry den..
Daju sa rezervovat slnecniky a lehatka pred zajazdom a ked nie, mozem priamo na mieste?

VIATOUR

Dobry den, platite priamo na mieste v cene cca 18.-EUR za slnecnik a lezadla. Platite na pokladniach na vybranom mieste – plazi

tamara

Su este volne miesta aj na teraz 7–9 jula? A je v autobuse elektrina na nabijacky, wifi, wc? Dakujem

VIATOUR

Dobry den – volne miesta vidite po kliknuti na termin a KUPIT – momentalne 9 miest. Nabijacky a wifi v autobuse nie, WC ano.

Nikola Janičíková

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je možné ísť na tento zájazd aj v tom prípade, že mám 17 a bez doprovodu. Ďakujem.

VIATOUR

Dobry den, len s pisomnym suhlasom rodicov.

zuzana

Dobry den, chcem sa spytat ake su plaze v Bibione a je pristup k nim free? A moja druha otazka, ci by sa dalo nechat si tašku v autobuse az do vecera? Dakujem

VIATOUR

Dobry den, ak necerpate sluzby (slnecnik a lezadlo), je pristup gratis do zony mimo slnecnikov – prakticky pri mori. Autobus po Vasom vysadeni pokracuje 100 km po pobrezi s pobytovymi klientami a vecer sa vracia uz s cestujucimi, k batozine, preto pocas dna nie je pristup, ponechat ju v autobuse mozete, avsak nenesieme za nu ziadnu zodpovednost. Nejedna sa o organizovany zajazd vylucne za ucelom 1-denneho pobytu pri mori, jedna sa o doplnenie poslednych volnych sedadiel v kyvadlovej doprave pre pobytovych cestujucich.

Jaroslav Mutis

zaciatkom septembra by sa dalo?

VIATOUR

Dobry den, v ponuke su zatial len tieto terminy.

Kristína

Dobrý deň. O kolkej sa odchádza v piatok 21.7.? Ďakujem

VIATOUR

Dobry den, na pravej strane pod cenou je pod NASTUPNE MIESTA uvedeny harmonogram s miestami a casmi odchodov. VIATOUR

Livia

Dobry den.kolko volnych miest je v termine od 14.7–16.7.dakujem

VIATOUR

Dobry den, pocet sa Vam zobrazi po zadani terminu a klikani na pocet miest – momentalne 6, meni sa podla vyklikania zaujemcami. VIATOUR

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore