Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

10 dňová dovolenka v gréckom stredisku Tolo

Aeolus, s.r.o. Bratislava (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
vernika

prosim vas aka by bola konecna cena pre dvoch dospelych a dve deti vo veku 7 a 2roky.lebo je tam ze dieta 1euro,tak neviem ci este plati aj cestu alebo nie.dakujem.

Vernika

Dobrý deň, konečná suma na autobusový zájazd 10.6.-19.6 ( 10/dní – 7/nocí ) pre 2× dosp.os. 169€ + 169 € a 2× dieťa 7a 2r. 1 € + 99€ +139€ + poistenie 1,50 € os/deň. Celková konečná suma 637 €

Jaroslava Babirátová

Dobrý deň. V akom termíne je táto dovolenka? Je možné doobjednať aj stravu? Keď chceme ísť dvaja dospelí a jedno dieťa, tak platíme len 2× voucher a dieťa oznámime zvlášť?

Jaroslava

Dobrý deň, dátum dovolenky je 10.6.-19.6 ( 10/dní-7/nocí) jedná sa o štúdia, apartmánty bez stravy čiže stravu si klient zabezpečuje sám. Ak budú cestovať dvaja dospelý a jedno dieťa je potrebne si zakúpiť 2× 169 € voucher doplatok za dieťa napr.Št.Marina je 1 € a poistenie sa dopisuje do prihlášky priamo na ktorej koľvek pobočke CK AEOLUS. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Jaroslava

Pani Jaroslava ešte doplnok na Vašu otázku ohľadom ceny pre dieťa samotné ubytovanie je za 1 € avšak príplatok za autobusovú dopravu za dieťa do 12r. je 99€ + poistenie 1,50 €

Svetlana Jesenská

A je možnosť ísť aj vlastnou dopravou?

Zlavomat.sk

Áno, do letoviska Tolo je možné ísť vlastnou dopravou počas letnej sezóny 2013. Avšak cena kupónu sa tým nemení.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore