Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tablet s ANDROIDOM 4.0 s puzdrom a klávesnicou zadarmo

3,7 / 5 Tablet Poniky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Silvia

dobrý deň, chcela by som sa opýtať koľko asi tak vydrží batéria, ďakujem

GIGACOMPUTER

Dobrý deň prajem Silvia
Výrobcom udávaná výdrž batérie je 3 hodiny. Výdrž sa batérie bude samozrejme kolísať v závislosti na tom čo budete na zariadení robiť. :)

Anton Cukan

Ponukate tablet za 89,90€ chcem sa informovat ci ma stereo 2× reproduktor slot na 3G / SIM KARTA /mobil.
OBRAZ HD 1080 p. Predna a zadna kamera a fotoaparat ? slot pre mikro kartu 64 GB USB pripojku pre HD . a pripojenie k PC ..
Srdecne Vas pozdravujem a dakujem za odpoved .
Anton Cukan cukan@ipbox.sk

GIGACOMPUTER

Dobrý deň prajeme pán Cukan
Ďakujeme za množstvo otázok :). Pripojenie k internetu je samozrejme možné na tento účel môžete použiť zabudovaný WIFI kartu. Zariadenie ma zabudovaný mono reproduktor ktorý je na zadnej strane stereo vystúp je množné dosiahnuť cez jack konektor. Zariadenie podporuje MicroSD karty do kapacity 16GB slot na kartu je taktiež na zadnej strane. Na komunikácia napr. cez SKYPE môžete použiť prednú kameru. Rozlíšenie displeja je 800×480 a pripojenie k PC je možné cez MicroUSB kábel + v Balení je redukcia s MicroUSB na USB napr. na pripojenie USB kľúča.

Gazdova

Dobry vecer,

prosim Vas, co znamena poznamka, ze ide o DEMO Produkt?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
demo produkty sú produkty (tovar) ktorý výrobca použil na marketingové účely (predvádzacie akcie alebo výstavy). Takéto produkty keďže už boli vybalené z originálneho balenia nemôže predávať predajca ako nové takže sa dostávajú do špeciálneho predaja ktorý je pre Vás ako zákazníka veľmi výhodný keďže môžete mať produkt za výrazne lepšiu cenu ako je štandardná.

Tomas

Dobry den! Ako sa postupuje,v pripade reklamacii? Preco je zaruka len 12 mesiacov? Dakujem

GIGACOMPUTER

Dobrý deň prajem Tomas
Reklamácia je veľmi jednoduchá doručíte/prinesiete zariadenie k nám a o všetko sa postaráme nemusíte nad ničím rozmyšlať ani uväzovať všetko vybavíme za Vás! :) Zariadenie je v ponuke ako DEMO produkt na takéto zariadenia poskytuje výrobca záruku 12 mesiacov. Demo produkt je produkt (tovar), ktorý výrobca použil na marketingové účely (prevádzacie akcie alebo výstavy).
Takýto produkt keďže už bol vybalený z originálneho balenia nemôže predávať ako nový takže sa dostáva do špeciálneho predaja.
Prajeme pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore