Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Letný pobyt s raňajkami, jazdou na koni a wellness s morskou vodou!

Pohoda Zlatno Západné Slovensko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Miriam

Dobry den, preco pri kupe dvoch alebo troch noci nie je ziadny rozdiel v pocte hodin wellnessu, ci jazdy na koni? Aky je potom benefit druheho balicka? Je mozne posadit na konika aj dieta do dvoch rokov a odratat to z mojho casu, alebo je moznost len samostatnej jazdy na koni? dakujem

Pohoda Zlatno

Dobrý podvečer Miriam,

Ďakujeme za Váš postreh pri voľbe balíčka a máte absolútnu pravdu.
Mali by ste záujem o balíček na 3 noci s 2-hodinovým vstupom do Wellness, 1-hodinovým extra nočným kúpaním a 1-hodinou jazdy na koni? Ak je táto ponuka pre Vás zaujímavá, kontaktujte nás prosím telefonicky a určite sa vieme dohodnúť. Dá sa povoziť aj 2 ročné dieťa, sadnem si na koníka s dieťatkom a budem ho držať v rámci bezpečnosti. Každá jazda je individuálna v závislosti od skúseností a schopností jazdca, vieme sa Vám prispôsobiť.

Ďakujeme a prajeme pekný deň

Monika

Mala by som zaujem o pobyt na 4 dni, zucastnim sa na nom len ja a jedno dieťa – 1 rocne, dalo by sa to zohľadniť v cene? Vopred dakujem za skoru odpoved

Pohoda Zlatno

Zdravím Vás,
Najlepšie by bolo nás kontaktovať telefonicky, zistiť voľné termíny a prediskutovať možnosti s našou operátorkou, ktorá Vám vo vašich požiadavkách ohľadom rezervácie poradí nalepšie. Záleží na viacerých faktoroch, napr. na tom v ktorom termíne sa chystáte atď.
Ďakujeme a tešíme sa na našu ďalšiu komunikáciu, každopádne dúfame že dovolenku strávite s nami.

Viliam Kaštiak

Dobry den kolko sa priplaca za dieta od 6r. mame 7ročne ..dakujem

Pohoda Zlatno

Dobrý deň,
Bez nároku na stravu a lôžko ho môžeme cenovo zaradiť do kategórie do 6 rokov 😉.
Rado sa stalo, prajem krásny deň

Viliam Kaštiak

Dobry večer chcel by som vediet ako prebieha jazda na koni pre dve osoby…pod vedenim inštruktora?ked sme ešte nikdy nejazdili…dakujem

Pohoda Zlatno

Dobré ránko,
Zodpovedná osoba bude stále s Vami a koňa budeme mať pod kontrolou. Môžete sa prejsť v kroku, alebo si skúsiť klus s inštruktážou. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne čo sa jazdenia týka, podľa toho ako klient reaguje na koňa a kôň na ňho. Každopádne vždy si jazdenie klienti užijú, niektorí dokonca zistia že sú rodení jazdci a pri jazdení ostanú natrvalo.
Ďakujeme, prajem pekný deň

Viliam Kaštiak

Je pisany neobmedzeny welnes…hrubymi pismenami a v baličku je len 2hod. welnes tak sko to vlastne je???dajujem..

Pohoda Zlatno

Dobré ránko,
Ďakujem za povšimnutie a upozornenie na nejasnosť v našej ponuke. V balíčku sú 2 hodiny Wellness, neobmedzené malo znamenať že si viete rezervovať bazén aj mimo otváracích hodín. V každom prípade máte pravdu, ponuka pôsobí zavádzajúco, ešte dnes to zmením.
V prípade rezervovanie vouchera Vám osobne poskytneme extra hodinu nočného kúpania úplne zdarma, ako prejav vďaky za zdieľanie Vášho názoru s nami.
V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať v diskusii, telefonicky či e-mailom.
Ďakujeme za Váš čas a dúfam že Vás tu čoskoro privítame.
Prajem pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore